• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 5-6 SAAT SONRA ÇIKAN SİLİK ÇİZGİ..! Başına gelen var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende geçen sene düşük yaptıktan 1 ay sonra test yaptım tek çizgi çıktı. Yarım saat sonra filan çöpe atmak için aldım elime baktım silik çizgi. Eşimle çok sevindik peşpeşe olabilir mi diye. Yarın olsun kan verelim dedik. Akşamına adet olmuştum.

Bende geçen sene düşük yaptıktan 1 ay sonra test yaptım tek çizgi çıktı. Yarım saat sonra filan çöpe atmak için aldım elime baktım silik çizgi. Eşimle çok sevindik peşpeşe olabilir mi diye. Yarın olsun kan verelim dedik. Akşamına adet olmuştum.
Maşaallah şimdi hamilesiniz ne güzel 😍
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻

Yanı pik 11.gün deil mi ben anlayamadım tam.. Pik görüp silikştikten 14 gün sonra adetin gelmesi gerek bilimsel olarak
Ben bilimlere pek uymuyorum galiba canım 😂 ovulasyon testinde çatlamayı gördüğüm gün dahil 11. Günde oluyorum. Hatta bi önceki adetim 10. Günde geldi.

Ben bilimlere pek uymuyorum galiba canım 😂 ovulasyon testinde çatlamayı gördüğüm gün dahil 11. Günde oluyorum. Hatta bi önceki adetim 10. Günde geldi.
Bu durumu arastırın mı hiç, doktora sordun mu canm.. Bi ilac veriyolar dusphaston diye sanırım süreyi uzatıyor normal hale getırıryormus

Bu durumu arastırın mı hiç, doktora sordun mu canm.. Bi ilac veriyolar dusphaston diye sanırım süreyi uzatıyor normal hale getırıryormus
Yok canım hiç araştırmadım. Acaba gebe kalamamamla bi ilgisi var mıdır? Sıkıntı olacağını düşünmemiştim hiç

Evet cnm ilk olcak.,hıcbişey gecirmedim daha sebepsiz olmuyor, tedaviye baslıcaz ortalık sakınlesınce.. Rahım filmi cektirdim hormonlar spermler hersey guzel.. Ama olmadı 😔
Vakti saati var canım İnşaallah Rabbim tez zamanda nasip eder 🤲🏻
sorun olmaması da güzel ☺️

Back