4'üz Gebelik ve (redüksiyon)

benimde birkaç defa kanamam oldu. geçti. kahvereni akıntım çok oldu....benim bu ikinci gebeliğim. ilkindede çoğul sorunum vardı.üçüzdü. ikisini almak istediler. izin vermedim. kanmam oldu. baktılarki alınması gerekenler kendisi ölmüş...... rabbim kendi aldı...inşallah bu kanamalar hayra alamettir.....

nayci kıssss bak burdada buldum sizi...nasılsınız arzuma cok üzüldüm hep merak ediyoedum ne oldu diye benim transferimde salı günü kıslar duaedin bana...

ramanda inşallah dilediğin gibi olur :)) kayra ben çarşamba ankara ya gidiyorum redüksiyon için heryerde yaptrılmaz böyle müdahaleler iyi bir hocadan randevu aldık ama içimi bir bilsen ((

ramanda dualırım seninle tatlımm inş güzel haberler alcaz sendende beni bilgilendir olurmu cnmcım
selinius cnm rabbim yarıdımcın olsun bende perşembe iiçin randevu aldım inş gerek klmaz ama bakalım muane olcam önce
kayracım sen naptın cnm

salı sabahı hastaneye yatıyorum... öğlene kadar yaparız dedi..... çarşamba taburcu ederim dedi.

tek yumurtalarmı alıncak biliyormusun incelendikten sonramı karar verilcek
bide orda hastanedemi yatırıyorlar bizim burda yatış yok sanırım.
rabbim yardımcın olsun cnmm......

saolasın.. canım.... birgün takip edelim dedi. düşük olma ihtimaliiçin..... tek yumurta ikizlerini alcak...

Kardeşim'e 3 tane yerleştirildi . biri kendiliğinden bölünmüş ve 4 tane olmuşlar. Zorlu bir hamilelik dönemi geçirdiği için 2sini yani tek yumurta ikizlerini aldı dr. diğer ikizler 33 haftalık doğdular. Zor bir durum, teyze olduğum halde aklıma geldikçe hala kötü oluyorum. Başka çaresi de yok hepsini riske atmamak için böyle bir yola gidiliyor malesef

evet bende belki gerek olmaz diye salı dr a gidiyorum belki biri kendiliğinden gitmiştir ama o da üzer beni biliyorum kendimi
benim gideceğim prof da yatırmıyor kayra hatta akşam 6 uçağıyla dönebiliyorum ilginç ama yatırmaları daha iyi sonuçta senin 4 bebek var hakkımızda hayırlısı

kayra iyiymiş inşaallah........cumaya kadar kalıcakmış diger topikten ögrendigim kadarıyla......

selinius naptın cnm gittinmi doktaraaa...

canım evet gittim Ankara daydım dün işte yaptırdım:1no2: şimdilik iyiyim iki bebeğim de iyi yapan dr da çok iyiydi zaten o nedenle ta oralara kalktık gittik bedenen kolay ama ruhen çok zor geçti Allah kimseye yaşatmasın:a015:

geldim. kızlar..... iyiyim şimdi..ama düşük riski taşıyorum...... redüksiyon yaptıracaklarada işlemi muhakkak hastanede yaptırın ve 1 gece hiç ayağa kalkmadan geçirin. ilerleyen günlerdede kendinize dikkat edin hiç iş yapmayın diyorum....

kızlar...........işlemınız hayırlı olsssssss................ınş bebişler tutunur sıkısıkı

ah canlarrr,çok merak ettik sizii,,
Rabbim sağlıkla yolunuza devam etmek nasip etsin inşallahhh:Saruboceq:

hayırdır Kayra sorun mu çıktı kim söyledi düşük riskin olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…