Tüm bekleyenlere sağlıkla gelsi ❤❤Deli yaaaseni en iyi anlayan insanlardan biriyim iyi sevindim sıkıntı olmadığına.
Bebeğin şimdiden çok şanslı gerçekten onu merakla bekleyen heyecanli bir anasi var.
Siz anne oldunuz mu?Deli yaaaseni en iyi anlayan insanlardan biriyim iyi sevindim sıkıntı olmadığına.
Bebeğin şimdiden çok şanslı gerçekten onu merakla bekleyen heyecanli bir anasi var.
Evet evef kimseye söylemiyorum artık ne bu acele diyorlar yaş 24 daha zaten 6 aylık evliyim ama işte...Kendimi görüyorum kim ne derse onu da yapıyorsunuzdur ayakları tavana dikmeler vs
Onunda normal sonuçları aşılama denemedik daha hiç. Özele gitmeye durumumuz yok devlette randevu sıkıntısı var randevusuz bakmıyorlar. İmkanım olsa valla direk tüp bebek yaptırcağımEşinizin sperm testleride normal sanırım aşılama denediniz mi
İyi ya ben 6 aylık evliyken çocuğum olmayacak diye tüp bebek yapmaya kalktım doktorda beni görmeden tedavi uyguladı sonuç ohss olmuşum yani çok yumurta geliştirmiş tedavi iptal etmesi gerkiyormuş etmedi yaptı sonuç negatif oldu doğal olarak boşa hormonları aldım paramda boşa gitti takıntı yapıp doktor doktor dolaşırsanız benim başıma gelenler gelebilirEvet evef kimseye söylemiyorum artık ne bu acele diyorlar yaş 24 daha zaten 6 aylık evliyim ama işte...
Önceki evliligimde bir ara çok istemiştim. Benimde değerlerim normalken hamilelik olmadı. Ama eşimle iyi bir cinsel hayatimizda yoktu zaten ondan kaynakli.iyiki de olmamış diyorum Rabbim öyle iyi biliyorki bizim için en uygun olanını. Deli gibi anne olmak istesemde babasiz bir evlat büyutmek yerine doğurmamak daha isabetli.Siz anne oldunuz mu?
Direkt tüp bebek yaptırmayın genetikte sorun varsa boşuna ilaç almış olursunuz bence hiç dert etmeyin ben faydasını çok gördüm hayıt suyu kullandığım her ay hamile kalmıştımOnunda normal sonuçları aşılama denemedik daha hiç. Özele gitmeye durumumuz yok devlette randevu sıkıntısı var randevusuz bakmıyorlar. İmkanım olsa valla direk tüp bebek yaptırcağım
İnsanın en çaresiz olduğu zamanlar işte baksanıza bu saatlerde ayaktayızMeraklısına
İyi ya ben 6 aylık evliyken çocuğum olmayacak diye tüp bebek yapmaya kalktım doktorda beni görmeden tedavi uyguladı sonuç ohss olmuşum yani çok yumurta geliştirmiş tedavi iptal etmesi gerkiyormuş etmedi yaptı sonuç negatif oldu doğal olarak boşa hormonları aldım paramda boşa gitti takıntı yapıp doktor doktor dolaşırsanız benim başıma gelenler gelebilir
Genetiğe baktırsak diyelim bişey çıktı tedavi ediliyor mu acabaDirekt tüp bebek yaptırmayın genetikte sorun varsa boşuna ilaç almış olursunuz bence hiç dert etmeyin ben faydasını çok gördüm hayıt suyu kullandığım her ay hamile kalmıştım
Çok normal. Biz de bir yıldır deniyoruz. Stres çok önemli bir faktör. Stres olunca vücud savunmaya geçiyor gebeliği engelliyormuş.Arkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsran yaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
Tabii ki sizin için en güzeli en hayırlısı ne ise o olsun Özür dilerim sorum içinÖnceki evliligimde bir ara çok istemiştim. Benimde değerlerim normalken hamilelik olmadı. Ama eşimle iyi bir cinsel hayatimizda yoktu zaten ondan kaynakli.iyiki de olmamış diyorum Rabbim öyle iyi biliyorki bizim için en uygun olanını. Deli gibi anne olmak istesemde babasiz bir evlat büyutmek yerine doğurmamak daha isabetli.
Evet kesinlikle. Bende daha yeni evliyim ama zaten eşimle 4 yıldır aynı evdeyiz. Sadece korunmayı 5 aydır bıraktık 6 aylık evliyiz. O yüzden bizimde her gün olmıyor ilişkimiz normak yeni evlilee gbi ama haftada 3 oluyor yineÖnceki evliligimde bir ara çok istemiştim. Benimde değerlerim normalken hamilelik olmadı. Ama eşimle iyi bir cinsel hayatimizda yoktu zaten ondan kaynakli.iyiki de olmamış diyorum Rabbim öyle iyi biliyorki bizim için en uygun olanını. Deli gibi anne olmak istesemde babasiz bir evlat büyutmek yerine doğurmamak daha isabetli.
Ah birde bilsek nasıl stres yapılmazÇok normal. Biz de bir yıldır deniyoruz. Stres çok önemli bir faktör. Stres olunca vücud savunmaya geçiyor gebeliği engelliyormuş.
Hayır tedavi edilmiyor sadece ona uygun prosedür takip ediliyor yani problem ne ise örneğin translokasyon var birinizde translokasyon olmayan embriyo yerleştiriliyorGenetiğe baktırsak diyelim bişey çıktı tedavi ediliyor mu acaba
Sen mükemmelsin çok canlı heyecanlı kıpır kıpırsın merak etme isteğine ulaşıcaksınEvet kesinlikle. Bende daha yeni evliyim ama zaten eşimle 4 yıldır aynı evdeyiz. Sadece korunmayı 5 aydır bıraktık 6 aylık evliyiz. O yüzden bizimde her gün olmıyor ilişkimiz normak yeni evlilee gbi ama haftada 3 oluyor yine
Anlıyorum mantıklı keşke hiç gerek kalmasa bu ay hamile kalsak ne bilim kalp atışı için heyecanlansak. Buradan birbirimize cinsiyetkerini yazsak aahh ne güzel hayal kurmakHayır tedavi edilmiyor sadece ona uygun prosedür takip ediliyor yani problem ne ise örneğin translokasyon var birinizde translokasyon olmayan embriyo yerleştiriliyor
Sabahlara kadar ağldımda bekledim de hatta dileklerde tuttum ama o öyle olmuyor birşeyi çok istemeyin istediğiniz şey ile sınanırsınızİnsanın en çaresiz olduğu zamanlar işte baksanıza bu saatlerde ayaktayızO yüzden kimse yok artık dememeli. Doğrudur doktorlarda bu konuya karşı olan zaafımızı kullanıyor.
Bal damlıyor ağzından forumun bu kadar canlı olduğunu bilmiyorumdum dert kazanı gibi ne güzel ❤Sen mükemmelsin çok canlı heyecanlı kıpır kıpırsın merak etme isteğine ulaşıcaksın
İki yıldır ilk kez geldimBal damlıyor ağzından forumun bu kadar canlı olduğunu bilmiyorumdum dert kazanı gibi ne güzel ❤güzel haberlerimizle dolduralım buraları
Ankara da olanınız var mıİki yıldır ilk kez geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?