5 Aylık evliliğim ve uğradığım ihanet

Belki hem maddi hem de manevi olarak zorluk çekeceğim. Ben bataklığa bakmıştım. Oradan en yakın zamanda kurtulacağım. Kendime yeniden saygı duyacağım. Ben bu adiliği haketmiyorum.

Onu artık bir adam gibi görmüyorum. Gözümün önünde orda o pislikle yaşadıkları canlanıyor nefret ediyorum.
Bir de biz dışardayken gay , travesti görünce ya da sosyal medyadan görünce cık cık yapıp bunlar insan değil diye söylenirdi. Gidip bir de birlikte olmuş. Off off

Konu sahibine, kendi sağlığı açısından onunla iletişim kurmalısın dedim, içini rahatlatacak bir şey duyar demedim.
Eğer her şeyi itiraf etmeseydi telefon kayıtlarını savcılığa verip o pislikle de konuşcaktım. Ama gerek kalmadı. O.. larla ne konuşabilirim ki. Kahrolsunlar. En büyük hata o şerefsizde. Kimse kapımıza zorla dayanmadı. Kendi ayaklarıyla gitti. Tek suç o şerefsiz adide

Alışmış g..tte don durmaz. Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya o misal. Bizim iyi niyetimizi kullandılar pis yaratıklar. Biz onlar için çantada kekliktik. Bizi 1 kuruş gibi acımadan harcadılar. Sanaldan yapan malesef gerçekten de yapıyor. İki güzel söze tava geliyor g..tleri kalkıyor eminimki çok pişman olacaktır! Size de çok geçmiş olsun

Hatalar hataları doğuruyor. Malesef bu çok doğru

Evden kovsam onu kapıdan defolup gitmeyecek sorun çıkaracak. Sülük gibi yapıştı zaten. Ev sahibim sorunlu zaten polis geldi kapımıza. Tekrar olay çıkarsa sözleşmemiz 2 aya bitecek beni evden çıkarır. Şuan burda kiralar 4000 tlden başlıyor. Ben 1500e oturuyorum. Şu zamanda taşınmak için ne gücüm ne de param var. Sırf bu yüzden öfke patlaması yaşamıyorum. S.ktrsn gitsin evimden kendi başıma rahat rahat yaşayayım.

Öğrendiğimde çok sinirlendim. Aynı akşam kendi isteyerek benimle birlikte olmuştu.
Hiç mi hastalık kapmaktam korkmuyorsun dedim? Bana bulaştırmaktan ortaya çıkmasındanda korkmadın mı dedim?
Benim gittiğim temiz bakımlıydı hastalıklı değil korkmana gerek yok dedi. Bir de emin konuşuyor ki sanki alnında yazıyor. Özrü kabahatinden büyük. Of aklıma geldikçe ağzına s.çmak istiyorumm dişlerini dökmek istiyorum

Hiç umrunda değildi. Gittiğim kişi temizdi bakımlıydı hasta olmadık korkma zatem töbe ettim artık diyordu

Ay Allah'ım girmediği delik kalmaz bide temizdi der Allah'ın delisi ya
Zaten temiz niyete girmiyorsun aptal adam demek istiyorum
Prezervatif kullanmamıssa zaten bakteri var bulaşıcı hastalık çabası bence ara annesini gelsin alsın yada disardayken yaz çıksın evden

Bu işin peşindeyim. O pisliğe de randevu aldım. Yalan söylemesin oyun çevirmesin diye yanında ben de gideceğim. İnşallah bir şey çıkmaz

Hiç umrunda değildi. Gittiğim kişi temizdi bakımlıydı hasta olmadık korkma zatem töbe ettim artık diyordu
Görünüşüne mi bakıp karar veriyormuş temiz olduğuna.Sapık olduğu yetmiyor cahilmiş de..Lan deseydin evli adamlarla birlikte olanların çoğu bakımlı, temiz zaten..Karşı tarafı daha cezbedeyim daha albenisi olsun diye..Hem sapık hem cahil..Yazıklar olsun!!

Bir avukata gidin, aklinizdakileri söyleyin, borclari devretmek vs, avukat bunu hukuk diline döküp protokole yazsin. Bir an once bosanma davasını açın.

Travestinin suçu yok ki o ekmek parası peşinde.
Tabiki onunla muhatap olmayın. Yani travestiyi arayıp konuşmak kadar abuk bir şey duymadım ben

Anlattım anlattım olmadı ‍♀
Travestilerin bir de ağzı bozuk oluyor. Telde ne diyecek belli mi? Boşuna sinir bozmaya gerek var mı?
Ya birde musterisine hastaligim varmi diyecek?Para kaybi onun icin.Kadinla aldatilsa da kimse karsi taraftaki kadini arayip ne hastaligin var canim senin demiyor.

Düzelmeyecek, bunu bilerek devam edin. Hatta bir daha yaptığında arsızlaşacak. Çünkü bir kere affetmişsiniz, bir dahakine ne diyebilir ki? Sen kadın mısın? Kadın olsan gitmezdime dönecek emin olun. Ayrıca ben ilgiliyim demişsiniz ama bunun sizinle hiç bir alakası yok zaten. Midem bulandı gerçekten. İnsanın eşinin aldatması bir şey travestiyle aldatması başka bir şey. Bilemedim..

Cahil cesareti var kendisinde. İnşallah b.k yolunda ölür

Cahil cesareti var kendisinde. İnşallah b.k yolunda
Kadınla aldatsa bir zamanlar beni biraz da olsa seviyordu nolduysa benden artık soğudu der yoluma bakardım. Ama bir trvle aldatması çok acı. Demekki beni bunca zaman kandırmış yalanlar söylemiş hem bana hemde çevremize. Düğünümüz, kınamız aklıma geliyor her bir detayına kadar aylarca hazırlık yapmıştım nasıl da mutluydum nasıl bir oyuna düşmüşüm Onu herkese rezil rüsva etmek istiyorum. Düğünümüz için nasıl davetiye 1000 tane bastırdıysa bende rezilliklerinin yazdığı 1000 tanr davetiye basmak istiyorum.
Ama öfkeyle kalkarsam zararla otururum bunu da biliyorum duygularımla değil mantığımla hareket etmek istiyorum. Öfkeyle hareket edersem geri dönülmez hatalara neden olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…