Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol baksana sabah 64.300 çıktı yaa dünki gibi tamam şükür ama yemek yemeden su içmeden on dakka sora falan tekrar tartıldım 65 e çıktı üstümü giyince yediyüz gram artması normal mi kazak falan da diil uzun kollu gömlek ipince ğstüne ipince yelek ince kumaş pantolon acaba kilotlu çorap mı yaptı normal mi tartı bozuk dilde dimiBugün benim tartım 85.8 dedi bakalım yarın kaça düşecek...
Hadi bakalım bize kolay gelsin :)
700 gr kıyafet normal bence bu azimle sen iddiayı kazanırsın. Yazuk adamcağıza 500 tl fakirleşecek :)Sağol baksana sabah 64.300 çıktı yaa dünki gibi tamam şükür ama yemek yemeden su içmeden on dakka sora falan tekrar tartıldım 65 e çıktı üstümü giyince yediyüz gram artması normal mi kazak falan da diil uzun kollu gömlek ipince ğstüne ipince yelek ince kumaş pantolon acaba kilotlu çorap mı yaptı normal mi tartı bozuk dilde dimi
İki katına çıkardık dedim ya 1000 tl ama ne farkeder ha onun ha benim param ama sevino insan700 gr kıyafet normal bence bu azimle sen iddiayı kazanırsın. Yazuk adamcağıza 500 tl fakirleşecek :)
Ne güzel afiyet olsun ben acayip zorlandım bugün şuan da da kötüyüm mecalim yokBugün kü akşam menun kalan etli dolma marullu havuclu salata 10 tane baden 8 gr bitter chokolade
Kötüyüm derken nasıl yanı? Bende mesala bas ağrısı olunca biraz tuz alıyorum geçiyor. Az kaldı dayan, hedefine ulaşacaksın.Ne güzel afiyet olsun ben acayip zorlandım bugün şuan da da kötüyüm mecalim yok
Başım ağrıdı evet zaten asla bırakamam diyetimi ama zor geçti anlıcağın baksana yarın baklava yemem lazım zaten hiç tatlı yemedim bu hafta yemem lazım çünkü arkadaş yeni başladı baklava alıcak işyerine yemezsem hep ayıp olur hem de tepki çekerim diyetimi etkilemez dimi çünkü ben aburcuburla beyaz ekmek yemiyom onun dışında ayrım yapmadan kalori hesaplıorum baklava şak die yağa dönüşüp kalmaz dimiKötüyüm derken nasıl yanı? Bende mesala bas ağrısı olunca biraz tuz alıyorum geçiyor. Az kaldı dayan, hedefine ulaşacaksın.
Bugün yürüyüş yapamadım karlı bi gündü yağmurda da yapıorum bi kereden bişey olmaz evet bence de baklava bişey yapamaz yarın veya öbür gün 63 leri görmek üzereyim inşallah az kaldı çok inanıyorumBen senin yerinde olsam kafama takmam yarin yeme günün sonuçta. Sen spor yapan yürüyüş yapan bir kızsın rahat ol.
Mesela baklava yiyoruz ya. Bu baklava kanımıza glukos olarak geçiyor. Beden o gün enerjisini kandakı glukos bitene kadar ordan karşılıyor. Baktı yetmiyor daha fazla enerjiye ihtiyacı var, bu sefer bedendeki yağ depolarını harcayarak enerjisini karşılıyor.
Bir besinin yağa dönüşmesi için. Kandaki glukos fazla gelirse, beden bunu damar duvarlarıma zarar vermemesi için yağa dönüştürüp depolar. Bunun olmaması için yarım saatlık tempolu yürüyüş bile yeterlidir.
Yani demem o ki sen rahat ol, sende bu azim ve bu hareketle baklava sana hiç birşey yapamaz.
Akşam 64.600 ü eşime gösterdim tartıyı sabah atmış dört falan olur dedim gerçi açım ama çok su içmiştim geriye yediyüz gram falan kalıo yarın sabah belli olucak kaç kaldığı kilo anca iki sabah da sabitlenioBen senin yerinde olsam kafama takmam yarin yeme günün sonuçta. Sen spor yapan yürüyüş yapan bir kızsın rahat ol.
Mesela baklava yiyoruz ya. Bu baklava kanımıza glukos olarak geçiyor. Beden o gün enerjisini kandakı glukos bitene kadar ordan karşılıyor. Baktı yetmiyor daha fazla enerjiye ihtiyacı var, bu sefer bedendeki yağ depolarını harcayarak enerjisini karşılıyor.
Bir besinin yağa dönüşmesi için. Kandaki glukos fazla gelirse, beden bunu damar duvarlarıma zarar vermemesi için yağa dönüştürüp depolar. Bunun olmaması için yarım saatlık tempolu yürüyüş bile yeterlidir.
Yani demem o ki sen rahat ol, sende bu azim ve bu hareketle baklava sana hiç birşey yapamaz.
Günaydınnnn tartı tam 64.000 diyor yediyüz gr kaldı allahım çok çok az kaldı şükürrrr
Teşekkür ederimmmmOh yandan yandan seni tebrik ediyorum arkadaşım.