o zaman sizde uzerinde tepinerek gezdigi haliyi pasanin altindan bir kaydiriverin... arkasinda gezmeyin ilgi gostersin diye. yemegini ayagina goturmeyin. yiycekse gelsin mutfakta yesin. kocalik yapmiycaksa da alsin bilgisayarini anasinin evine gitsinalsanaalsanasmile hic yuz vermeyin allah askina. sizi cok garantiye aldigi belli. biraz da siz iplemeyin. hissetsin duygusal bosluga dusmek neymis.
canım ya kimbilir ne hayallerle evlendin..aileni bile karşına almışsın onun için ama onun yaptıklarına bak...değermiydi..ama sen sen ol sakın çocuk yapma..
anasının evine gitmiyor sorun orda tartışma olduğu zaman bana diyo "defol git evimden "diye.ben kadın başıma nereye gideceksem gecenin bi vaktikeşke hiç evlenmeseydim en güzel geçmesi gereken günlerim evliliğimin 10.gününde zindana döndü
aman ya çabalamaya degecek olsa 5 yılda bır adım atardı sana karsı...
zaten hala evlı bır erkek oldugunun farkında degılkı pc basında oyun oynuyor...yemek masasına bıle gıtmıyor çocuk gıbı tabagını yanına ıstıyor..
sen ıyı dayanmıssın canım ya...
baskası olsa çoktan şutlardı bu adamı...
maaş falan bence önemli deil (çünkü ben de eşimden kat kat fazla kazanıyorum).önemli olan kültürlü olması ,kıymetini bilmesi,kendini yetiştirmesi,eğitimli olması..evliliğn ilk zamnları böylesi sonrası daha kötü olur bence,genelde çiftler kendilerini biraz salarlar sonradan.yaşın genç...sağlıklı düşün ailenle karar al...bi müddet ayrı yaşayın faydasını görürsün duruma göre karar verirsin...dini bütün bi psikolog bulursan danış bence durumunu..çok da aile dışından kimseyle durumunu paylaşmaman gerekir.daha az yıpranırsın bu süreçte.allah yardımcın olsun,hayırlı bi kapı açsın sana.malesef aileler körler sağırlar dilsizleri oynayarak zamanın geçmesini bekliyorlar çok yanlış bence.ki kötü bi evlilik diri diri gömülmek demek...canım benim yaş 26.evet haklısın bende bunu söylüyorum ama bana dioki sen onların yanında mısın kimse yapmıyo dio sen benden iyi mi bileceksin yapıp yapm adıklarını diyor.Canım zaten hamile kalmayı falan düşünmüyorum bi keresinde aileme açtım meseleyi annemde kayınvalidemi aradı çünkü o bize çok yakın mesafede oturuyor.Kayınvalidem gelip oğluna bi kaç kelam edeceği yerde gelip bana "kızım biraz alttan al " yada " benim oğlum öle şey yapmaz" falan dedi yani anlıcanız yine suçlu ben oldum ben de sinirlendim ona bana nasihat mi vermeye geldiniz dedim annem sizi arayıo yapın diye aramış siz beni suçlu ilan ettiniz dedim "bi daha bana bişey söylemeyin annen de beni aramasın aranızda çözün" dedi.yani saolsun kayınvalidem körler sağırlar ve dilsizleri oynuyo.ailem uzakta telefonla da onları devamlı endişelendirmek istemiyorum aynı şey benim ailemin başına gelse ailem beni arayıp sıkıştırırdı kızım evliliğine sahip çık diye onun annesiyse bana bişey söylemeyin bi daha dedi.bi dahada annemlere söyleyemedim.3 gün önce olan tartışmada da ablamı aradım ona anlattım ablam çırpındı durdu ama eşim hala aynı hiç bişeyden ders almıyor.
bu yöntemi ben de tavsiye ederim,küçük kırgınlıkların ilacı bence5 ay mı
daha yenı evlısın yanı...
ah bence sen hıç dert etme kendıne bu ınsanı...kendı keyfıne bak..gezmelerını alısverıslerını kendın yap...gıttıgın gezdıgın yedıgın ıçtıgını hıç ona anlatma...bıraz esrarengıs ol...erkekler buna gıcık kapar...onu hele umursamaz yanına gıtmezsen zatten bır zaman sonra o çıkar gelır...hiç ilgılenme ılgı gosterme anacım..bunlar onu gıcık eder..ama gerçekten kararlı bır sekılde yapmalısın...ilgını bırden bırak...hele cınsellık anlamında hıç yaklasma yakllasırsada tavız verme...çıldırır vallah...noldu bu kadına dıye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?