- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 39
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Anladım hadi InşAllah. Bi gün bi gündür umut etmek için. Gelse de geri kov. İlk bebişin mi olacak?Amin Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim
Dün olmam gerekiyordu en geç Bugün yani yumurtlamaya göre
Ben bu testte pozitif görüyorum
İnşaallahbunu duymadım inşllah hamilesindir
Bir tane evladım var elhamdulillah 5 buçuk yaşında. 4 buçuk yıldır da 2. Yi istiyoruz. Eşimde morfoloji bozukluğu varmış yakın bir zamanda öğrendikAnladım hadi InşAllah. Bi gün bi gündür umut etmek için. Gelse de geri kov. İlk bebişin mi olacak?
Ozaman benim için ve benim gibi bebişi olmayanlar için kokulu kokulu öp oğluşunu. Allahım sana hayırlı kardeş versin de.Bir tane evladım var elhamdulillah 5 buçuk yaşında. 4 buçuk yıldır da 2. Yi istiyoruz. Eşimde morfoloji bozukluğu varmış yakın bir zamanda öğrendik
Çok teşekkür ederim inşaallahVar gibi cnm testi yarin yine tekraral hayirlisi olsun ins
Tamam öperim tabiki deOzaman benim için ve benim gibi bebişi olmayanlar için kokulu kokulu öp oğluşunu. Allahım sana hayırlı kardeş versin de.nasibinde varsa ikinci de olur gerisi boş canım
Beklemiş test bu ama bakalım inşaallah vardır yaBen bu testte pozitif görüyorum
Tekrar yaptın mı canımBeklemiş test bu ama bakalım inşaallah vardır ya
Evet canım yaptım negatifTekrar yaptın mı canım
Yaa dünkü test pozıtıftıEvet durum güncelliyorum regl oldum
Bekleyince çıkmıştıYaa dünkü test pozıtıftıbu test markasına şikayette bulun bence
Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın. Yanıltıcı olabiliyorlar bazenKızlar merhaba..acil yardımcı olursanız sevinirim..bat a 5 gün vardı dün gece herzaman ki gibi dayanamayıp test yaptım ilk yarım saat boyunca silik bi çizgi oluştu..aldım başucuma koydum sabah kalkar kalkmaz bir baktım benim silik çizginin yerinde yeller esiyo..düz beyaz olmuş..ne demek şimdi bu bir fikri olan varsa başına gelmiş olan varsa bildirin bana lütfen..
Su damlatınca da çizgi kaybolmamıstı deil mi yanlıs mı hatırlıyorumBekleyince çıkmıştıhata bende canım umutlanmamam gerekiyordu
Evet aynen öyle olmuştu.Su damlatınca da çizgi kaybolmamıstı deil mi yanlıs mı hatırlıyorum
Yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor ama hep.. Testle takıp edıypsun deıl mıEvet aynen öyle olmuştu.
ilk defa bu kadar sancı çekiyorum birde ve ilk defa ovulasyondan sonra 13. Günde oldum, en geç 12. Günde olurdum. Kimyasal mı geçirdim diye düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?