- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 45
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Aşadan bakınca görünür üstten bakınca da görünur herald benim 4+3te minicik kesem göründüArkadaslar benimde olmam gereken adet 25temmuzdu kani mi da 27temmuzda verdim hcg 1330 cikti muayene için de yarin randevu alicam bu h.ici giderim kismetse gecen hafta adet sancisi gbi ara ara sancim oluyordu ama artık olmuyo cok sukur yinede gideyim demi beklemeyim 8.haftaya kadar bu degerle kese falan gorulebilir mi
Bende aynıyım ya bugün başladı bendede zaten iştahım çok yoktu bugünde midem bulanıp duruyo napacaksakKızlar kaç gündür canım hiç bişey istemiyo hiç bişey yiyemiyorum 5+5 olduk bugün istahtan çok fena kesildim midem bulanıyo gibi yanıyo gibi değişik sizin iştahınız nasıl
Biraz önce lavaboda beyaz akıntının içinde kahve akıntı vardı bişi olmaz inşallah yaBende aynıyım ya bugün başladı bendede zaten iştahım çok yoktu bugünde midem bulanıp duruyo napacaksak
Doktorum gayet sağlıklı bir gebeliğin var ama istersen progestan yazıyım dedi bende yaz dedim. Onu kullanıyorum. Kanama söylemesi ayıp ilişkiye girdikten sonra başladı. Bende acilin doktoruna söyledim. Aferin öyle yaptınız öylede bozun dedi. Yerin dibine girdim vallahiCanım benim doktorum kahverengi kan için endişelenme beklemiş kandır ama taze kan olursa o zaman endişe etmeliyiz demişti.. Protestan falan kullanıyo musun?? Benim kanamam olduğunda doktorumun çalıştığı hastanenin aciline gitmiştim onlar hemen telden ulaştı doktoruma o yapılması gerekenleri söylemiş sonra kontrole çağırmıştı mutlaka senin doktorunun da riskli hastaları vardır ve böyle ulaşılmaması sıkıntı bence hastaneden sordur.. Bana purluton mu ne bi iğne yapmışlardı kanama durmuştu
Azalmaya başladı zatenherkesin hamileliği bir olmuyor benim ilk çocukta 4bucuk aylık olana kadar sürekli lekelenmem oldu yattım hiçbisey yapmadım eşim baktı bana sonradan geçti kalktım gezmeye de gittim bütün işlerini de kendim yaptım stres yapma yat dinlen keyfine bak bişey olmaz
Olmaz inşallah canım ya çokmu azmı sancı ağrı bişey yok demi kırmızı olmadığı zaman sorun yoktur diye biliyorum devam ediyomu halaBiraz önce lavaboda beyaz akıntının içinde kahve akıntı vardı bişi olmaz inşallah ya
Aaaaaaa deli mi ne şok oldum şu anDoktorum gayet sağlıklı bir gebeliğin var ama istersen progestan yazıyım dedi bende yaz dedim. Onu kullanıyorum. Kanama söylemesi ayıp ilişkiye girdikten sonra başladı. Bende acilin doktoruna söyledim. Aferin öyle yaptınız öylede bozun dedi. Yerin dibine girdim vallahi
Yok canım çok azcik biseydi bidaha olmadı şükürler olsunOlmaz inşallah canım ya çokmu azmı sancı ağrı bişey yok demi kırmızı olmadığı zaman sorun yoktur diye biliyorum devam ediyomu hala
Al benden de o kadar bazen ne konuştuklarını bilmiyorlarAaaaaaa deli mi ne şok oldum şu anbu ne edepsizlik insan hastaya öyle der mi.. Sakıncalı ilişki falan diye uyarır.. Sıkma canını ve strese girme canım Protestan bebegin tutulmasına yardımcı olur sen gerekli tedbirleri almışın inş gerisi Rabbime kalmış keşke sana progesteron iğnesi de yapsalarmış
İyi bakalım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin sende durumlar nasıl bende aşırı şişkinlik var bişey yiyemez oldumYok canım çok azcik biseydi bidaha olmadı şükürler olsun
Al benden de o kadar canım hiç bişey yiyemiyorum anneme geldim bugün belki annem bisiler yapınca yerim diye çorba içtim sadece hiç yiyemiyorum karnım sanarsin 5 aylık hamileyim öyle şiş. Karnımda kasiklarimda vajinamda batmalar oluyo halsizim çok fazla midem bulanıyor kusmadim hiç ama bulantı var hiç iyi değilim anlayacağınİyi bakalım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin sende durumlar nasıl bende aşırı şişkinlik var bişey yiyemez oldum
Al benden de o kadar canım hiç bişey yiyemiyorum anneme geldim bugün belki annem bisiler yapınca yerim diye çorba içtim sadece hiç yiyemiyorum karnım sanarsin 5 aylık hamileyim öyle şiş. Karnımda kasiklarimda vajinamda batmalar oluyo halsizim çok fazla midem bulanıyor kusmadim hiç ama bulantı var hiç iyi değilim anlayacağın
Bilmiyorum ki canım ondandır heralde afedersin çok gaz sıkıntımda var kabızlıkta var.. lavaboya giremediğim için karnım çok şiş. Kotlarım sıkıyor . Gece uyurken acıdan sürekli dönüyormuşum. Acaba seninki de mi ondan?
Tamam canım sağolKabız olmayın sakin kayısı yiyin sabah aç karnına pesinede ılık su icin
Bu hafta mı başladı senin bulantılar. Korkuttun beni vallahiAl benden de o kadar canım hiç bişey yiyemiyorum anneme geldim bugün belki annem bisiler yapınca yerim diye çorba içtim sadece hiç yiyemiyorum karnım sanarsin 5 aylık hamileyim öyle şiş. Karnımda kasiklarimda vajinamda batmalar oluyo halsizim çok fazla midem bulanıyor kusmadim hiç ama bulantı var hiç iyi değilim anlayacağın
Kabız olmayın sakin kayısı yiyin sabah aç karnına pesinede ılık su icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?