- 24 Ocak 2023
- 179
- 219
- 29
-
- Konu Sahibi Dolunay0308
Belki hem maddi hem de manevi olarak zorluk çekeceğim. Ben bataklığa bakmıştım. Oradan en yakın zamanda kurtulacağım. Kendime yeniden saygı duyacağım. Ben bu adiliği haketmiyorum.Zor bir dönem evet çok haklısınız bazı şeyler kolay olmayacak ama siz dimdik ayakta duracaksiniz.inan bana kısa bir dönem olacak bunlar sonra bugün doğmuş gibi olacaksınız.yeterki sağlam kararlar alın ve dönmeyin kararinizdan.ama böyle karektersiz bir adamla devam edip koca bir ömrü heba etmektense 5.6 ay sıkıntı çekmek hiçte zor değil.lutfen kendinize ve dolayisiyla tüm kadınlara karşı onurlu olun
Onu artık bir adam gibi görmüyorum. Gözümün önünde orda o pislikle yaşadıkları canlanıyor nefret ediyorum.Bunda pişmanlık bir durum yok ki...Adam travestilerle olmaya ilgi duyuyormuş araştırıp ulaşmış ve gidip gerçekleştirmiş..
Böyle fantesiİ varmış
Kendimde değildim vs bunlar boş laf. Artık evli kalınamaZ
Eğer her şeyi itiraf etmeseydi telefon kayıtlarını savcılığa verip o pislikle de konuşcaktım. Ama gerek kalmadı. O.. larla ne konuşabilirim ki. Kahrolsunlar. En büyük hata o şerefsizde. Kimse kapımıza zorla dayanmadı. Kendi ayaklarıyla gitti. Tek suç o şerefsiz adideKonu sahibine, kendi sağlığı açısından onunla iletişim kurmalısın dedim, içini rahatlatacak bir şey duyar demedim.
Alışmış g..tte don durmaz. Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya o misal. Bizim iyi niyetimizi kullandılar pis yaratıklar. Biz onlar için çantada kekliktik. Bizi 1 kuruş gibi acımadan harcadılar. Sanaldan yapan malesef gerçekten de yapıyor. İki güzel söze tava geliyor g..tleri kalkıyor eminimki çok pişman olacaktır!Benim boşandığım pislik de önce sohbet programlarını kullanarak başlamıştı aldatmaya. Meraktan giriyorum, ordaki kadınları gördükçe senin değerini anlıyorum falan diye ayaklarıma kapanmıştı. Ben de cinsel bir beraberlik yaşanmadığı için evliliğime bir sans daha vermiştim ama hicbir şey eskisi gibi olmadı. Bu olaydan 2 ay sonra beni başka bir kadın için terk etti. Hem aldattı hem terk etti.
Arayışta oluyorlar işte. Fırsatını buldukları an da terkediyorlar. Siz boşanmazsanız o sizi boşayacak zaten. Sonra da sizi sinir hastası edip , sen zaten sorunluydun deyip bütün suçu sizin üzerinize atacak.
Lütfen boşanın o sizi boşamadan.
Hatalar hataları doğuruyor. Malesef bu çok doğruDuygusal yaklaşmaktan vazgeç. Deveye diken, senin kocana ... gerek.
Tekrar aynı noktayı vurgulamak istiyorum: Sapık olduğu baştan belli olan birinin evlendikten sonra değişme ihtimaline inanmışsın. Yanlış karar almışsın ve şimdi sorumluluğu biraz da olsa üstlenip geç olmadan yanlışından dönüp hayatına devam etmen gerekiyor.
Evden kovsam onu kapıdan defolup gitmeyecek sorun çıkaracak. Sülük gibi yapıştı zaten. Ev sahibim sorunlu zaten polis geldi kapımıza. Tekrar olay çıkarsa sözleşmemiz 2 aya bitecek beni evden çıkarır. Şuan burda kiralar 4000 tlden başlıyor. Ben 1500e oturuyorum. Şu zamanda taşınmak için ne gücüm ne de param var. Sırf bu yüzden öfke patlaması yaşamıyorum. S.ktrsn gitsin evimden kendi başıma rahat rahat yaşayayım.Neden hala “bir kaç güne “ ihtiyaç duyuyorsunuz ? Tüm tepkiler anında sıcak sıcağına verildiğinde anlamlı ve etkili oluyor.
Bir kaç güne kadar ne değişmesini istiyorsunuz,1-2 gün içinde elinize yüklü para mı sayacak?
Öğrendiğimde çok sinirlendim. Aynı akşam kendi isteyerek benimle birlikte olmuştu.Ben size şunu söylemeliyim.Bu adam hem sapık hem de hasta bir adam.İnsan hiç mi kendini düşünmez.Birak onu geçtim.Hiç mi demiyor hastalık bulaşır.Allah belasını versin böylelerinin.İnsanların geleceği, hayatı ile oynuyorlar.Bu adam eşcinsel bence..Hem erkeği kullanıp hem de kendini kullandirmistir diye düşünüyorum.Sizin için tek dileğim var inşallah sağlık ile ilgili bir sorunu çıkmaz.
Hiç umrunda değildi. Gittiğim kişi temizdi bakımlıydı hasta olmadık korkma zatem töbe ettim artık diyorduAdam aklını kaybetmiş sapkınlığından.Karşı taraf demiyor mu bundan bana hastalık bulaşabilir belki diye..Demek ki karşı taraf umursamıyor belki herhangi bir hastalığı var diye..Öyle insanlar var erkeklerden intikam alan ya da evli kadınlardan vs.Bana hast bulaştırdı ben de onlara bulaştirayim hesabı.Allah farş etsin bunları..
Ay Allah'ım girmediği delik kalmaz bide temizdi der Allah'ın delisi yaÖğrendiğimde çok sinirlendim. Aynı akşam kendi isteyerek benimle birlikte olmuştu.
Hiç mi hastalık kapmaktam korkmuyorsun dedim? Bana bulaştırmaktan ortaya çıkmasındanda korkmadın mı dedim?
Benim gittiğim temiz bakımlıydı hastalıklı değil korkmana gerek yok dedi. Bir de emin konuşuyor ki sanki alnında yazıyor. Özrü kabahatinden büyük. Of aklıma geldikçe ağzına s.çmak istiyorumm dişlerini dökmek istiyorum
Bu işin peşindeyim. O pisliğe de randevu aldım. Yalan söylemesin oyun çevirmesin diye yanında ben de gideceğim. İnşallah bir şey çıkmazSadece bu basli başına tazminat sebebi. Sizi bulaşıcı hastalık konusunda riske atmış. Dediğim gibi enfeksiyon uzmanına gidin. Hem tüm taramalarıniz konusunda bilgi alırsınız hem bu konuda da elinizde delil olur.
AmanınBenim gittiğim temiz bakımlıydı hastalıklı değil korkmana gerek yok dedi.
Görünüşüne mi bakıp karar veriyormuş temiz olduğuna.Sapık olduğu yetmiyor cahilmiş de..Lan deseydin evli adamlarla birlikte olanların çoğu bakımlı, temiz zaten..Karşı tarafı daha cezbedeyim daha albenisi olsun diye..Hem sapık hem cahil..Yazıklar olsun!!Hiç umrunda değildi. Gittiğim kişi temizdi bakımlıydı hasta olmadık korkma zatem töbe ettim artık diyordu
Öğrendiğimde çok sinirlendim. Aynı akşam kendi isteyerek benimle birlikte olmuştu.
Hiç mi hastalık kapmaktam korkmuyorsun dedim? Bana bulaştırmaktan ortaya çıkmasındanda korkmadın mı dedim?
Benim gittiğim temiz bakımlıydı hastalıklı değil korkmana gerek yok dedi. Bir de emin konuşuyor ki sanki alnında yazıyor. Özrü kabahatinden büyük. Of aklıma geldikçe ağzına s.çmak istiyorumm dişlerini dökmek istiyorum
Travestinin suçu yok ki o ekmek parası peşinde.Eğer her şeyi itiraf etmeseydi telefon kayıtlarını savcılığa verip o pislikle de konuşcaktım. Ama gerek kalmadı. O.. larla ne konuşabilirim ki. Kahrolsunlar. En büyük hata o şerefsizde. Kimse kapımıza zorla dayanmadı. Kendi ayaklarıyla gitti. Tek suç o şerefsiz adide
Bende!Ama anlamayanlar var.Sonucta baska bir kadinla aldatildiginda bile ayni risk var.Travestinin suçu yok ki o ekmek parası peşinde.
Tabiki onunla muhatap olmayın. Yani travestiyi arayıp konuşmak kadar abuk bir şey duymadım ben
Anlattım anlattım olmadıBende!Ama anlamayanlar var.Sonucta baska bir kadinla aldatildiginda bile ayni risk var.
Ya birde musterisine hastaligim varmi diyecek?Para kaybi onun icin.Kadinla aldatilsa da kimse karsi taraftaki kadini arayip ne hastaligin var canim senin demiyor.Anlattım anlattım olmadı♀
Travestilerin bir de ağzı bozuk oluyor. Telde ne diyecek belli mi? Boşuna sinir bozmaya gerek var mı?
Cahil cesareti var kendisinde. İnşallah b.k yolunda ölürGörünüşüne mi bakıp karar veriyormuş temiz olduğuna.Sapık olduğu yetmiyor cahilmiş de..Lan deseydin evli adamlarla birlikte olanların çoğu bakımlı, temiz zaten..Karşı tarafı daha cezbedeyim daha albenisi olsun diye..Hem sapık hem cahil..Yazıklar olsun!!
Cahil cesareti var kendisinde. İnşallah b.k yolundaGörünüşüne mi bakıp karar veriyormuş temiz olduğuna.Sapık olduğu yetmiyor cahilmiş de..Lan deseydin evli adamlarla birlikte olanların çoğu bakımlı, temiz zaten..Karşı tarafı daha cezbedeyim daha albenisi olsun diye..Hem sapık hem cahil..Yazıklar olsun!!
Kadınla aldatsa bir zamanlar beni biraz da olsa seviyordu nolduysa benden artık soğudu der yoluma bakardım. Ama bir trvle aldatması çok acı. Demekki beni bunca zaman kandırmış yalanlar söylemiş hem bana hemde çevremize. Düğünümüz, kınamız aklıma geliyor her bir detayına kadar aylarca hazırlık yapmıştımDüzelmeyecek, bunu bilerek devam edin. Hatta bir daha yaptığında arsızlaşacak. Çünkü bir kere affetmişsiniz, bir dahakine ne diyebilir ki? Sen kadın mısın? Kadın olsan gitmezdime dönecek emin olun. Ayrıca ben ilgiliyim demişsiniz ama bunun sizinle hiç bir alakası yok zaten. Midem bulandı gerçekten. İnsanın eşinin aldatması bir şey travestiyle aldatması başka bir şey. Bilemedim..