• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 5 aydır hamile kalamıyorum..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
3 yıl bitmek üzere hala hamile kalamadım eşlerde isteksizlik olmadığı halde yinede varikosel olabiliyor doktora gidip spermiogram verin. Evlendikten 7 ay sonra doktora gitmiştik ve esim varikosel ameliyatı oldu kısacası 3 yıldır bende hamile kalmak istiyorum kalamiyorum

Arkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
Size şöyle söyleyin nezaman aklınızdan cikar ozaman benim 2cocugum var 3un uyu istedim 14ayolmadi artık bıraktım zaten iki çocuğum var dedim o ay adet olduğum halde hamileymisim haberim yokmuş lekelenmem geldi doktora gittim 2aylik hamile çıktım sukurki sağlıklı bir oğlum oldu şuan 3aylik Allahım dizede nasip etsin

bence bekleme bende de pko var 5 aydır deniyoruz olmadı. 5 aylık evliyim her ay doktora gidiyorum

Canım kilon var mı insülin direnci varmı ve TSH yani troid değerlerin ne durumda benim hepsi normal doktor pko olduğuma ultrosanda gorune kadar inanmadı yoktur sende pko dedi sonradan aa evet varmış ama hamile kalmana engel değil dedi . Kilon varsa önce zayıfla insülin direnci baktır mutlaka genetik olabilir ve troid hormonlarina baktır o da engel çünkü .

Canım kilon var mı insülin direnci varmı ve TSH yani troid değerlerin ne durumda benim hepsi normal doktor pko olduğuma ultrosanda gorune kadar inanmadı yoktur sende pko dedi sonradan aa evet varmış ama hamile kalmana engel değil dedi . Kilon varsa önce zayıfla insülin direnci baktır mutlaka genetik olabilir ve troid hormonlarina baktır o da engel çünkü .
troid yok 42 kiloyum :halay: yumurta büyümüyo veya çatlamıyo. klomen kullanıyorum. benm ultrasonda pko gözüküyor

troid yok 42 kiloyum :halay: yumurta büyümüyo veya çatlamıyo. klomen kullanıyorum. benm ultrasonda pko gözüküyor

Canım bana klomen vermediler sana neye göre yazdılar onunla hamile kalan çok kişi var inşallah ise yarar . Ovulasyon takibi hiç yaptın mı ben bu ay yaptım 15 ocak yumurtlama , 16 çatlama gördüm bakalım nasip .. adetlerin mi duzensizdi bu arada benim adetlerim duzensiz kilom yok hiç te olmadı

Canım bana klomen vermediler sana neye göre yazdılar onunla hamile kalan çok kişi var inşallah ise yarar . Ovulasyon takibi hiç yaptın mı ben bu ay yaptım 15 ocak yumurtlama , 16 çatlama gördüm bakalım nasip .. adetlerin mi duzensizdi bu arada benim adetlerim duzensiz kilom yok hiç te olmadı
evet düzensiz. ovulasyon yapmadım hiç. klomen yumurta büyütmek için veriyo canm. inşallah olur

sen hangi ilacı kullanıyosun

evet düzensiz. ovulasyon yapmadım hiç. klomen yumurta büyütmek için veriyo canm. inşallah olur

Bende ozel hastaneye gittim yeni olduğum için klomen vs birşey vermedi olur olur kendiliğinden dedi sadece duphaston verdi adet düzensizliği için .sinir oldum şimdi doktor araştırıyorum kliniğe gidicem en yakın zamanda özel hastanelerde devlet hastanesi gibi olmuş kalabalık ve sonuçsuz

Stres çok etkili . Eşiniz sperm ölçümü yaptırdı mı?
Eğer herşey normalse kesin stres akışa bırakmak lazım ama olmiyo biliyorum çünkü ben de yaşadım. Şükür rabbim nasip etti. Dün gece hep beşik salladım uykusuzluktan sinirlerim bozuldu oturdum ağladım . Her gidi günler hey nereden nereye. Rabbim hayırlı,gazsız, güzel uyuyan evlatlar versin 🙏🏻

Kızlar ultrasonda net görünüyormu?
Benim tahlillerim iyi ultrasondada baktı doktor ama pko için değil öyle genel muayne oldum
Hiç pkodan bahsetmedi

Net görünüyor canım birden fazla yumurtalar belli zaten ama sen yine de belirtilerin varsa bir ara tekrar baktır için rahat etsin

Stres çok etkili . Eşiniz sperm ölçümü yaptırdı mı?
Eğer herşey normalse kesin stres akışa bırakmak lazım ama olmiyo biliyorum çünkü ben de yaşadım. Şükür rabbim nasip etti. Dün gece hep beşik salladım uykusuzluktan sinirlerim bozuldu oturdum ağladım . Her gidi günler hey nereden nereye. Rabbim hayırlı,gazsız, güzel uyuyan evlatlar versin 🙏🏻
amin canım. olsada uyumasak ona razıyım diyorum bende. allah aratmasın kimseye

Size şöyle söyleyin nezaman aklınızdan cikar ozaman benim 2cocugum var 3un uyu istedim 14ayolmadi artık bıraktım zaten iki çocuğum var dedim o ay adet olduğum halde hamileymisim haberim yokmuş lekelenmem geldi doktora gittim 2aylik hamile çıktım sukurki sağlıklı bir oğlum oldu şuan 3aylik Allahım dizede nasip etsin
Bismillah 😳 nasıl yani hamileyken adet mi oldun ? Yoksa lekelenme seklinde geldide adet oldugunumu zannetin canim??
Vede allah saglikla kucagina almayi nasip etsin allah uzun omurler versin 3 evladinada 🙏🏼

benimde 4 ay oldu doktora gittim herhangi bir araştırma yapmam lazım mı diye normalde 1 yıldan sonra yapiyoruz dedi ama istersen 3 ay sonra gel temel şeylere bakalım dedi bi 3 ayda bekleyeceğim artık inşallah gerek kalmaz

Back