• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 5 aydır hamile kalamıyorum..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde 4 ay oldu doktora gittim herhangi bir araştırma yapmam lazım mı diye normalde 1 yıldan sonra yapiyoruz dedi ama istersen 3 ay sonra gel temel şeylere bakalım dedi bi 3 ayda bekleyeceğim artık inşallah gerek kalmaz
Bence zaman kaybetmeden gidin 3 ayda cok cok yol kat edebilirsiniz biz 7 ayda gitti esimde sperm sayisinda problem ciktigini ogrendik yukardada yazmistim zaten anlattim ayrintili. 7 ayda gittigime bile pismanim ilk 3 4 ayda gitseydim diyorum keske. Kismet tabi

teşekkürler canım o zaman eşime söyleyimde hemen haftaya bi kontrole gidip testlerini yaptırsın

Bismillah 😳 nasıl yani hamileyken adet mi oldun ? Yoksa lekelenme seklinde geldide adet oldugunumu zannetin canim??
Vede allah saglikla kucagina almayi nasip etsin allah uzun omurler versin 3 evladinada 🙏🏼
Cnm hamileyken üstüne görmüşüm daha sonrada lekelenmelerim oldu doktorda öğrendim hamile olduğumu ilk üç ay adet gördüm 5ayda düşük tehlikesi yaşadım sukurki şuan kucağımda uyuyor

5 ay çok uzun bir zaman değil ki sabredin hiçbir sorun yoksa olacaktır zaten... doktorlar çiftlerin 1-1.5 sene olmayınca bazı testlere yoğunlaşıyor rahim filmi çekiliyor erkekte sperme bakılıyor vs... biz 2 seneye yakındır korunmamamıza rağmen olmuyor, daha yeni ikimizde de hiçbir sorun olmadığı belli oldu; sürekli bi eşime bi bana yoğunlaşıp duruyorduk. Bu ay nihayet çatlatma tedavisi oluyorum. Aceleye gelmiyor yani sakin olun, tamamen sabır işi. Bir süre daha Olmazsa gerekenler yapılır zaten.

Arkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
Bende kalamıyorum 20 gündür falan 😆 bugün bi rest yaptım ama cok silik sabah bida yapcam bakalım

Back