- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.319
- 198
- 31
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Evet canım benim 11. Günde oluyor.Yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor ama hep.. Testle takıp edıypsun deıl mı
Maşaallah şimdi hamilesiniz ne güzelBende geçen sene düşük yaptıktan 1 ay sonra test yaptım tek çizgi çıktı. Yarım saat sonra filan çöpe atmak için aldım elime baktım silik çizgi. Eşimle çok sevindik peşpeşe olabilir mi diye. Yarın olsun kan verelim dedik. Akşamına adet olmuştum.
Yanı pik 11.gün deil mi ben anlayamadım tam.. Pik görüp silikştikten 14 gün sonra adetin gelmesi gerek bilimsel olarakEvet canım benim 11. Günde oluyor.
Ben bilimlere pek uymuyorum galiba canımYanı pik 11.gün deil mi ben anlayamadım tam.. Pik görüp silikştikten 14 gün sonra adetin gelmesi gerek bilimsel olarak
Bu durumu arastırın mı hiç, doktora sordun mu canm.. Bi ilac veriyolar dusphaston diye sanırım süreyi uzatıyor normal hale getırıryormusBen bilimlere pek uymuyorum galiba canımovulasyon testinde çatlamayı gördüğüm gün dahil 11. Günde oluyorum. Hatta bi önceki adetim 10. Günde geldi.
Yok canım hiç araştırmadım. Acaba gebe kalamamamla bi ilgisi var mıdır? Sıkıntı olacağını düşünmemiştim hiçBu durumu arastırın mı hiç, doktora sordun mu canm.. Bi ilac veriyolar dusphaston diye sanırım süreyi uzatıyor normal hale getırıryormus
Bilmiyorum ama normal bi durum deil 10 gün sonra gelmesi..Yok canım hiç araştırmadım. Acaba gebe kalamamamla bi ilgisi var mıdır? Sıkıntı olacağını düşünmemiştim hiç
Allah AllahBilmiyorum ama normal bi durum deil 10 gün sonra gelmesi..Mutlaka üstüne düş bunun.. Bi ilaçla düzelecebilcek bişey..
Sor cnm mutlaka.. Doktoruna da danısAllah Allah
Yarın bi konu açıp sorayım o zaman. İllaki bilgisi olanlar vardır.
Tamam canım çok sağolSor cnm mutlaka.. Doktoruna da danıs
Evet cnm 23 aydırTamam canım çok sağol
Sen istiyor musun bebiş?
Allah nasip ederse ilk mi olacak canım?Evet cnm 23 aydır
Evet cnm ilk olcak.,hıcbişey gecirmedim daha sebepsiz olmuyor, tedaviye baslıcaz ortalık sakınlesınce.. Rahım filmi cektirdim hormonlar spermler hersey guzel.. Ama olmadıAllah nasip ederse ilk mi olacak canım?
Gebelik geçirdin mi hiç?
Vakti saati var canım İnşaallah Rabbim tez zamanda nasip ederEvet cnm ilk olcak.,hıcbişey gecirmedim daha sebepsiz olmuyor, tedaviye baslıcaz ortalık sakınlesınce.. Rahım filmi cektirdim hormonlar spermler hersey guzel.. Ama olmadı
Çok teşekkür ederim, amin. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.Maşaallah şimdi hamilesiniz ne güzel
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah kuzum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.. Şükredip bekliyorumVakti saati var canım İnşaallah Rabbim tez zamanda nasip eder
sorun olmaması da güzel ☺
Amin aminÇok teşekkür ederim, amin. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.❤
Kür falan uyguladın mı hiç?İnşallah kuzum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.. Şükredip bekliyorum
Ohooo neler nelerKür falan uyguladın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?