• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 5 aydır hamile kalamıyorum..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam cicimler 🙋🏻‍♀️ bende bursadan🙈 17 Ay oldu evleneli hiç korunmadık fakat bebiş yok 😢 şükür bend bir sorun yok, eşimde sayı düşüklüğü var fakat engel olucak seviyede değil🤗 sanırım bend en baş düşman stresi atlatamayanlardanım🤦🏻‍♀️ çünkü daha ilk aydan başladım ya olmazsa, oldu mu, olcak mı demeye 😑 birkaç ay daha deneyip tedaviye başlarız diye düşünüyorum ❤️ medicalde özlem hanıma gittim 2 3 sefer. (bursada olan arkadaşlar için isim verdim😂)
Düzenli ilişki dedi gönderdi 🤷🏻‍♀️ bend iyi bir doktor istiyorum fikir verirmisiniz kızlar ❤️
Allah hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏼

Ama gerçek şu ki Rabbim ol demeden olmuyor canım, sende bizim gibi stres batağına düşme. Kendini dinlememeye çalış inşallah Allahım aramadan versin

Selam cicimler 🙋🏻‍♀️ bende bursadan🙈 17 Ay oldu evleneli hiç korunmadık fakat bebiş yok 😢 şükür bend bir sorun yok, eşimde sayı düşüklüğü var fakat engel olucak seviyede değil🤗 sanırım bend en baş düşman stresi atlatamayanlardanım🤦🏻‍♀️ çünkü daha ilk aydan başladım ya olmazsa, oldu mu, olcak mı demeye 😑 birkaç ay daha deneyip tedaviye başlarız diye düşünüyorum ❤ medicalde özlem hanıma gittim 2 3 sefer. (bursada olan arkadaşlar için isim verdim😂)
Düzenli ilişki dedi gönderdi 🤷🏻‍♀️ bend iyi bir doktor istiyorum fikir verirmisiniz kızlar ❤
Allah hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏼
Ben pembemavide nejdet kırkerdeyim. Falat daha uygun yollu olsun dersen anadolu hastanesinde iltaç hanım var oda çok tatlı ilgili bir doktor

Ben pembemavide nejdet kırkerdeyim. Falat daha uygun yollu olsun dersen anadolu hastanesinde iltaç hanım var oda çok tatlı ilgili bir doktor
Canım uygundan değil de bayan doktor tercih ederim 😊 sağol fikir verdiğin için 😌
Sen ne zamandır evlisin tedaviye başladın mı

Bende 4 ay olucak kalamiyorum pko var bende adet düzensizliği ama kilom yok kan değerlerim normal ultrosan da gözüküyor 6 ay kadar beklicem sonrasında tedaviye baslicam

Biz de 5. Denemeyi yaptık , 20 ocak renk tarihim senin gibi ben de her ay ay o hüsranı yaşıyorum 😔

Arkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
Slm ben bir bucuk sene uğraştım süt maydonoz kürü denedim rahim filmi çektirdim klonun kulladım hiç bir sorun Çıkmadı eşimde varikosal çöktü doktor önce gebeliğe engel değil dedi daha sonra altı ay geçti olmadı ameliyat dedi.bu ay eşim ameliyat olacaktı bende internette ve bu sitede preseed jel gördüm ve aldım yumrtlama günlerimde kullandım reglme daha var bugün test yaptım çift cizgi aksam koştum hastaneye beta yaptırdım 86cıktı daha doktora gitmedim ama herşey olumlu bana preseed jel vesile oldu artık umudumun tükendiği noktada bir araştır daha erken senin için aslında ama süreç insanı cok yıpratıyor umarım hepimiz evlat sahibi oluruz.

En kısa zamanda bebek haberiyle gülsün yüzünüz 1 yıl dolduktan sonra hem kadını hem erkeği araştırmaya alıyorlar tam kapsamlı 1 yıl beklemekte istemiyorum işte 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Dr'a Bir yıldır olmuyor demenin kime ne zararı olabilir ki ufak bir yalan sadece 🙂

Slm ben bir bucuk sene uğraştım süt maydonoz kürü denedim rahim filmi çektirdim klonun kulladım hiç bir sorun Çıkmadı eşimde varikosal çöktü doktor önce gebeliğe engel değil dedi daha sonra altı ay geçti olmadı ameliyat dedi.bu ay eşim ameliyat olacaktı bende internette ve bu sitede preseed jel gördüm ve aldım yumrtlama günlerimde kullandım reglme daha var bugün test yaptım çift cizgi aksam koştum hastaneye beta yaptırdım 86cıktı daha doktora gitmedim ama herşey olumlu bana preseed jel vesile oldu artık umudumun tükendiği noktada bir araştır daha erken senin için aslında ama süreç insanı cok yıpratıyor umarım hepimiz evlat sahibi oluruz.
Bu jel reçetesiz falan alınıyor mu. İnşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız

Bu jel reçetesiz falan alınıyor mu. İnşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız
Amin inşallah🙏 Evet ama doktoruna danış ben internetten aldm. Kullanmadan danıştım sorun olmaz kullan dedi kullandım.hiç umut etmedim hattA boşu boşuna kimyasal mı aldım diye düşünüyordum ki bügün beta testinde çıktı şuan uyuyamıyorum sabah hastaneye gidicem😅

Merhaba kızlar bizde 2019 mart ayindan beri deniyoruz. 1 yil olucak nerdeyse 10 aydir korunmuyoruz ama hic bir sey yok. Doktora gittik benden birsey cikmadi bu ay sadece hormon testi yaptiricam birde diger ultroson kan da bakilan testler herseye baktilar. Esimde sperm testi verdi esimdr bi sıkınti cınkti oda sayısi azmis ama olmasini engellicek kadar degil olir ama ugrastirir dedi doktor E vitamini verdi onu kullaniyor onunla birlikte ben ona ibrahim saracoglunun keciboynuzu kürünü yapiyorum kaynatip cay seklinde gundelik tuketiyor her aksam meyvesi kruyemisi hazir onunde 🤷🏻‍♀️ keciboynuzu pekmezide yediriyorum hergun 1 kasik. Eskiden ovulasyon testi kullanir takip ederdim simdi farkettim ki oda stres yaptiriyor bana aa bugun yumurtlama var 1 2 gune de catlar iliski olsun diye kasiliyordum. Artik adetten kac gun sonra olduguni tahmin edrbildigimden gun asiri deniyoruz yada 2 gun de bir. Psikolojik olarak yipratan bir surec. Ben dusunuyordum ki ilk denemelrizde olur bebegim olsun diye bukadar cabalayacagimi uzlup goz yasi dokecegimi doktorlarin agzinin icine bakip olumlu seyler duymak icin kendimi yipraticagimi bilemedim dusunemedim. Bu arada biz daha genciz ben 23 esim 24 yasinda. Son 3 4 aydir bosverdim artik takmassam supriz olir gelir diye tabi kırmiziları gorunce her ay KK ye girip dert ortaklarimin yazdiklarini okuyorum.🤗
2020 herkese bebek nasip olucagi bir yil olur insallah🧸 önerileriniz olirsa yazarsaniz cok sevinirim

Merhaba kızlar bizde 2019 mart ayindan beri deniyoruz. 1 yil olucak nerdeyse 10 aydir korunmuyoruz ama hic bir sey yok. Doktora gittik benden birsey cikmadi bu ay sadece hormon testi yaptiricam birde diger ultroson kan da bakilan testler herseye baktilar. Esimde sperm testi verdi esimdr bi sıkınti cınkti oda sayısi azmis ama olmasini engellicek kadar degil olir ama ugrastirir dedi doktor E vitamini verdi onu kullaniyor onunla birlikte ben ona ibrahim saracoglunun keciboynuzu kürünü yapiyorum kaynatip cay seklinde gundelik tuketiyor her aksam meyvesi kruyemisi hazir onunde 🤷🏻‍♀️ keciboynuzu pekmezide yediriyorum hergun 1 kasik. Eskiden ovulasyon testi kullanir takip ederdim simdi farkettim ki oda stres yaptiriyor bana aa bugun yumurtlama var 1 2 gune de catlar iliski olsun diye kasiliyordum. Artik adetten kac gun sonra olduguni tahmin edrbildigimden gun asiri deniyoruz yada 2 gun de bir. Psikolojik olarak yipratan bir surec. Ben dusunuyordum ki ilk denemelrizde olur bebegim olsun diye bukadar cabalayacagimi uzlup goz yasi dokecegimi doktorlarin agzinin icine bakip olumlu seyler duymak icin kendimi yipraticagimi bilemedim dusunemedim. Bu arada biz daha genciz ben 23 esim 24 yasinda. Son 3 4 aydir bosverdim artik takmassam supriz olir gelir diye tabi kırmiziları gorunce her ay KK ye girip dert ortaklarimin yazdiklarini okuyorum.🤗
2020 herkese bebek nasip olucagi bir yil olur insallah🧸 önerileriniz olirsa yazarsaniz cok sevinirim
Aynı sıkıntı bizde de vardı eşimde Mart ayında varikosel çıktı ve hemen o ay ameliyat oldu 1 yıl olacak nerdeyse bende ekimde hsg çektirdim yapışıklık varmış açıldı tabi bu süre zarfında stresten ve üzüntüden mükemmel olan hormon değerlerim dengesini şaştı yumurtalıklarımda pko görüntüsü oldu yani anladım ki stres bizi mahvetti şuan artık bekleme aşamasındayız Ağustos ayında tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz

Bende 4 ay olucak kalamiyorum pko var bende adet düzensizliği ama kilom yok kan değerlerim normal ultrosan da gözüküyor 6 ay kadar beklicem sonrasında tedaviye baslicam
bence bekleme bende de pko var 5 aydır deniyoruz olmadı. 5 aylık evliyim her ay doktora gidiyorum

Back