4'üz Gebelik ve (redüksiyon)

merhaba arkadaşlar benim de 4 üz ve dr redüksiyon diyor istemiyorum yaptırmayacağım rabbimin hediyelerine nasıl kıyarım çok kötüyüm ama çok korkuyorum nolur yardım edin akıl verin

Arkadaşlar redüksiyon işlemi sonrası diğer bebişslerini saglıkla kucagına alan varmı ? redüksiyon sonrası neler yasadılar ?kanama oldumu? 12+4 günlük oldum artık vaktim kalmadı benimde üçüz gebeyim ve tek yumurta olanların daha şimdiden kordonları dolanmış lütfen yardım edinn....

nasıl yaa kıyamam e dr nediyor bir de o kadr belli oluyor mu ultrasonda kaç tane tek yumurtan var hepsine mi dolanmış

biri tek yumurta ikizi canım onların kordonları dolanmış 20.haftalara varmaz ölürler diyor üçüne birden zarar vermemk için tek yumurta olanları feda etmek zorundaymısım bu karar çok zor....

aynen rabbim yardımcı olsun inşallah kordondan kurtulurlar ne diim gerçekten zor

Yüce Rabbim yardımcınız olsun.Mucizelerinizi korusun Amin.

Canim bi burda yazdiklarina bakiyorum bide prifil resmine dogmusta buyumusde dorduzler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…