4'üz Gebelik ve (redüksiyon)

nerdesiniz kızlar. moraliniz nasıl...... ben biraz düzelttim kendimi. ramazanın etkisi belkide......biraz rahatladım....şu mübarek günlerde rabbim inşallah bizi zorda koyup bebişlerimizin canına kendi dilimizle kıymayı nasip etmez............

Birde anlamadım neden tek kese içndekileri sonlandırmak istedikleri doğal tek yumurta bir sürü var.. Allah kolaylık versin inşallah nasıl en iyisi olacaksaRabbim sizleri o yollara yöneltsin inşallah..
kayra buarada tebrik ederim senide gecende cetvelini görünce şaşırdım :)

canımcım tek yumurta içinde olanlar zor beslnip büyüyorlarmış. en çok problem onlarda yaşanıyormuş..... birine birşey olsa öbürüde aynını yaşıyor ya. ondan.

gülencim seni bu tarafta gördüğüme çok sevindim........

Canım ben de bu denemede sadece 2 tane isteyeceğim..Redüksiyona asla evet diyemem çünkü...
Sağlık durumu hariç kürtaja kesinlikle karşıyım ben de...

adaegecim seni diger sitedende hatırlıyorum cnm benim bizimki kürtaj gibi deilmiş zaten bende ilk dr ona sordum kürtaj gibimi die hayır dedi başka bir işlemmiş ama tabiki ikiside aynı bebeğin yaşam hakkını alıyorsun inanki kimse istemez aldırmayı ama dr bizim sağlğımızında tehlikede oldugğunu söylüyor çıkmazdayım rabbim inş bize bırakmaz bu seçimii...

kızlar heycan dorukta yarın kontrolüm var inşş iyi haberler alırımm dua edin benim için...

Herkese Günaydın.Ne yapayım Kayracım, öyle bekleyip duruyom. Hiçbir şeye karar verdiğim yok. ıçim çok sıkılıyo walla, ne yapcağımı bilmiyom.

ay beni aradılar ya randevumu çarşambaya almışlar zaten zor bekliomm salıyı şimdi çarşambayı bekle

iyyim hayatım çok şükür yarın kontrolüm var bakalım meleklerim nasıllar sen nasılsın cnmccım gittinmi dra.

tüpbebeği yapan doktorum aradı yine. çok ısrarlı redüksiyonda. hepsini kaybedersin diyor. sağlıklı bir doğum olması zor diyor. redüksiyonda riskli ama dördüz doğum yapman çok daha riskli diyor. eşimide aramış. bunu söylemek bile zor ama galiba yapacak çok birşey kalmadı... göz göre göre 4 bebek doğurmak isterken hepsini kaybetme riskide var.... tek duam allhım bana bırakma .

aminn cnmm inşşş bende öle dua ediyorum hep rabbim bu seçimden bizi hayırlısıyla kurtar die
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşş cnm..

banucum yazmamısın cnm sen naptın gittinmi dr üçüncü kese kalp atımı gördünmü cnmcımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…