Olması gerektiği gibi aslında ama belkide ben öyle sanıyorum bilemedimRegly kanamanız ne şekilde
Aa rabbim kucagını doldursun istedişin vakitAllah aşkına unutun bakın sizin gibiydim diyorum ya sonra dışgebelik geçirdim ölümden döndüm şimdi hamile kalmaktan korkuyorum kendimi hazır hissettiğimde tüp bebek yapacağım çünkü tek tüpüm bebek yüzünden kapandı
öyle yapin dedigim gibi rabbim ne zaman isterse o zaman veriyor ben ona cok inaniyorum bende cok denedim ve 1 ay icinde en sonunda olmustu insallah tez zamanda cuma gecesi sizinde olur ve tüm olmayan insanlara rabbim versin ne yaparsaniz yapin olmuyor ama iste hic birse yapmsan oldumu öylede oluyorAy evet ayaklarımı duvara bile dikiyorum inanın ki ama yastıj koymayıda deniyeceğim ❤
Bende iki buçuk yıldır istiyorum fakat olmuyor zor bir süreçArkadaşlar selam forumda yeniyim 5 aydır gebe kalmak istiyorum fakat her ay hüsranyaşıyorum hormon testleri prolaktin seviyesi rahim ultrason herşey sıkıntısız eşimdede herhangi bir isteksizlik vs yok. Yumurtalama günlerimide takip ediyorum haftada 3 ilişkimiz kesin oluyor. Sizler kaçıncı ayda hamile kaldınız
Olması gerektiği gibi aslında ama belkide ben öyle sanıyorum bilemedim
Oldumı yani sizin anlamadımmöyle yapin dedigim gibi rabbim ne zaman isterse o zaman veriyor ben ona cok inaniyorum bende cok denedim ve 1 ay icinde en sonunda olmustu insallah tez zamanda cuma gecesi sizinde olur ve tüm olmayan insanlara rabbim versin ne yaparsaniz yapin olmuyor ama iste hic birse yapmsan oldumu öylede oluyor
Doktor kontrolünden geçtiniz miBende iki buçuk yıldır istiyorum fakat olmuyor zor bir süreç
Uzun bir süreç olmuş herşey normalmi ona rağmenmi ❤Bende iki buçuk yıldır istiyorum fakat olmuyor zor bir süreç
Evet tiroidlere bakıldı eşimede banada hatta inşallah rabbimiz uygun gördüğü zaman bir gelseeTroidlerine de baktır canim.ama fazla takiyosun kafaya bu şekilde kendin geciktiriyorsun.sakin ol bence ve şükret sağlıklısin eşinle. Allah en uygun zamani biliyor ve O ol derse olur.heyecanini anliyoruz ama ilk sınavın sakinleşmek :)
Umarim en kısa zamanda hamile kalir sağlıkla kavuşursun bebeğine
Geçtim bir problem yok yumurta patlıyor çatlıyor yok yok olmuyor yani. Klomen kullandım yok femara kullanıyorm şimdi ayrı yetten prowomen ve d vitamini coraspin bir deDoktor kontrolünden geçtiniz mi
Anladıım bh konuyu araştırmıyım iyisimi paranoyak olucam yoksaben 24 yaşında evlendim İnanın akışına bırakın benim regly dönemim 3/4 gün sürerdi ilk gün haricinde kırmızı kan akışı yoğun olmaz daha çok pıhtılı olurdu ama bu sizin için bir ölçüt olmayacaktır sadece kafanızı karıştırır siz bol limonlu yiyecekler tüketin kafanıza birşey takmayın lütfen çocuk bir hediyedir vakti zamanı gelince gelicektir stres size zarar verir ve evliliğinizin tadını çıkaramazsınız çok doktor dolaşırsanız da çöm yanılırsınız
Oldumı yani sizin anlamadımm
Anladıım bh konuyu araştırmıyım iyisimi paranoyak olucam yoksa
[/QUOTEşimdi her ay kesin gebelik testide bir kaç tane alıyorsunuzdur???
Eşinizin sperm testleride normal sanırım aşılama denediniz miGeçtim bir problem yok yumurta patlıyor çatlıyor yok yok olmuyor yani. Klomen kullandım yok femara kullanıyorm şimdi ayrı yetten prowomen ve d vitamini coraspin bir de
evet oldu onu yazmamisim kusura bakmayin evlendikten 1 ay sonra olmustu 2-3 güne bi denerdik sürekli ve altima yastuk koyar 15 dk falan beklerdim dedigim gibi nasip ama siz yinede deneyin dua edin stres yapmayi olur insallahOldumı yani sizin anlamadımm
Deli yaaaEvet tiroidlere bakıldı eşimede banada hatta inşallah rabbimiz uygun gördüğü zaman bir gelsee
Valla evet hatta idrar testi erken sonuç vermek diye erken testlerden alıyorum onlarda daha pahalı birde yine hüsran tabi sonra. Bir şey için hastaneye gitsem hemen araya beta testi sıkıştırıyorum yıprandım 5 aydaharikasınız bu konuyu
Ne mutlu size deniyeceğim kesinlike ❤evet oldu onu yazmamisim kusura bakmayin evlendikten 1 ay sonra olmustu 2-3 güne bi denerdik sürekli ve altima yastuk koyar 15 dk falan beklerdim dedigim gibi nasip ama siz yinede deneyin dua edin stres yapmayi olur insallah
Bir üç yıl sonrasında yardımcı tedavi görmeden size tavsiyem genetik testi yaptırmanız böylelikle boşa zaman ve para harcamazsınızEşinizin sperm testleride normal sanırım aşılama denediniz mi
Kendimi görüyorum kim ne derse onu da yapıyorsunuzdur ayakları tavana dikmeler vsValla evet hatta idrar testi erken sonuç vermek diye erken testlerden alıyorum onlarda daha pahalı birde yine hüsran tabi sonra. Bir şey için hastaneye gitsem hemen araya beta testi sıkıştırıyorum yıprandım 5 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?