Herkes on dokuz yaşında evlilik kararı alıp ileride evleneceği adam olduğunu düşündüğü kişinin nazını çekse çoğu kızımız okuyamaz yine bir çoğu da depresyona girerdi.
Bir insanın sevgisinden emin olmanın en iyi yollarından biri sizin ideallerinize, emellerinize duyduğu saygıdır. Kendisi için çok parlak fikirler olmasa da sizin hayatınızı güzelleştirecek kararlara saygı duymalı. Yaşlarınız gereği ya da belki karakter özelliğidir yeterince saygılı ve özverili davranmıyor erkek arkadaşınız...
Aslında daha da ileri giderek sizin durumunuzun alışkanlık olduğunu bile düşündüm... Neticede bu tip sitelerden öteden beri tanıdığınız biriyle uzun uzun konuşmak, o kişinin yavaş yavaş hayatınıza dahil olmasına ve paylaşımın artmasına zemin hazırlıyor. Bu ilk ilişkiniz olduğu için de size bu denli yakınlık gösteren birinin siz arkadaşken görüştüğü kişiyi kıskanıyor ve bunu aşk olarak yorumluyorsunuz...
Aksi halde şu tabloya nasıl katlanılır: Sürekli kavga ediyormuşsunuz, onunla alakalı ailevi kaygılarınız var, bir yandan ailenizi bir yandan erkek arkadaşınızın durumunu düşünüyor, siz olmazsanız perişan olacağından endişe ediyorsunuz... Anlatamadığınız başka sorunlar olduğunu da ekliyorsunuz. Eee, bu ilişki için erkek arkadaşınızın harcadığı emekten bahsetmemişsiniz? Yoksa bunca hayal ve tertemiz bir gelecek beklentisi içindeki bir genç kız için ideal olan sayısız özelliği var da ben mi fark edemedim? sengözlerimebaksanab
"Değişeceğim" deyip iki gün sonra aynı tartışmaları sürdürdüğünü söyleyerek nasıl bir karakteri olduğuna, düzelme umudu olup olmadığına kendiniz yanıt vermişsiniz de zaten... Unutmayın, bugün "Hayalinden vazgeç" diyen yarın "Hayal kurma!" der... :1closedeyes: