1 gece sizin de azicik dinlenmeniz icin makul ama faha fazlasi iliskinize zarar verir.Kızlar acil bişeyler söyleyin bebeğimi bırakıp tatile gidersem yokluğumu anlar huyu değişir mi 5 aylıkken gideceğiz anneannesi ve babaannesi bakacak sütümü sağıp bırakıcam
Ya zaten normali bu değil midir? Nerede görülmüş çocuğu ile dışarıya çıkan bir annenin çok keyif aldım çok rahattım dediği. Demiyorum ki çocuk huysuz olsun anneye rahat(!) vermesin ama doğanın da kanunu bu bence. Çocuğun varsa onun rahatı için kendi rahatından ödün vereceksin. İkisinin aynı anda olması pek mümkün değil çünkü.13 aylik oglumla tatile gittim bayramda valla yuzemedim guneslenemedim ama oglum cok guzel vakit gecirdi onunla oynadik eglendik kumsalda 5 aylik bebekle cokta guzel tatil yapilir asla yormaz sizi bence onuda götürün
Evet doğduğu andan itibaren sen diye birşey kalmiyor malesef. Ama gecici bir durum sonucta insan bi kac sene rahat tatil yapmasa sorun olmaz diye dusunuyorum anneligi goze aldiysaYa zaten normali bu değil midir? Nerede görülmüş çocuğu ile dışarıya çıkan bir annenin çok keyif aldım çok rahattım dediği. Demiyorum ki çocuk huysuz olsun anneye rahat(!) vermesin ama doğanın da kanunu bu bence. Çocuğun varsa onun rahatı için kendi rahatından ödün vereceksin. İkisinin aynı anda olması pek mümkün değil çünkü.
Ya bir anne bebeği uyusun diye kırk takla atar ama bebeği uyuduktan bir süre sonra özlemeye başlar,uyansa da sevsem falan der. Ne bileyim ya ben mi fazla anaç bir insanım ama bence ben normalim ya.Evet doğduğu andan itibaren sen diye birşey kalmiyor malesef. Ama gecici bir durum sonucta insan bi kac sene rahat tatil yapmasa sorun olmaz diye dusunuyorum anneligi goze aldiysacok haklisiniz doganin kanunu bu sabretmek lazim .. ben suan 2. Bebegime hamileyim bazen doktor kontrolume goturemiyorum yalniz oldugum icim kv birakiyorum o 2 saat bana 2 gün gbi geliyor burnumda tutuyor alismisim surekli onla olmaya resmen vicdanim sızlıyor birakmasamiydim diye
SanmamKonuyu silmiş üye. Utandı zaar
Hiç bir değişiklik olmadı kızım çok akıllıydı zatenHuyunda değişiklik oldu mu nasıl geçti bu süreç sizin içinde onun içinde
Neden götürsün ki başına bela5 aylık emen bebek bırakılmaz tabi ki
Onu neden götürmuyorsunuz
Neden götürsün ki başına bela
5 aylık demiyor 5 aylıkken tatile gideceğiz diyor . Şu an daha küçükBebek 5 aylık olduğuna emin misin? Nisanda doğurmuşsun. Nasıl 5 aylık oluyor acaba?
Hepimiz ayniyiz benceYa bir anne bebeği uyusun diye kırk takla atar ama bebeği uyuduktan bir süre sonra özlemeye başlar,uyansa da sevsem falan der. Ne bileyim ya ben mi fazla anaç bir insanım ama bence ben normalim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?