- Konu Sahibi 1Minikhatun
Ben dün duydm canm 6+4 teKizlar 6+0 da kalp atisi duysn var mi duysr miyim yarin gidicemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün duydm canm 6+4 teKizlar 6+0 da kalp atisi duysn var mi duysr miyim yarin gidicemm
Ben dün duydm canm 6+4 te
Kızlar ben çok kötüyüm midem çok bulanıyor kusma yok ama yakındır aşırı halsizlik var kafamı kaldıramıyorum çok kötüyüm çok
Benim vardı bulantı ama bu kadar çok değildi 2 gündür hiç geçmedi 7+5olduk bundan sonra başlayacak herald çok kötü bir durum benim gibi evinden tiksinen var mı acabaBenim bulantı kusma 6-8 hafta fena devam etti ama ÇOK ŞÜKÜR iki gün önce bir anda kesildi...
Canımmm zencefil çayı iç birazda limon sık içine hem bulantını alır hem dinçleştirir biraz geçmiş olsun kuzummKızlar ben çok kötüyüm midem çok bulanıyor kusma yok ama yakındır aşırı halsizlik var kafamı kaldıramıyorum çok kötüyüm çok
Canım nasılsın oldunmu kürtaj ne dedi drKürtaj oldun mu canım? Rabbim sana da sabırlar versin
Sağol canım. Sen nasılsın iyi misin geçti mi kanamanCanımmm zencefil çayı iç birazda limon sık içine hem bulantını alır hem dinçleştirir biraz geçmiş olsun kuzumm
Canım nasılsın oldunmu kürtaj ne dedi dr
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim inşallah tekrar nasip eder sağlıkla alırsın yavrunu kucağına herşeyde bi hayır var öyle düşün demekki hayırlısı boyleymis üzülmemeye çalış biliyorum zor ama üzme kendiniOldum canım kontrolüm var haftaya, fiziksel olarak ağrılarım var ama dayanıyorum ama ruhsal olarak bittim...
Gaz ve şişkinlik ne zaman bitiyor ki? Benimki hâlâ geçmediCanım çoğu kişi aynı şeyleri yaşadı yalnız değilsin :) gaz vE şişkinlik zamanla bitiyor . Göğüs ağrısı ergenlikteki gibi sadece dokununca veya üstüne yatınca olmaya başlıyor. Aramıza hoş geldin
Yok canım hala devam 6 gün oldu aynıSağol canım. Sen nasılsın iyi misin geçti mi kanaman
Canımm seni çok iyi anlıyorum bende aynıyım göğüslerim sızlıyor içim daha çok sızlıyor eşim iyice çöktü kendimi bıraktım onu toparlamaya çalışıyorum ama herşey Allahtan daha sağlıklı bebekler nasip eder inşallah hepimizedeOldum canım kontrolüm var haftaya, fiziksel olarak ağrılarım var ama dayanıyorum ama ruhsal olarak bittim...
Gaz ve şişkinlik ne zaman bitiyor ki? Benimki hâlâ geçmedi
İki kere kahverengi lekem oldu canım Progestan kesti şükür bidaha olmadi bakalım seninde düzelir inşallahL Linammmm sana bişey sorucam. Benim de kanamam oldu. Daha doğrusu pazar akşamı kahverengi lekelenme oldu önce. Sonra da ara ara ilkine göre daha az lekelenme oldu. Arada bir de çok açık pembe renkte akıntı oluyor. Progesteron hapı verdi dr. İğne de oldum. Senin de olmuştu. Geçti mi senin? Ne kadar sürdü.
Hapı kullanıyor musun hala.İki kere kahverengi lekem oldu canım Progestan kesti şükür bidaha olmadi bakalım seninde düzelir inşallah