5 aylık bebekle umre yapılır mi

Yalnız 5 aylık bebeğe kafasına göre asi yaptıramaz hepsinin zamanı var

Bunu elbette biliyorum. o döneme kadar olan asilari eksik olmasin ve umreye giderken yedidem yetmise herkese yapılan asi var doktoru ile konusarak bunu çözebilir. saglikci değilim bilemem hangisi hangi zamanda sadece doktoru ile istisare yonlendirebiliriz.

Umre kacmiyordur yahu. Kismetinizde varsa cocuk buyuyunce gidersiniz. Orada yasanan kazalar izdihamlar falan hic dusunmediniz mi? Ibadet edeyim derken insan cocugunu da dusunmeli.cesit cesit insan var temiz mi pis mi belli degil. Koskoca yetiskinler bile oradan grip olup donuyorlar. 5 aylik bebek grip olursa noolur biliyor musunuz? Omur boyu cekersiniz

İzdihamlar hac ve nispeten daaha az şekliyle Ramazan ayında olur diğer zamanlar o kadar kalabalık degil sakin.

anneye yük olur demedim ki? uzun süre kanguruda taşınan bebeklerin göreceği zarardan bahsettim. kimin taşıdığı benim ilgilendirmez konu sahibi çocuğunu sormuş onun üzerinden cevap veriyoruz.

ben umreye gittim. ama dolu dolu geçirdim günlerimi.
bebekle de eminim öyle olur. ama ibadetiniz ve bebeğinize olan ilginiz arasında mekik dokursunuz
eğer turla gitmeyecekseniz bebekle olur.
zaten umre zor bişey değil.
fakat turla gidecekseniz, turun her programına katılamayabilirsiniz.
ha bi de bebeği uyandırıp sabah namazına gitmek olmaz. onun haricinde bi sorun yaşamazsınız.
bebekli o kadar çok anne vardı ki. seccadeye koyuyorsunuz. üstüne namaz kılıyosunuz.
benimki küçükken vakit namazlarımda da ben de böyle kılıyodum.
rabbim işinizi kolaylaştırsınız.
ne güzel bişey umreye gitmek...
inşallah tekrar tekrar gitmek nasip olur hepimize.

eğer o zorluğa katlanırsanız çocuğunuz için çok iyi bir şey yapmış olacaksınız. Allah kabul etsin şimdiden.

Çok güzel olur hrm bebeğinizin tüm huysuzluk huzursuzluğu orada ortadan kaybolmuş olur. Naçizane tavsiyem sömester döneminde gitmemeniz olur.

Asla yapacağım bir şey değil.
Eşim istiyor diye ufacık bebeğimi yollarda ziyan edemem.

5 aylık bebekle turkiyede tatile gidilir mi dense gidilir derim ama yurt disi için birşey diyemem.buyuklere bile hacca giderken aşılar falan yapılıyor farklı bir ülke farklı mikroplar.bir de bu tatil değil umre. orda belli sorumluluklar olacak boş boş gezemezsiniz.belki bebekle tam anlamıyla yapamayacaksiniz.tabi raziyim diyorsanız gidin ama mecburiyetiniz yoksa bence erteleyin çocuk biraz büyüdükten sonra gidin

Hac ve umre zor bir ibadettir peygamber efendimiz bu iki ibadette kolaylık istemiş kolaylaştırması için Allah a dua etmiştir ki sizde ihram a niyetlenip tavafa ve saya başlarken buuu dilinize alacaksınız. Tek başınıza olduğunuzdaki kadar çok tavaf yapamayacaksınız belki ama yinede nasipleneceksiniz 1 E 1000 sözkonusu her vakit Kabe'ye karşı namaz kılamasanız mescitlerde dahi kılsanız mükafatı fazla. Çocukla bebekle zor olur diye vazgeçmeyiniz her zaman ve herkese nasip olmaz hazır niyetinize girmişken gidiniz ve yavrunuzda nasiplensin. Çok sık şahit olduğum şeylerdir oraya giden hastalar orada hastalıklarından şikayet etmezler yada huysuz bebekler yatışır. Kabe ye bakmak Bile ibadet rahmetten nasiplenmiş olursunuz sömester dönemi anormal kalabalık olur sömester öncesi yada sömester sonrası çok idealdir orası. Ki bu yıl kriz var hac umre sektöründe diğer yıllara nazaran daha sakin olması bekleniyor. İnşallah gidersiniz ve bana da dualarınızda yer verirsiniz

yapan biçok kişi var bebekle ama açıkçası ben kimseye önermem..hem sayısız mikrop hem hem çok yorucu bi ibadet ezilme tehlikesine girmek dahi istemiyorum geçen hafta gittim çok kalabalıktı umre sezonu başladığı için. Günün en sakin saatleri sabah 8 den sonrası ve öğleden sonrası diyor arkadaşlar ama..o saatlerde de çok sıcak oluyor tavaf alanı orda terleyip safa-merve arasında klimaya maruz kalmak sizi de kötü yapabilir..bilemedim ben

Su an 3 ayligiz. Gaz sikayetimiz var, bağır çağır aglamiyo ama surekli miziktaniyo gündüz uykusu yok denecek kadar az o zamana gecer mi bilmiyorum,esim çok istiyo, ben gezdiririm onu kanguruyla diyo
Bnce olmaz ortam şartları. Bide bebekle ugrasmktn ne yaptığını anlamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…