• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Kızlar ben çok kötüyüm midem çok bulanıyor kusma yok ama yakındır aşırı halsizlik var kafamı kaldıramıyorum çok kötüyüm çok :(

Benim bulantı kusma 6-8 hafta fena devam etti ama ÇOK ŞÜKÜR iki gün önce bir anda kesildi...
Benim vardı bulantı ama bu kadar çok değildi 2 gündür hiç geçmedi 7+5olduk bundan sonra başlayacak herald çok kötü bir durum benim gibi evinden tiksinen var mı acaba

Kızlar ben çok kötüyüm midem çok bulanıyor kusma yok ama yakındır aşırı halsizlik var kafamı kaldıramıyorum çok kötüyüm çok :KK43:
Canımmm zencefil çayı iç birazda limon sık içine hem bulantını alır hem dinçleştirir biraz geçmiş olsun kuzumm

Oldum canım kontrolüm var haftaya, fiziksel olarak ağrılarım var ama dayanıyorum ama ruhsal olarak bittim...
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim inşallah tekrar nasip eder sağlıkla alırsın yavrunu kucağına herşeyde bi hayır var öyle düşün demekki hayırlısı boyleymis üzülmemeye çalış biliyorum zor ama üzme kendini

Canım çoğu kişi aynı şeyleri yaşadı yalnız değilsin :) gaz vE şişkinlik zamanla bitiyor . Göğüs ağrısı ergenlikteki gibi sadece dokununca veya üstüne yatınca olmaya başlıyor. Aramıza hoş geldin
Gaz ve şişkinlik ne zaman bitiyor ki? Benimki hâlâ geçmedi:KK43:

Oldum canım kontrolüm var haftaya, fiziksel olarak ağrılarım var ama dayanıyorum ama ruhsal olarak bittim...
Canımm seni çok iyi anlıyorum bende aynıyım göğüslerim sızlıyor içim daha çok sızlıyor eşim iyice çöktü kendimi bıraktım onu toparlamaya çalışıyorum ama herşey Allahtan daha sağlıklı bebekler nasip eder inşallah hepimizede

Gaz ve şişkinlik ne zaman bitiyor ki? Benimki hâlâ geçmedi:KK43:

Canım ben ishal oldum ama çok değildi günde bi kere yaptım. Öyle olunca şişkinlik geçti gitti. Annemler mideni boşalttın kurtuldun dediler..

Bir de Yemekleri çok karıştırma. Mesela pilav vE yemek varsa pilavı yeme yemeği ye. Yanında bi şey içme.

L Linammmm sana bişey sorucam. Benim de kanamam oldu. Daha doğrusu pazar akşamı kahverengi lekelenme oldu önce. Sonra da ara ara ilkine göre daha az lekelenme oldu. Arada bir de çok açık pembe renkte akıntı oluyor. Progesteron hapı verdi dr. İğne de oldum. Senin de olmuştu. Geçti mi senin? Ne kadar sürdü.

Merhaba kızlar bende 6+4 günlük hamileyim ama son 4 gündür kraker, leblebi, ayran, yagsız makarna dışında hiçbir şey yiyip içemiyorum. Su içince bile midemi bulanıyor. Yemek kokuları, mutfak, banyo, deterjanları görmem bile yetiyor. Aranızda böyle olan vae mı? P.tesi randevum var gidicem ama şu iki gün nasıl geçer bilmiyorum. Aç oldugumu hissediyorum yediğim zaman istifra ediyorum.

L Linammmm sana bişey sorucam. Benim de kanamam oldu. Daha doğrusu pazar akşamı kahverengi lekelenme oldu önce. Sonra da ara ara ilkine göre daha az lekelenme oldu. Arada bir de çok açık pembe renkte akıntı oluyor. Progesteron hapı verdi dr. İğne de oldum. Senin de olmuştu. Geçti mi senin? Ne kadar sürdü.
İki kere kahverengi lekem oldu canım Progestan kesti şükür bidaha olmadi bakalım seninde düzelir inşallah

Back