5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Ben de senin gibiydim canım geçti şükür. Ama çok iştahla yiyemiyorum midem direk gurulduyo mecburen yiyorum. İnşallah çok kilo almayız. 58 le başladım 56 ya düştüm şimdi 57 yim.
Ben normalde 47 kiloyum ama iyice kilo aldım yemediğim halde. Şuan 60-65 oldum.Annem ilk gebeliğin normal dedi. Bidahaki gebeliğinde böyle olmazsın dedi

yeni rahat oldm bulntm vardi hep istahszm hala okdr cnm dunde mgdem bulndi bklm olmsn istyrm ama cocvma deger
Canım mide bulantısı kötümüdür bilmem ama keşke benimde midem bulansada bişey yemesem ilkinde de mide bulantısı yokru bunda da yok zaten normalde de istifra eden biri değilim o yüzden yiyip yiyip kilo alıyorum anca

oyle deme ozmnda keske yesem dersn hala mgdem arada bulnyo istahszm ymek yiyemiyorum bklm ole mi dewam eder blmyrm

oglumda yasamadm rahttm hc anlmdm ble ama her hamilelik ayni dglms ynde sukur bbgm icn
Evet farklı olıyor canım bende kızımda çok rahattım anlamadım bile şimdi daha minnacık ama halsizlik yapıypr acayip iştahım arttı sanki ikiz taşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…