- 5 Mart 2017
- 360
- 301
- 23
- Konu Sahibi 1Minikhatun
-
Ben normalde 47 kiloyum ama iyice kilo aldım yemediğim halde. Şuan 60-65 oldum.Annem ilk gebeliğin normal dedi. Bidahaki gebeliğinde böyle olmazsın dediBen de senin gibiydim canım geçti şükür. Ama çok iştahla yiyemiyorum midem direk gurulduyo mecburen yiyorum. İnşallah çok kilo almayız. 58 le başladım 56 ya düştüm şimdi 57 yim.
Kızlaaaarrr doymuyorum. İki lokma yesem 10 dakka anca dayanıyo hemen guruldama başlıyo.
Var mı benle aynı durumda olanınız
5-7 hafta arası senin gibiydim. 2 kilo verdim o ara. İnşallah senin de geçer de rahatlarsın.Ben! Çok iştahsızım zorla yiyorum ama hep midem boş gurulduyor
5-7 hafta arası senin gibiydim. 2 kilo verdim o ara. İnşallah senin de geçer de rahatlarsın.
bende ayniyim.sen yine iyisin kilon az ben 75 kiloyumKızlaaaarrr doymuyorum. İki lokma yesem 10 dakka anca dayanıyo hemen guruldama başlıyo.
Var mı benle aynı durumda olanınız
Senin maşşallahın varmışbende ayniyim.sen yine iyisin kilon az ben 75 kiloyum
Senin neyin yok anlamadım neden sesli harfleri kullanmıyorsun canım?bnm hftm yok brda ama nyse hamlelgnz nasl gdyr
aliskanlik oldu canim oyuzden anlasilsin diye bole yaziyim deddim benim haftam yazmiyo ama yinede yaziyim dedimSenin neyin yok anlamadım neden sesli harfleri kullanmıyorsun canım?
16 haftadaymışsın canım senin nasıl geçiyor rahat mısınaliskanlik oldu canim oyuzden anlasilsin diye bole yaziyim deddim benim haftam yazmiyo ama yinede yaziyim dedim
yeni rahat oldm bulntm vardi hep istahszm hala okdr cnm dunde mgdem bulndi bklm olmsn istyrm ama cocvma deger16 haftadaymışsın canım senin nasıl geçiyor rahat mısın
Ben rahatım şükür
Benim gibi olmayında ilk hamileliğimde 35 kilo aldım şimdide tam gaz devam yemeye başladım kısıcam yarından itibarenSenin maşşallahın varmışbenim hayalim 70 kg ile doğum yapmak inşallah tabi sadece hayal
Canım mide bulantısı kötümüdür bilmem ama keşke benimde midem bulansada bişey yemesem ilkinde de mide bulantısı yokru bunda da yok zaten normalde de istifra eden biri değilim o yüzden yiyip yiyip kilo alıyorum ancayeni rahat oldm bulntm vardi hep istahszm hala okdr cnm dunde mgdem bulndi bklm olmsn istyrm ama cocvma deger
oyle deme ozmnda keske yesem dersn hala mgdem arada bulnyo istahszm ymek yiyemiyorum bklm ole mi dewam eder blmyrmCanım mide bulantısı kötümüdür bilmem ama keşke benimde midem bulansada bişey yemesem ilkinde de mide bulantısı yokru bunda da yok zaten normalde de istifra eden biri değilim o yüzden yiyip yiyip kilo alıyorum anca
Öyle devam etmez düzelirsin canımoyle deme ozmnda keske yesem dersn hala mgdem arada bulnyo istahszm ymek yiyemiyorum bklm ole mi dewam eder blmyrm
oglumda yasamadm rahttm hc anlmdm ble ama her hamilelik ayni dglms ynde sukur bbgm icnÖyle devam etmez düzelirsin canım
Evet farklı olıyor canım bende kızımda çok rahattım anlamadım bile şimdi daha minnacık ama halsizlik yapıypr acayip iştahım arttı sanki ikiz taşıyorumoglumda yasamadm rahttm hc anlmdm ble ama her hamilelik ayni dglms ynde sukur bbgm icn
hm ne gzel ama kilo olrk gelmesnEvet farklı olıyor canım bende kızımda çok rahattım anlamadım bile şimdi daha minnacık ama halsizlik yapıypr acayip iştahım arttı sanki ikiz taşıyorum
Aman aman gelmesin kızımda 35 kilo aldım 1 senede anca topatladım derken ikincisihm ne gzel ama kilo olrk gelmesn
Aman aman gelmesin kızımda 35 kilo aldım 1 senede anca topatladım derken ikincisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?