5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Olsun canm vardır herşeyde bi hayır Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize

Olsun canm vardır herşeyde bi hayır Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Amin canımmm dualarım seninle sen kendine iyi bak bebişinle ailenle bir ömür sağlık afiyetle yaşa yaşlan inşallah Rabbim herşeyin en güzeline layık etsin evladınıda salih evlatlardan eylesin inşallah

Amin canımmm dualarım seninle sen kendine iyi bak bebişinle ailenle bir ömür sağlık afiyetle yaşa yaşlan inşallah Rabbim herşeyin en güzeline layık etsin evladınıda salih evlatlardan eylesin inşallah
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim en kısa zamanda sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah gönlünün muradini versin Rabb'im inşallah

Ya arkadaşlar 5+3 te bebek görünmüyor. Sizlerde ne zaman göründü

Bulantı arada var çok halisizim sürekli uyuyorum. Duydum şükür 6+4 te sen duydun mu
Hayır daha gitmedm haftaya cuma gidicem geç mi sence. Folik asitten başka bişe kullamıyo musun bide kan tahlili falan verdi mi doktor ben sadece hcg öğrendm keseyi gördm bi daha gitmedm

Hayır daha gitmedm haftaya cuma gidicem geç mi sence. Folik asitten başka bişe kullamıyo musun bide kan tahlili falan verdi mi doktor ben sadece hcg öğrendm keseyi gördm bi daha gitmedm
Folik asit kullanıyorum sadece kalbini duyduktan sonra kan idrar testi verdim şükür temiz çıktı bence git hemen

Slm kizlar öncelikle Allah hepimize saglikli hayirli meleklerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin. Bende 5 haftalık hamileyim ama tuhaf seyler yasiyorum Mesela iki gun önce lavaboya gitigimde sadece silerken cok acik kan geldi ben korkup hastahaneye gitim kontrol sonrasi kese göründü hersey yolunda dendi ve bu sabah ayni sekilde kan geldi ve kesildi cok korkuyorum bir sey yoktur insallah ya

Merhaba, ben de 29 Temmuz da adet gunumde hamile olduğumu öğrendim, beta hcg degerim 212 cikmisti. 31 Temmuz da tekrar baktirdim 516 cikti. 7 Agustosta 11820 cikti. 7 gunde bu kadar yukselmesi normal mi sizce 2 kattan cok fazla gibi geldi bana. Son adet gunume gore sanirim 5 bucuk haftalik hamileyim.Henuz doktora gitmedim cumartesi gunu gidicem insallah

Hayırlı olsun :) yerinde olsam bir hafta daha sabreder doktora giderim belki kalp atışlarını duyarsın

nasıl gidiyor kızlar??? Ses verin. Tatile giden oldu mu aranızda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…