R Rowena Ravenclaw Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2021 2.789 5.380 39 28 Şubat 2023 Konu Sahibi mucize0707 #21 JustDerya .!.: Lale hanım iki saatte bir beslenme olmuyor inanın. Diyelim akşam 22.00 de yedi , gazını çıkar vs uyutuncaya kadar bir saat geçiyor , bi saat iki saat sonra uyandırınca da uykusuzluktan yine dalmakta zorlanıyor. Genişletmek için tıkla... Benim de yeni doğan bebeğim var. Beslemeden sonra ne zaman ağlıyor ve ikinci beslemeye geçiyorsunuz? Bunu takip edebileceğiniz uygulamalar var.
JustDerya .!.: Lale hanım iki saatte bir beslenme olmuyor inanın. Diyelim akşam 22.00 de yedi , gazını çıkar vs uyutuncaya kadar bir saat geçiyor , bi saat iki saat sonra uyandırınca da uykusuzluktan yine dalmakta zorlanıyor. Genişletmek için tıkla... Benim de yeni doğan bebeğim var. Beslemeden sonra ne zaman ağlıyor ve ikinci beslemeye geçiyorsunuz? Bunu takip edebileceğiniz uygulamalar var.
TheDandelion Take my advice, I don’t use it Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Eylül 2021 4.747 18.073 28 Şubat 2023 Konu Sahibi mucize0707 #22 Rowena Ravenclaw .!.: Benim de yeni doğan bebeğim var. Beslemeden sonra ne zaman ağlıyor ve ikinci beslemeye geçiyorsunuz? Bunu takip edebileceğiniz uygulamalar var. Genişletmek için tıkla... Babytracker var memnunum. Gündüz 3, gece 4 saat ara ile besliyoruz. Sordugunuz bu ise
Rowena Ravenclaw .!.: Benim de yeni doğan bebeğim var. Beslemeden sonra ne zaman ağlıyor ve ikinci beslemeye geçiyorsunuz? Bunu takip edebileceğiniz uygulamalar var. Genişletmek için tıkla... Babytracker var memnunum. Gündüz 3, gece 4 saat ara ile besliyoruz. Sordugunuz bu ise