Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor yapınca daha hızlı veriliyor resmen . Benim bacaklarım ve kalcam iyice küçüldü göbek duruyor çok komik bir görüntü oldu. Göbeği halletmem gerek.
çakılcım göbek en zor eriyen bölge onun için sabah akşam göbek hareketli yapman gerekiyor Hemde sıkı hareketlerSpor yapınca daha hızlı veriliyor resmen . Benim bacaklarım ve kalcam iyice küçüldü göbek duruyor çok komik bir görüntü oldu. Göbeği halletmem gerek.
Bende tartıda aldım görünüyor güya ama beden olarak inceliyorum bu aralar hic giyemedigim kıyafetleri giyorum bu ara. Sen kendini ölcdun mu? Velki cm olarak inceliyorsundurgünaydın canım,ben anlamadım ki özendilkçe olmuyor hep Bi aksilik çıkıyor oluruna bırakıyorum kasmak yok bundan sonra ,bugün orucum bakalım nasıl gidecek 1 mayısa kadar tartılmak yok 100gr verdim 200 gr aldım derken moralim bozuluyor
ben spora gidiyorum daha sıkı oldum, evet kıyafetlerim çok daha rahat oluyor işte onun için tartılmamaya karar verdimBende tartıda aldım görünüyor güya ama beden olarak inceliyorum bu aralar hic giyemedigim kıyafetleri giyorum bu ara. Sen kendini ölcdun mu? Velki cm olarak inceliyorsundur