Bursadayım benAnkara da olanınız var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 5 aydır hamile kalamıyorum..
- Konu Sahibi Sldangl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamilelik #ovülasyon #yumurtlama gebelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sence o zaman istekler bitecekmi hayır şuan olmadığı için bu kadar cazip geliyor bu duygu İnan bana tabii ki her kadın anneliği tatmalı bunu çok isterim ama kendinizi yıpratmayın çünkü bu çözüm değil daha ılımlı olun daha pozitif stresi bırakın İnan’ın o zaman buradan haberinizi alıcazAnlıyorum mantıklı keşke hiç gerek kalmasa bu ay hamile kalsak ne bilim kalp atışı için heyecanlansak. Buradan birbirimize cinsiyetkerini yazsak aahh ne güzel hayal kurmak
Bursadayım ben
[/QUOT
orada bir prof vardı adı osman soyadını unuttumBursadayım ben
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Çok haklısınız napalm hayrlısı olsun diyelimSence o zaman istekler bitecekmi hayır şuan olmadığı için bu kadar cazip geliyor bu duygu İnan bana tabii ki her kadın anneliği tatmalı bunu çok isterim ama kendinizi yıpratmayın çünkü bu çözüm değil daha ılımlı olun daha pozitif stresi bırakın İnan’ın o zaman buradan haberinizi alıcaz
Aynaya bak şükret elinde olanlara şükret eşine sarıl şükret pozitif ol kendine söz ver bu ay hiç aklıma gebelik getirmeyeceğim de hiç test yapma hiç belirti arama yumurtlamanı takip etme bol gül ve şükret bakalım hediyesi ne olacakÇok haklısınız napalm hayrlısı olsun diyelim
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Allah size de bana da isteyen herkese saglıklı hayırlı evlat nasip etsin. Oyalanacak şeyler bulmak lazım.Ah birde bilsek nasıl stres yapılmaz
Stres kızlar eşinizle ilişkinize sosyal yaşamınıza zarar verir ve belli süre sonra çocuğunuz olmadığını düşünmeye başlar hayata küsersinizAllah size de bana da isteyen herkese saglıklı hayırlı evlat nasip etsin. Oyalanacak şeyler bulmak lazım.
- 31 Aralık 2019
- 394
- 485
- 18
- 44
Estağfurullah canım tabiki sorabilirsin sorun yok.hani cok istediğimiz birsey olmuyorsa ya vakti degildir yada hayirli degildir.bu bilinç bende oluştuğu için hiç üzülmüyorum umudum var umutlarımı yeşertecek bir sevdiğim var❤Tabii ki sizin için en güzeli en hayırlısı ne ise o olsun Özür dilerim sorum için
Ben size örnek olarak yazıcam sizin gibi aynen tüm duyguları yaşadım o testte pozitifi görmek için vs gitmediğim doktor harcamadığım zaman ve para kalmadı olmadı ama başıma gelmeyen kalmadı sonra akışına bıraktım bir gün eczaneden test aldım günümü bile unuttum bir baktım pozitif
Aileme eşime haber verdim sevindim mi heyecanlandımmı hatırlamıyorum doktora gittim gebelik kaydı açtırdık vs sonra bir aksilik oldu hcg istenilen gibi gitmiyordu dışgebelik yaşıyormuşum doktorlarun anlaması teşhisi 4 hafta aldı kemoterapi de kullanılan ilaçlar ile sonlandırıldı ama öyle kolay olmadı sonuç mı bir daha gebe kalmaya korkuyorum
Biraz relax olmalıyım o zaman sizi çok iyi anladım. Soğan kürü hayıt tohumu falan okudum ama bir yeri düzeltirken bir yeri bozar bunlarda asla yapmamBen size örnek olarak yazıcam sizin gibi aynen tüm duyguları yaşadım o testte pozitifi görmek için vs gitmediğim doktor harcamadığım zaman ve para kalmadı olmadı ama başıma gelmeyen kalmadı sonra akışına bıraktım bir gün eczaneden test aldım günümü bile unuttum bir baktım pozitif
Gebe kaldıktan sonra bşrde o süreç var kese gözültümü aman kalp atışı oda yıpratırıcı kucagına alana kadar hep bir korkuAileme eşime haber verdim sevindim mi heyecanlandımmı hatırlamıyorum doktora gittim gebelik kaydı açtırdık vs sonra bir aksilik oldu hcg istenilen gibi gitmiyordu dışgebelik yaşıyormuşum doktorlarun anlaması teşhisi 4 hafta aldı kemoterapi de kullanılan ilaçlar ile sonlandırıldı ama öyle kolay olmadı sonuç mı bir daha gebe kalmaya korkuyorum
Hiçbirşey yapma nolur takmayın kafanızada kimseyle paylaşmayında olur mu çevrenize birşey yansıtmayın güçlü olun ve pozitif düşününBiraz relax olmalıyım o zaman sizi çok iyi anladım. Soğan kürü hayıt tohumu falan okudum ama bir yeri düzeltirken bir yeri bozar bunlarda asla yapmam
Onlar iyi olanları daha kötü şeylerde var o yüzden hayırlısı ise olsun yoksa olmasın diyin boşverin allah vericekse vericek zaten inanın bakın ben kendimi yeni toparladım bu ay denemeyi planlıyorum ama eşime bile söylemiyorumGebe kaldıktan sonra bşrde o süreç var kese gözültümü aman kalp atışı oda yıpratırıcı kucagına alana kadar hep bir korku
Deneyin tabi, zaten inşallah rabbim bir daha yaşatmaz size aynı korkuları. Güzel haberlerini alsak keşkeOnlar iyi olanları daha kötü şeylerde var o yüzden hayırlısı ise olsun yoksa olmasın diyin boşverin allah vericekse vericek zaten inanın bakın ben kendimi yeni toparladım bu ay denemeyi planlıyorum ama eşime bile söylemiyorum
Ben farklı düşünürüm zorlukların ardından kolaylık gelir ben öyle inanırımsizler de öyle düşünürseniz belki herşey kolay olurDeneyin tabi, zaten inşallah rabbim bir daha yaşatmaz size aynı korkuları. Güzel haberlerini alsak keşke
Hakkımızda hayırlısı olsun ❤Ben farklı düşünürüm zorlukların ardından kolaylık gelir ben öyle inanırımsizler de öyle düşünürseniz belki herşey kolay olur
- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
Aldığım paket hatalı çıktı göstermedi ne tek çizgi ne bişey miratech hemde güzel bir markadır tekrar alıcam şimdi çoklu paketKeskeeee herşey istedigimiz gibii olsa bende 3 yllk evliyim 3 ay once vajinimusu yendim 3 aydir deniyoruz 3 yil öncede cok isdiyordum hamile kalmayi halada isdiyorum beklemek zor 3 ay gecti yıne bisey yok ovulasyn testi kulanan varmi aranizda