Hihi havuclari hesaplamayi unutmuşum. toplam 170 kaloriEki Görüntüle 1972206 ilk öğünüm 137 kalori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hihi havuclari hesaplamayi unutmuşum. toplam 170 kaloriEki Görüntüle 1972206 ilk öğünüm 137 kalori
kızlar ben bu diyeti bıraktım başka bi yönteme geçmiştim ya 67,6 ya düşmüşüm süper gidiyor ve aşırı kolay bi diyet 59 olursam sizinle yöntemimi paylaşacağım hiç zorlanmadan 2 günde 2,2 vermişim
iyi gidiyorsun bu kadar inisler çıkışlar olmasına rağmen toplamda 5 kg vermissin.. Ben senden önce başlamama rağmen başa baş gidiyoruz. Hirslandim şimdiSlm kızlar ben de biraz önce 91.1 i gördüm hem de 1 Orta boy pizzaya rağmen. Ama ben serbest günlerde 2500 u gecmiyorum 2 öğün beslendiğim için artık istesem de gecemiyorum sanırım böyle daha hızlı veriyorum. Oruçlar da da 500 hedefleyip 1000 e kadar kendime sinir koyuyorum. Böylesi beni çok mutlu ediyor.
Ben de keyifliyim suan yanımda eşim çekirdek yiyor ve ben yemiyorum çünkü canım istemiyorSelam millet ne var ne yok.. Nasıl gidiyor bende kiloda değişiklik yok ayni ama göbek ölçüm 122cm 103 cm düştü.hemen hemen ilk hedefledigim bedene işe başlamadan düştüm eeee buda beni çoooook mutlu ediyor. Sende durumlar nasil cakil80 , K Kumru668899 ?