- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Evet duyduk:)Aa çok sevindim aynı zamana denk gelmiş bizim ufaklıklar ..
Kalp atışını duydun mu?
Gün içinde nasılsın?
Evet duyduk:)
Gün içinde bazen midem bulanıyor, bazen uykum geliyor pek enerjik hissedemiyorum kendimi, zaten düşük tehlike de var çoğunlukla yatmakla geçiyor günüm, bir daha ki doktor randevusunu sabırsızlıkla bekliyorum:)
Seninki nasıl geçiyor?
Bulantiyla düşüğün ne alakası var? Bide neden 3 ay sonrasına randevu verdi aylık takip gerekmiyor mu hadi bişey olsa haberin olmasa 5 aylıkken mi gideceksin bidaha ki kontroleSürekli devam eden Bulantı bende de var. Bulantı devam ama 3-4 güne bir çıkarıyorum. Arada zor nefes alıyorum. Başım dönüyor. Bulantı kusma varsa düşük tehlikesi az görünür derlerdi ??
Geçen hafta keseyi gördük kalp atışını duyduk çok şükür .. Doktor 3 ay sonra görüşürüz dedi :)
Bugün eşimle konuşurken haftaya 2 ay olacağını fark ettik. Ne kadar çabuk geçmiş iki ay... şaşırdık doğrusu.
Canim benimde bugun kanamam oldu ben de hemen dkra kostum yerlesme kanamasi dedi 6.haftadayim bende progestoron verdi c.tesi kontrole gidecegim dinlenebiliyosan dinlen canim bna dinlen dedi korkma dedi senin bide cok az gelmis benim biraz olmuştu,icin rahat edicekse bir daha git canimSlm kizlar öncelikle Allah hepimize saglikli hayirli meleklerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin. Bende 5 haftalık hamileyim ama tuhaf seyler yasiyorum Mesela iki gun önce lavaboya gitigimde sadece silerken cok acik kan geldi ben korkup hastahaneye gitim kontrol sonrasi kese göründü hersey yolunda dendi ve bu sabah ayni sekilde kan geldi ve kesildi cok korkuyorum bir sey yoktur insallah ya
Bulantiyla düşüğün ne alakası var? Bide neden 3 ay sonrasına randevu verdi aylık takip gerekmiyor mu hadi bişey olsa haberin olmasa 5 aylıkken mi gideceksin bidaha ki kontrole
Demek ki bir sorun yok, ben de devlete gidiyorum ama düşük tehlikem var diye her hafta çağırıyorlar•Öyle bir araştırma yapılmış. Bulantıyla düşük tehlikesi arasında bağlantı bulunmuş. Okumuştum ama Ayrıntıları hatırlamıyorum. Bir de bulantı varsa düşük tehlikesi Yok demektir demiyorlar.
•Devlet olduğu için olsa gerek 3 ay verdi. Özeller her ay çağırıyor.
•ilk gittiğimde kanamam olursa direk gelmemi söyledi. Testlerimi yaptı. (İdrar kan) ki zaten ben 4 aydır sürekli doktora gidiyordum depolarım ve kilo takibim için. Planlı gebelikti benimki.
Sürekli devam eden Bulantı bende de var. Bulantı devam ama 3-4 güne bir çıkarıyorum. Arada zor nefes alıyorum. Başım dönüyor. Bulantı kusma varsa düşük tehlikesi az görünür derlerdi ??
Geçen hafta keseyi gördük kalp atışını duyduk çok şükür .. Doktor 3 ay sonra görüşürüz dedi :)
Ay canım Ama ben kusmuyorum sadece midem bulanıyor özellikle acıkınca bugün aralarda da bulandı, zaten çabuk kusabilen biri değilim, benim kese biraz küçüktü ultrason da 1 hafta geri gösteriyor, senin kese kaç mm idi?
Ayyy insallah yerlesme kanamasidir da baska birsey olmasin insallah.bu sabah biraz kan geldi sükür kesildi.seninde cumartesi gunu kontrolün iyi gecer her sey yolunda diye iyi haberler alirsin insallah canim :)Canim benimde bugun kanamam oldu ben de hemen dkra kostum yerlesme kanamasi dedi 6.haftadayim bende progestoron verdi c.tesi kontrole gidecegim dinlenebiliyosan dinlen canim bna dinlen dedi korkma dedi senin bide cok az gelmis benim biraz olmuştu,icin rahat edicekse bir daha git canim
Amin canım inşallah kesilince her sey normale mi dondu sende canim lekelenme gibi bi sey geliyo mu özellikle tuvaletten sonra arada birAyyy insallah yerlesme kanamasidir da baska birsey olmasin insallah.bu sabah biraz kan geldi sükür kesildi.seninde cumartesi gunu kontrolün iyi gecer her sey yolunda diye iyi haberler alirsin insallah canim :)
Lavabodayken kalktigimda bir avuc kadar kan geldi silinince kanamayi elime peceteyi alip yataga uzandim arada kanama varmi diye kontrol etim ama yoktu.aradan iki gün gecti tekrar kan gördüm ama bu kez sadece pecetede gördüm bir iki damla kadar.dün ve bugun birsey görmedim kesilmistir insallah cünkü insani ister istemez korkutuyor kimyalsal gebelikmi yasiyorum diye. Senin durumun nasil oldu canim gectimi.Amin canım inşallah kesilince her sey normale mi dondu sende canim lekelenme gibi bi sey geliyo mu özellikle tuvaletten sonra arada bir
5-6 haftalık hamileyim, gazım var karnım şişti. halsiz ve yorgunum, sürekli uykum var. göğüslerim çok acıyor.
Canım geçmiş olsun başka dr gittinmi nasıl olurki öyle acele karar vermesenmiki dualarım seninleBen 7+5tim bugün ve kalp atışı için gittim, kese var bebek yok, boş gebelik, yarın kürtaj olacağım, dualarınızda yer verirseniz sevinirim.
Canım geçmiş olsun başka dr gittinmi nasıl olurki öyle acele karar vermesenmiki dualarım seninle
Hemen başka bi doktora da gittim canım, kendim de gördüm bomboş kese, nasip değilmiş..
Çok geçmiş olsun canım bende düşük yaptım cumartesi Rabbim inşallah en kısa zamanda kavuştursun bebişlerimize çok zor valla benimde eşiminde psikolojisi alt üstHemen başka bi doktora da gittim canım, kendim de gördüm bomboş kese, nasip değilmiş..
Çok geçmiş olsun canım bende düşük yaptım cumartesi Rabbim inşallah en kısa zamanda kavuştursun bebişlerimize çok zor valla benimde eşiminde psikolojisi alt üst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?