• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 5 aydır hamile kalamıyorum..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraklısına
Evet evef kimseye söylemiyorum artık ne bu acele diyorlar yaş 24 daha zaten 6 aylık evliyim ama işte...
İyi ya ben 6 aylık evliyken çocuğum olmayacak diye tüp bebek yapmaya kalktım doktorda beni görmeden tedavi uyguladı sonuç ohss olmuşum yani çok yumurta geliştirmiş tedavi iptal etmesi gerkiyormuş etmedi yaptı sonuç negatif oldu doğal olarak boşa hormonları aldım paramda boşa gitti takıntı yapıp doktor doktor dolaşırsanız benim başıma gelenler gelebilir

Siz anne oldunuz mu?
Önceki evliligimde bir ara çok istemiştim. Benimde değerlerim normalken hamilelik olmadı. Ama eşimle iyi bir cinsel hayatimizda yoktu zaten ondan kaynakli.iyiki de olmamış diyorum Rabbim öyle iyi biliyorki bizim için en uygun olanını. Deli gibi anne olmak istesemde babasiz bir evlat büyutmek yerine doğurmamak daha isabetli.

Onunda normal sonuçları aşılama denemedik daha hiç. Özele gitmeye durumumuz yok devlette randevu sıkıntısı var randevusuz bakmıyorlar. İmkanım olsa valla direk tüp bebek yaptırcağım
Direkt tüp bebek yaptırmayın genetikte sorun varsa boşuna ilaç almış olursunuz bence hiç dert etmeyin ben faydasını çok gördüm hayıt suyu kullandığım her ay hamile kalmıştım

Meraklısına

İyi ya ben 6 aylık evliyken çocuğum olmayacak diye tüp bebek yapmaya kalktım doktorda beni görmeden tedavi uyguladı sonuç ohss olmuşum yani çok yumurta geliştirmiş tedavi iptal etmesi gerkiyormuş etmedi yaptı sonuç negatif oldu doğal olarak boşa hormonları aldım paramda boşa gitti takıntı yapıp doktor doktor dolaşırsanız benim başıma gelenler gelebilir
İnsanın en çaresiz olduğu zamanlar işte baksanıza bu saatlerde ayaktayız 😂 O yüzden kimse yok artık dememeli. Doğrudur doktorlarda bu konuya karşı olan zaafımızı kullanıyor.

Direkt tüp bebek yaptırmayın genetikte sorun varsa boşuna ilaç almış olursunuz bence hiç dert etmeyin ben faydasını çok gördüm hayıt suyu kullandığım her ay hamile kalmıştım
Genetiğe baktırsak diyelim bişey çıktı tedavi ediliyor mu acaba

Arkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
Çok normal. Biz de bir yıldır deniyoruz. Stres çok önemli bir faktör. Stres olunca vücud savunmaya geçiyor gebeliği engelliyormuş.

Önceki evliligimde bir ara çok istemiştim. Benimde değerlerim normalken hamilelik olmadı. Ama eşimle iyi bir cinsel hayatimizda yoktu zaten ondan kaynakli.iyiki de olmamış diyorum Rabbim öyle iyi biliyorki bizim için en uygun olanını. Deli gibi anne olmak istesemde babasiz bir evlat büyutmek yerine doğurmamak daha isabetli.
Tabii ki sizin için en güzeli en hayırlısı ne ise o olsun Özür dilerim sorum için

Evet kesinlikle. Bende daha yeni evliyim ama zaten eşimle 4 yıldır aynı evdeyiz. Sadece korunmayı 5 aydır bıraktık 6 aylık evliyiz. O yüzden bizimde her gün olmıyor ilişkimiz normak yeni evlilee gbi ama haftada 3 oluyor yine

Evet kesinlikle. Bende daha yeni evliyim ama zaten eşimle 4 yıldır aynı evdeyiz. Sadece korunmayı 5 aydır bıraktık 6 aylık evliyiz. O yüzden bizimde her gün olmıyor ilişkimiz normak yeni evlilee gbi ama haftada 3 oluyor yine
Sen mükemmelsin çok canlı heyecanlı kıpır kıpırsın merak etme isteğine ulaşıcaksın

Hayır tedavi edilmiyor sadece ona uygun prosedür takip ediliyor yani problem ne ise örneğin translokasyon var birinizde translokasyon olmayan embriyo yerleştiriliyor
Anlıyorum mantıklı keşke hiç gerek kalmasa bu ay hamile kalsak ne bilim kalp atışı için heyecanlansak. Buradan birbirimize cinsiyetkerini yazsak aahh ne güzel hayal kurmak

İnsanın en çaresiz olduğu zamanlar işte baksanıza bu saatlerde ayaktayız 😂 O yüzden kimse yok artık dememeli. Doğrudur doktorlarda bu konuya karşı olan zaafımızı kullanıyor.
Sabahlara kadar ağldımda bekledim de hatta dileklerde tuttum ama o öyle olmuyor birşeyi çok istemeyin istediğiniz şey ile sınanırsınız

Back