4'üz Gebelik ve (redüksiyon)

canım bende dun gıttım 3 kesın bellı oldu kalp atısları var ama enver bey 12 haftada 1 sonlandırmamız gerekebılır dedı su an kafam cok karısık senın cektıgın sıkıntıları su an cok daha ıyı anlıyorum karar vermek cok zor rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın benım kasık agrım cok fazla cumartesı gecesı acıle gıttım serum falan taktılar dun enver bey baktı bebekler buyudugu ıcın oluyo dedı mıde bulantılarım felaket bır sekılde devam edıyoo rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsınn

caınmccım benimde rahimde batma hariç hiç ağrım sızım yok çok şükür ama bugün baya şiddetli batmalarım oldu cnm inşş seninkidenede gerek kalmaz inşş rediksiyona
arzumun sonuç negatif cnm tutmadı
neclada transfer yaptırdı 3 minik yumoşu var inş onunda tutar biz msnden görşüyoruz istersen özelden atim sana kabul et olurmu.

hadı ya arzuma cok uzuldum rabbım hayırlısını nasıp etsınn neclanında ınsallah tutar kız kardesımde yarın transfer 4 embrıyo varmıs hakkında hayırlısı canım senınkınıde atarmısın senı cok merak ettım naptın dıye

cnm benim ya evt dün gittik dr. bebeklerimi gördüm hepsi hareketlenmiş kolları bacakları şok oldum kayra resmen bir çıkmazdyım dünden beri gözümün yaşı dinmiyor bide onları öle kımıl kımıl gördüm ya nasıl kıyarım bilemiyorumm cnmm ya normalde dün gittğimde 9+2 idi ama tek yumurtalar 10 haftalık dğerleri 9+6 9+5 gözüküyordu dr şuanlık sağlıkları çok iyi dedi bir hafta sonraya gün verdi haftaya çarşamba tekrar gitcem eğer kalpleri atıyorsa ondan sonraki 1 haftaya gün vercek almak için dr çok ısrarcı ama nasıl kıycam bilemiyorum rabbim çıkarsın bizi bu çıkmazdan hayırlısıyla inşş. rediksiyon olursa şayet bahceci kliniğinde olacak.

ncy ALLAH KOLAYLIK VERSIN ISIN COK ZORsuan hepside sana kavusmayi bekliyor canim.kalpleri kipir kipir atiyor o canlara kiymak cok zor.kuzum size cok güzel bir örnek sabir etti dua etti yavrularini aldi kucagina.da edin ama ne olur kendniz kiymayin bebeklere.rabbim tasiyamayacaginiz yükü vermez canim.

Konunun tamamını okumadım kusuruma bakma. Ama hiç başka doktorlara gittin mi?
Hepsi de sağlklı ne mutlu. Allah hayırlısı ile dünyaya getirmeyi nasib etsin. Dua et istiare ye yat e bileyim. sonradan pişman olmayacağın en hayırlı kararı ermek nasib etsin rabbim

gölgeler evt cnm başka dr gitmedim ama eski gittiğim dr ların ve birkaç yeni dr fikrini aldım çok dr a sordum hepsinin fikri aldırmaktan yana yani inanin bende hiç istemiyorum inş rabbim bize bırakmaz kayracım sen karar verdinmi cnm.

bir tamam yaptırıcam diyorum. sonrada vazgeçiyorum..... ben kafayı yiyecek gibi oluyorum............

bir tamam yaptırıcam diyorum. sonrada vazgeçiyorum..... ben kafayı yiyecek gibi oluyorum............

kayra canım doktorun kim?
bak tıp fakültemizde çok iyi doktorlar var turgay şener,mete tanır..bunlar uzman proflar
doğumunu tıpta yapsan tıp fakültesindedemi küvez sorunu var?
ah be güzelim nasıl bir çıkmazdasın böyle kafan allak bullak
Allah yardımcın olsun inşallah...:Saruboceq:

evet evet kızlar lilaya kesinlikle katılıyorum,ben de 30 küsür haftada erken doğum tehtidiyle hastaneye yattım,
tek çocuk olmasına rağmen annedeki bazı sebeplerle 26 haftalık doğan 750 gr. doğan bebekler gördüm,özellikle Çapa Tıp Fakültesi yenilenen yenidoğan bölümüyle bu bebekleri bile yaşatabilme fonksiyonuna sahip donanımda,
yani 4 tane olunca soun olucak,tek yada çift kalınca sorun bitiyor anlamına gelmeyecek asla,
eğer özel hastanelere gidiyorsanız onlar bebk ölümlerini falan devlete bildirdikleri için bunu bir başarısızlık olarak görüyorlar,
ama devlet ve üniversite hastanaelri bu konuda çok profesyonel artık
bu çok zor bir karar eminim,ama bence kararlılıkla Allaha sığının
dualarım sizinleee..

hymarry cim zaten üniversite hastanesine gidiyorum... doktorum dördüz olduğunu öğrenince takibi bıraktı. bu hafta son kez görüşeceğiz. redüksiyona karar vermezsek....doktor bu doğumu yapman mucize diyor... 4 ünüde kaybedersin diyor. burada 4 doktorla görüştüm. en önde gelenlerden hepsi olmaz diyor...eskişehir de tam teçhizatlı özel hastane yok....istanbul yada ankara gerek. zaten işin o aşamasını düşünüyoruz şu an..... nasıl olur nerde olur diye.... tabi redüksiyona karar vermezsek....

kayracım ben senin eskişehirde olmanı atlamışım canım,
canım hakkında hayırlısı olsun,keşke seni misafir edebilsem burda,hizmetinizi yapsam yemin ederimmbenneyaptımki
buraları denemekte fayda var,tabi son kararını verdikten sonra,,
her kararına saygı duyarız canım benim yeterki sağlık olsun..

kayracım bende seni merak ediyordum cnm dün gece başlayan yoğun kanamam oldu bu sabah apar topar dr gittik bebeklerim çok şükür duruyor bişi olmamış 3 gün yat istrihat et dedi düşük riskim varmış ama bebekler iyi dedi bugün eve geldim tekrarladı kanamam ama yine geçer gibi şmdi sildikçe geliyor dr corospirini kesti yarın tekrarlarsa gel bakalım tekrar bebeklere dedi yine rediksiyonu sordu bak grüyosnu ağır geliyor imkansız dördüzle gitmen aldır deyip duruo bilmiom 1 haftam kaldı haftaya perşembe cuma için randevu al dedi bilmiom inş gerek kalmaz belki bu kanamalar hayra işarettir bilmiom rabbim taşıyabilceğimiz kadarını nasip eder inş ama bende hiç moral yok moralim sıfır....:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…