• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. aydamı başlar sorunlar ya

Ya ısrarcılıktan öte kendi istediğinin olmasını çok isteyen bir yapısı var bencil demek istemiyorum ama benim o anki durumumu düşünmeden kendi istediği olsun sadece bir tek bunu istiyor

Şimdi şu tıp olayına fazlasıya destek oluyor çok yanımda ama haa düşündüğüm konular var bu köken olayına siz ne düşünüyorsunuz ecetuba84 :çok üzgünüm: (nasıl hitap edeceğemi bilemedim kusura bakmayın:) )

Ya bir gün oluyor babamla konuşuyoruz diyorumki yok bu adam kesin sorun yapmaz böyle şeyleri heleki işi olduktan sonra hiç sorun olmaz diyorum ama az önce konuşurlarken duydum hiç iyi şeyler söylemiyordu bu konu hakkında babamı anlamak çok zordur bazen

dün erkek arkadaşımla gerçekten çok büyük bi tartışma içinde bulduk kendimizi okuluma kadar geldi bazı olaylar oldu ben artık dayanamıyorum dedim ve ağzımdan bitti lafı çıktı ama inanın çok kötü durumdaydım herkesin içinde kavga etmiştik çıldırmak üzereydim ve bitti dedim o bunu duyunca o siniri gitti ve çocuk gibi ağlamaya başladı çok kötü oldum kızlar hiç öyle olmamıştım senağlama

beni çoğu zaman anlamıyor bunu ne kadar konuşsakda birşey değişmiyor
dün gece beni artık tanıyamacaksın dedi çok değişeceğim dedi şu an gayet iyi yaklaşıyor bana ama içimde aynı şeyleri yaşamanın korkusu var ve ileride şu değişmeyecek olan şeyler sorun açacakmı başımıza düşünmekten yoruldum artık :1no2:
canım senin canını sıkmak istemem ama kuzenimin sevgilisi de böyle ağlayarak onu kendine bağladı.Benimle evlemezsen intihar ederim falan en sonunda kızı elde etmeyi başardı ve evlendiler...O kadar kıskanç bir insan ki anlatamam işte evine misafir gelecek diyelim erkek varsa kabul etmiyor..bir yere gezmye gitmişleryok senin ayakkabın neden erkek ayakkabılayla yan yana ben olsam onu mahvederdim nasıl katlanıyor bu insana anlamıyorum..
Ya ısrarcılıktan öte kendi istediğinin olmasını çok isteyen bir yapısı var bencil demek istemiyorum ama benim o anki durumumu düşünmeden kendi istediği olsun sadece bir tek bunu istiyor

Şimdi şu tıp olayına fazlasıya destek oluyor çok yanımda ama haa düşündüğüm konular var bu köken olayına siz ne düşünüyorsunuz ecetuba84 :çok üzgünüm: (nasıl hitap edeceğemi bilemedim kusura bakmayın:) )
sen onu çok seviyorsun o yüzden bencil bile diyemiyorsun..Anlattıklarına göre bencil bir insan..Bencil insanlarla da geçinmek zor gerçekten..
Köken olayı babanın sevmediği insanlar mı sanki öyle anladım..eğer iş ciddiye binerse babanla oturur konuşursun canım...

Ya ben anlatmak istiyorum anneme babama fakat şu anda söylediğimde daha liseyi bitirememiş olduğundan ilk sorunlar başlayacak o yüzden söyleyemiyorum kimseye biliyorum duyacağım şeyleri

bir de üstüne bu doğulu olma sorunu eklenince düşünmekten yoruldum çok

o 19 yaşında bense 18 yaşındaym

Ya ben anlatmak istiyorum anneme babama fakat şu anda söylediğimde daha liseyi bitirememiş olduğundan ilk sorunlar başlayacak o yüzden söyleyemiyorum kimseye biliyorum duyacağım şeyleri

bir de üstüne bu doğulu olma sorunu eklenince düşünmekten yoruldum çok

o 19 yaşında bense 18 yaşındaym
ailenin ne yüzünden sorun çıkaracak.çünkü sevgilin daha yolun başında ve yapacağı çok şeyler var...Ailen seni düşündükleri için bu ilişkiye karşı çıkacak..Sen de olgun bir kızsın bak ailen için ve kendin için en iyisini düşünüyorsun...Doğulu olma konusuna çok girmeyeyim ama genelde bu konuda bir çok kişi ön yargılı orada duyulan haberlerin etkisi de büyük tabii...
Ablamın görüştüğü biri vardı doğulu çok seviyorlardı birbirlerini ama ailem doğulu olduğundan korktular ve ablam bitirmek zorunda kaldı ilişkisini..Ablam ailemizin istediği biriyle evlendi çok sevmeyerek ve çok sorun yaşadı.. Şimdi mutlu çok şükür...ama hala içinde uktedir o kişi...
Yaşlarınız daha küçük hele de erkek arkadaşının erkekler çok geç olgunlaşır..Fikirleri sürekli değişir...

ya öyle bir şeyki sadece köken oraya bağlı yoksa 30 yıldır istanbul dışına çıkmış insanlar değil ailesi.
ama ben bundan bile korkar oldum birde böyle gün aşırı kavga etmeye başlayınca çok kafam karıştı

ve ben o bitti kelimesini dediğimde çok kötü oldu karşımda valla kendime bir şey yaparım dedi olurda ilerde sorun çıkarsa ben ailemi ezip geçemem bu farkında onun ama o kendime bir şey yaparım demeside çok kafama takıldı

bilmiyorum 18 yaşında olmama rağmen çok şey gördüm bizim ailemizde olmasada yakınlarımızın başına bu konularda çok şey geldi o yüzden korkuyorum ama yinede hayırlsı diyorum...

ya öyle bir şeyki sadece köken oraya bağlı yoksa 30 yıldır istanbul dışına çıkmış insanlar değil ailesi.
ama ben bundan bile korkar oldum birde böyle gün aşırı kavga etmeye başlayınca çok kafam karıştı

ve ben o bitti kelimesini dediğimde çok kötü oldu karşımda valla kendime bir şey yaparım dedi olurda ilerde sorun çıkarsa ben ailemi ezip geçemem bu farkında onun ama o kendime bir şey yaparım demeside çok kafama takıldı

bilmiyorum 18 yaşında olmama rağmen çok şey gördüm bizim ailemizde olmasada yakınlarımızın başına bu konularda çok şey geldi o yüzden korkuyorum ama yinede hayırlsı diyorum...
düşün tart canım senin için en iyi olanına karar ver...Unutma insan geleceğini kendisi inşaa eder...Hakkında hayırlısı olsun..

Rica ederim canım...
Eğer seviyorsan ve ileride bazı şeylerin hallolabileceğini düşünüyorsan devam etmelisin, ama sevmiyorsan acaba kendine birşey yapar mı vs. gibi düşüncelere kapılmadan kes ilişkini yoksa ileride bazı şeyler oturduktan sonra bitirmesi daha zor olur.
Eğitim farkı nasıl var, o üni. okumuyor mu mesela? Okusun o zaman. Daha 19 yaşındaymış. Bu farkı kapatmak için çabalamalı o da...

daha liseyi bitirmediki açık öğretimden liseyi bitirmeye çalışıyor ve iki senesi var önünde lisenin bitmesi için
üniversite okumasıda zor çünkü temel yok bir kere şu an bile liseyi bitrmek için çok çaba sarfediyor
eğitim farkı bu şekilde var
ama en önemli sorunumuz onun bağlı olduğu köken

eğer bizim bu kavgalarımız biraz daha devam ederse bu konudan da çok korktuğum için bitirmeyi düşüneceğim galiba senağlama

bi şans daha vermişssin ama bence bu ilişki yürümez ayrılırsınız. kusura bakma .. sen ünv okuyosun bi idealin var o ise kendi aile sorunları ve arada hayata baglanma adına yapacagı bi kaç serüven içinde. ilk defa biriyle cıkıyosun onun icin fazla baglanmıssın

Back