- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
Hayırlsı inşaallah canımOhooo neler neler ☺ artık bişey uygulamıyorum aşılamaya beklicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlsı inşaallah canımOhooo neler neler ☺ artık bişey uygulamıyorum aşılamaya beklicem
Aminn canm hepimizin hakkında inşallahHayırlsı inşaallah canım![]()
Bu ay hamileyken yaptigm erken testlerim oyleydi 5 6 gun kala yaptiklarim 10dakka icinde silikti zir goruluyodu sabah bakinca bembeyazdiKızlar merhaba..acil yardımcı olursanız sevinirim..bat a 5 gün vardı dün gece herzaman ki gibi dayanamayıp test yaptım ilk yarım saat boyunca silik bi çizgi oluştu..aldım başucuma koydum sabah kalkar kalkmaz bir baktım benim silik çizginin yerinde yeller esiyo..düz beyaz olmuş..ne demek şimdi bu bir fikri olan varsa başına gelmiş olan varsa bildirin bana lütfen..![]()
Umut oldun bana ama bilemiyorum..bugün bat a 2 gün kaldı akşam üstü yine yaptım zar zor bir çizgi görünüyo 2 saat oldu daha silinmedi..geliyorum gidiyorum teste bakıyorum..bağımlılık yapıyo bu gebelik testleri yaptıkça yapası geliyo insanın..pek umudum yok ama bekliyorum yinede...Bu ay hamileyken yaptigm erken testlerim oyleydi 5 6 gun kala yaptiklarim 10dakka icinde silikti zir goruluyodu sabah bakinca bembeyazdi
Canim yaptigin her gun koyulasir benim 2 gun sabah testlerim beyazliyodu sonra zor silikligini goruyodum flasla golge yapip ya da flasin ustune birakip sonra flassiz gormeye basladm en son koyulasti onemli olan ilk 10 dakika da belirmesi sonradan ne oldugu onemli degil once negatif olup 1 gun sonra siliklesen testler de negatif kabul edilir yani senin erken ciktigindan gebelik olabilir testini atarmisin bende bakaymUmut oldun bana ama bilemiyorum..bugün bat a 2 gün kaldı akşam üstü yine yaptım zar zor bir çizgi görünüyo 2 saat oldu daha silinmedi..geliyorum gidiyorum teste bakıyorum..bağımlılık yapıyo bu gebelik testleri yaptıkça yapası geliyo insanın..pek umudum yok ama bekliyorum yinede...![]()
![]()
Yok gibi sanırımCanim yaptigin her gun koyulasir benim 2 gun sabah testlerim beyazliyodu sonra zor silikligini goruyodum flasla golge yapip ya da flasin ustune birakip sonra flassiz gormeye basladm en son koyulasti onemli olan ilk 10 dakika da belirmesi sonradan ne oldugu onemli degil once negatif olup 1 gun sonra siliklesen testler de negatif kabul edilir yani senin erken ciktigindan gebelik olabilir testini atarmisin bende bakaym
Aynı durumu bir kaç gün önce yaşadım. Maalesef doğru değil. Heyecanla ikinci testi alıp yaptım ama sonuç negatiftiKızlar 23 Mart’ta yumurtam çatladı, bu sabah test yaptım birşey çıkmadı kenara koydum. 5-6 saat sonra baktım böyleydi, biliyorum geçerli değil ama böyle olup pozitif sonuç alan var mı merak ediyorum.
Eki Görüntüle 2613807
Canim yaptigin her gun koyulasir benim 2 gun sabah testlerim beyazliyodu sonra zor silikligini goruyodum flasla golge yapip ya da flasin ustune birakip sonra flassiz gormeye basladm en son koyulasti onemli olan ilk 10 dakika da belirmesi sonradan ne oldugu onemli degil once negatif olup 1 gun sonra siliklesen testler de negatif kabul edilir yani senin erken ciktigindan gebelik olabilir testini atarmisin bende bakaym
Umut oldun bana ama bilemiyorum..bugün bat a 2 gün kaldı akşam üstü yine yaptım zar zor bir çizgi görünüyo 2 saat oldu daha silinmedi..geliyorum gidiyorum teste bakıyorum..bağımlılık yapıyo bu gebelik testleri yaptıkça yapası geliyo insanın..pek umudum yok ama bekliyorum yinede...![]()
[/QUOTCanim yaptigin her gun koyulasir benim 2 gun sabah testlerim beyazliyodu sonra zor silikligini goruyodum flasla golge yapip sonra flassiz gormeye basladm en son koyulasti onemli olan ilk 10 dakika da belirmesi sonradan ne oldugu onemli degil once negatif olup 1 gun sonra siliklesen testler de negatif kabul edilir yani senin erken ciktigindan gebelik olabilirBenim de oyleydi canim ben gorebiliyodum ama cekerken gorunmezdi sen testini yapmaya devam et koyulasicaktirYok gibi sanırım
Yok gibi sanırım
Canim aslinda iyi golgelendirip cekmissin dikkatli bakinca ben goruyorum ya
Evet maalesef sonuç hüsranAynı durumu bir kaç gün önce yaşadım. Maalesef doğru değil. Heyecanla ikinci testi alıp yaptım ama sonuç negatifti![]()
Evet öyleymiş. Tecrübe olduCanm oglmmm testin icindeki serit islandigi icin belli olmaya basliyor. gebelik olsa renk degistirirdi. bes on dk dan sonrasini dikkate almamak lazim.
Sinir bozucuBende aynı durumu yasadım hayali bir çizgi gördüm 3 gün önce ertesi sabah adet oldum![]()
Canım bende 24 saat beklesemde gebelik yoksa çizgi mizhi çıkmıyordu. Bence hamilesinKızlar 23 Mart’ta yumurtam çatladı, bu sabah test yaptım birşey çıkmadı kenara koydum. 5-6 saat sonra baktım böyleydi, biliyorum geçerli değil ama böyle olup pozitif sonuç alan var mı merak ediyorum.
Eki Görüntüle 2613807