- 28 Ağustos 2008
- 4.539
- 60
- 163
- Konu Sahibi buse67zeynep
özeline msj attım canım
Canim ozelden mesajin gelmemis..bir daha denermisin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özeline msj attım canım
Canim ozelden mesajin gelmemis..bir daha denermisin?
gönderdim tekrar canım 1 3 yaş olan lotu arkadaş almaktan vazgeçti istediklerinin yaşlarını söyliyeyimmi
canım merhaba erkek için 6 parça istemişsin onlar 15 tl yapıyor kız içinde 6 parça istemişsin onlarda 20 tl olur toplamda 35 tl tutuyor kız takımları2- 2,5 yaş arası eğer almak istersen bende hem kızına hemde oğluna yanına birkaç parça hediyem olur
Canim duz 30 tl yapalim mi daha kargosu var..kizimin yasina da uyuyor sectiklerim onlarida istiyorum..ptt kapida odemen vardi dimi canim 5 tl komisyon odemicem dimi?tamam dersen izelden adres bilgilerimi gondereyim yarin kargomu yolla canim olurmu?
canım merhaba erkek için 6 parça istemişsin onlar 15 tl yapıyor kız içinde 6 parça istemişsin onlarda 20 tl olur toplamda 35 tl tutuyor kız takımları2- 2,5 yaş arası eğer almak istersen bende hem kızına hemde oğluna yanına birkaç parça hediyem olur
canım merhaba kusura bakma cevap yazamadım şehir dışından ağır bir hastam geldi kaç gündür onunla uğraşmaktan ben seninle ilgilenemedim az öncede nette oğlum vardı o bakmış olabilir sayfaya tamam dediğin fiyat olsun ptt kartımda var 2,5 ve 10 numaradaşuan elimde alan arkadaşa msj attım ama ses çıkmadı vazgeçti sanırım o kıyafetleride düşünürmüsün birde sen sormadın ama ben söyliyeyim pembe hırka bir iliğinde sökülme var ama tamir edilebilir kot pantolonda süs demirinde kırılma var birde pembe alt üst takım hafif tüylenme var diğerleri sorunsuz
erkek kıyafetleri 2,5 ve 10 numara hepsi 5 ve 6 yaş arası diğer soruyu 1 3 yaş lota yazıyorum
canım burdanda 9 parça 25 tl yapıyor 2 ürünüde fiyata dahil etmedim toplam da 40 tl yapıyor en son 35 tl ye bırakabilirim canım 2,5 tlde benden kesiyorlar parayı çekerken ayrıyetten yanında hem kızına hemde oğluna hediyem olur
2-3-4-5-8-10-11-12-13 erkek
2-3-12-21 kiz toplam 13 parca 35 tl tamam canim..benden kargo ucreti dusinda bi ucret almayacaklar dimi? Ozelden birazdan adres bilgileimi yazicam yalniz ozel mesaj kutunu bosaltirsan sevinirim...
özel msj kutusunu boşaltım canım 35 artı kargo ödiyeceksin canımtamam adresini bekliyorum cumartesi kargo yapılabilirmiki acaba bir bilgin varmı ben bu ürünleri sana ayırıyorum o zaman erkek bölümünde kahverengi hırkada çok çok yeni kaçırmanı istemem bence onuda bir düşün yepyeni duruyor
Canim simdi telden giriyorum bi ara bilgisayari acip ozelden adresimi yazarim sana..ptt ctesi acik degil canim..hafta ici gondermen gerekir..acelem yok ctesiye kadar isin varsa ptesi yolla canim :) hirka kac yas icin?
Canim 5-6 yas erkek kiyafetlerinden kalan varsa hangileri ogrenebilirmiyim
tamam canım adresini bekliyorum ne zaman istersen kargonu yaparım hırkada 5 6 yaş için gerçekten çok yeni kaçırmanı istemem sıfırından tek farkı fiyatı 5tl