• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4'üz Gebelik ve (redüksiyon)

hemde nasıl baksana sanki doktorun taşıcak nesini takip edemicek bide burdan yak diyorsun haftada bir ult takibi yapacak sıkıntıyı sen çekiyorsun o çekmiyorki oda bir enterasanmış hee

benim tedavi oldugum ege ünv bıraksam ben o teke düşürürdü ama ben hamile kaldım takibimi başka yerde devam ettim onlar işin hep mantık boyutunda eve tek bebek ama sağlıklı bebek getirmek bizim için başarı odur diyorlardı

az önce çok güvendiğim birisini aradım bu konuda dini açıdan.... oda bana bebeklerin hepsinin sağlığını riske atamayacağımı alınması gerekiyorsa alınması gerektiğini söyledi......

3 ten 2 ye indirenler diye bir topik var arka sayfalarda....... tuğba diye bir aradaş yazmış. ben redüksiyon yaptırdım. 2 tanesine. 2 side kendisi öldü diyor.... muallimde böyle bir şey yaşamış sanırım. ben artık iyice şaşırmış durumdayım..........

Bişeyler yazmaya gerek bile kalmıyor, sizler benim düşüncelerime tercüman oluyorsunuz. Allahın gücüne gitmesin, Veren de Rabbim, alan da o. Aldırmak tıbben mantıklı olabilir ama Kayra'nın hep söylediği gibi Tek çocuklarda da prematüre olayı, sakatlık olayı hatta birçok düşük vakaları var.

kızlar inanın herkez ister doğurmak kucağına almak baştan dr gittim 3 dedi inanın okadar sevindimki anltamam aklımın ucundan aldırmak dahi geçmedi ama 4 e çıkcaklarıda hiç gelmidi
dünden bir hacı hoca muftlük yakınların tanıdıkları alimler birkeç yeri aradım hepsinin ortak ben kimsenin aklına girmek istemiyorum böle durumlarda eşler karar verir bende hala kararsızım karar vermiş deilim ama dinende araştırıyorum hepsi diyor eğer bebek sakat die alınıyorsa alınmza günahtır sakatta olsa onu veren allahtır amaa eğer anneye ve diğer bebeklerin hayatı tehlikesi varsa alınabilir dediler sadece birtanesi alınır ama gerçekten inanclı bir bayan dr git ve onun fikrini al o evt haytai riskin var alalım derse aldır dedi çünkü çoğu dr işine gelmiyor alalım diyorlar dedi eğer o dr uygun görürse dinende sorun yoktur dedi. daha işlem için 3 haftam var inş benim seçimime kalmaz rabbim bizi kurtarır hayırlısıyla bu çaresizlikten.

iyidir canım hamdolsun Rabbim hakkınızda hayırlı kararı vermenizi nasip etsin sizlere arkadaşlar hiç kolay olmasa gerek :(((

bende araştırıyorum sizde araştırın. bize bizden başkasından destek yok...... doktorlarlada görüşelim ama acık imanlı olsun.....

Sevgili NCY ben 10. haftamdayım, ne yapcamı bilmiyom. Herkesin kendine özel bir görüşü var bu konuda. kimisi öyle diyor, kimisi böyle. Eşim bile birgün indirgeme yapılması gerekir derken, diğer gün nasıl olur da biz bunları kendi elimizle gider doktora aldırırız diye tutturuyor.Anlıyacağın tüm dengeler alt üst oldu. Bu işi Rabbim kararlasın, biz aciz kullarına taşıyamacağı yük yüklemesin. Allah herkese yardımcı olsun.

aminnn cnmcımm aminn inşşşş
bakalım salı günü kontrolümüz var bir deişiklik olmuşmu inş dedgin gibi rabbim bize bırakmasın bu seçimi..

kızlar rabbim yardımcınız olsun inş bu sıkıntılarınızın mükafatını bu dünyadada ahirettede alırsınız

Valla bilmiyorum 4 gerçekten çok Bizim klinik kolay kolay 3 bile izin vermiyor.. 42 yaşındaki necla abla vardı klinikte tanışmıştım ücüz tutmuştu bende üçüz istiyordum .. benim tek oldu .. neyse inanırmısın 37 haftalıklar ve hala dogum yapmadı.. 3 tane doktora gidiyor ayrı ayrı .. sürekli takipte.. Yani yıkarıdaki nasip ederse dogar.. ama büyük risk elbette rahim tek bebeğe göre yaratılmış ne kadar bebek o kadar risk imiş.. salı günü kontroldeydim dr dedimki yazada hamile olmak istiyorum belki ücüz tutar düşünsene dedim eşime 4 tane bebeğimiz olur dedim.. dotkor ne ücüzü isticeksen güzel şeyler iste dedi üçünü dogurmak için kagıt falan imzalatıyolarmış..birde üçüz dördüz yaşları gec olanlarda tutuyormuş.bilmiyorum ben olsaydım ne aldırırım diyebilirdim nede dogururum .. Yaşamayan bilemez ..

Back