doktora gitmedin mi hiç18. Ayım hala bekliyorum bi mucize
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 5 aydır hamile kalamıyorum..
- Konu Sahibi Sldangl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamilelik #ovülasyon #yumurtlama gebelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2017
- 1.566
- 827
- 123
- 28
3 yıl bitmek üzere hala hamile kalamadım eşlerde isteksizlik olmadığı halde yinede varikosel olabiliyor doktora gidip spermiogram verin. Evlendikten 7 ay sonra doktora gitmiştik ve esim varikosel ameliyatı oldu kısacası 3 yıldır bende hamile kalmak istiyorum kalamiyorumArkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
Size şöyle söyleyin nezaman aklınızdan cikar ozaman benim 2cocugum var 3un uyu istedim 14ayolmadi artık bıraktım zaten iki çocuğum var dedim o ay adet olduğum halde hamileymisim haberim yokmuş lekelenmem geldi doktora gittim 2aylik hamile çıktım sukurki sağlıklı bir oğlum oldu şuan 3aylik Allahım dizede nasip etsinArkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
Bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım canımdoktora gitmedin mi hiç
- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
bence bekleme bende de pko var 5 aydır deniyoruz olmadı. 5 aylık evliyim her ay doktora gidiyorum
Canım kilon var mı insülin direnci varmı ve TSH yani troid değerlerin ne durumda benim hepsi normal doktor pko olduğuma ultrosanda gorune kadar inanmadı yoktur sende pko dedi sonradan aa evet varmış ama hamile kalmana engel değil dedi . Kilon varsa önce zayıfla insülin direnci baktır mutlaka genetik olabilir ve troid hormonlarina baktır o da engel çünkü .
troid yok 42 kiloyum yumurta büyümüyo veya çatlamıyo. klomen kullanıyorum. benm ultrasonda pko gözüküyorCanım kilon var mı insülin direnci varmı ve TSH yani troid değerlerin ne durumda benim hepsi normal doktor pko olduğuma ultrosanda gorune kadar inanmadı yoktur sende pko dedi sonradan aa evet varmış ama hamile kalmana engel değil dedi . Kilon varsa önce zayıfla insülin direnci baktır mutlaka genetik olabilir ve troid hormonlarina baktır o da engel çünkü .
- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
troid yok 42 kiloyum yumurta büyümüyo veya çatlamıyo. klomen kullanıyorum. benm ultrasonda pko gözüküyor
Canım bana klomen vermediler sana neye göre yazdılar onunla hamile kalan çok kişi var inşallah ise yarar . Ovulasyon takibi hiç yaptın mı ben bu ay yaptım 15 ocak yumurtlama , 16 çatlama gördüm bakalım nasip .. adetlerin mi duzensizdi bu arada benim adetlerim duzensiz kilom yok hiç te olmadı
evet düzensiz. ovulasyon yapmadım hiç. klomen yumurta büyütmek için veriyo canm. inşallah olurCanım bana klomen vermediler sana neye göre yazdılar onunla hamile kalan çok kişi var inşallah ise yarar . Ovulasyon takibi hiç yaptın mı ben bu ay yaptım 15 ocak yumurtlama , 16 çatlama gördüm bakalım nasip .. adetlerin mi duzensizdi bu arada benim adetlerim duzensiz kilom yok hiç te olmadı
pko görünür ultrasondaKızlar ultrasonda net görünüyormu?
Benim tahlillerim iyi ultrasondada baktı doktor ama pko için değil öyle genel muayne oldum
Hiç pkodan bahsetmedi
sen hangi ilacı kullanıyosunCanım bana klomen vermediler sana neye göre yazdılar onunla hamile kalan çok kişi var inşallah ise yarar . Ovulasyon takibi hiç yaptın mı ben bu ay yaptım 15 ocak yumurtlama , 16 çatlama gördüm bakalım nasip .. adetlerin mi duzensizdi bu arada benim adetlerim duzensiz kilom yok hiç te olmadı
- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.095
- 698
Ben hiç sormadm oda söylemedipko görünür ultrasonda
Olsaysı söylerdi diye tahmin ediorm yani umarım
Teşekkür ederim
- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
evet düzensiz. ovulasyon yapmadım hiç. klomen yumurta büyütmek için veriyo canm. inşallah olur
Bende ozel hastaneye gittim yeni olduğum için klomen vs birşey vermedi olur olur kendiliğinden dedi sadece duphaston verdi adet düzensizliği için .sinir oldum şimdi doktor araştırıyorum kliniğe gidicem en yakın zamanda özel hastanelerde devlet hastanesi gibi olmuş kalabalık ve sonuçsuz
Stres çok etkili . Eşiniz sperm ölçümü yaptırdı mı?Arkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
Eğer herşey normalse kesin stres akışa bırakmak lazım ama olmiyo biliyorum çünkü ben de yaşadım. Şükür rabbim nasip etti. Dün gece hep beşik salladım uykusuzluktan sinirlerim bozuldu oturdum ağladım . Her gidi günler hey nereden nereye. Rabbim hayırlı,gazsız, güzel uyuyan evlatlar versin
- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
Kızlar ultrasonda net görünüyormu?
Benim tahlillerim iyi ultrasondada baktı doktor ama pko için değil öyle genel muayne oldum
Hiç pkodan bahsetmedi
Net görünüyor canım birden fazla yumurtalar belli zaten ama sen yine de belirtilerin varsa bir ara tekrar baktır için rahat etsin
- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.095
- 698
Anladım canım teşekkür ederimNet görünüyor canım birden fazla yumurtalar belli zaten ama sen yine de belirtilerin varsa bir ara tekrar baktır için rahat etsin
amin canım. olsada uyumasak ona razıyım diyorum bende. allah aratmasın kimseyeStres çok etkili . Eşiniz sperm ölçümü yaptırdı mı?
Eğer herşey normalse kesin stres akışa bırakmak lazım ama olmiyo biliyorum çünkü ben de yaşadım. Şükür rabbim nasip etti. Dün gece hep beşik salladım uykusuzluktan sinirlerim bozuldu oturdum ağladım . Her gidi günler hey nereden nereye. Rabbim hayırlı,gazsız, güzel uyuyan evlatlar versin
Bismillah nasıl yani hamileyken adet mi oldun ? Yoksa lekelenme seklinde geldide adet oldugunumu zannetin canim??Size şöyle söyleyin nezaman aklınızdan cikar ozaman benim 2cocugum var 3un uyu istedim 14ayolmadi artık bıraktım zaten iki çocuğum var dedim o ay adet olduğum halde hamileymisim haberim yokmuş lekelenmem geldi doktora gittim 2aylik hamile çıktım sukurki sağlıklı bir oğlum oldu şuan 3aylik Allahım dizede nasip etsin
Vede allah saglikla kucagina almayi nasip etsin allah uzun omurler versin 3 evladinada
- 20 Ocak 2020
- 11
- 7
- 1
- 44