5 aylık bebeğim gece sık sık uyanıyor

Dediğiniz de doğru ama ben eski usul yediklerimizden tatirmaya basladim çorba tuzsuz salcasz yedigide 5 en fazla 6 kaşık yogurt corbasi be tavuk suyu corbasi icirdm bu zamana kadar boz sofradayken durmiyordu hep yedikerimize ilgi duyuyordu halen oyle cok hevesli olunca basladm tattirmaya
Eski usul dediniz direk corbayla başladım anladım . 5 aylık bebek daha çok küçük. Tavuk et sulu çorbalara 7 aydan sonra tavuk balık etin kendisine 8 aydan sonra başlanıyor ama siz gene bildiğiniz gibi yapın oda bir yöntem . Çocuk sızin . Bişey diyemem.

Bende biliyorum ek gida ya nasil baslandigini 3 gun kuralini yaptim ayrica çorbanın icine alerjik urun koymuyorum ben bebegimi herşeyi tatirarak ek gidaya gecmesini istedim ilk baslarda 1 kasikla basladik tabikide kendi mama kaşığı ile yogurt gibi su ve zeytinyağı ni kullaniyorum meyve pureleriyle de denedm elma denedm sevmedi şimdilik
5 aylık bebekte hangi ara tadım sürecini tamamladıniz 3 gün kuralıyla?
3 gün patates
3 gün havuç
3 gün kabak
3 gün yoğurt
3 gün de yumurta denediniz diyelim. 15 gün oldu. Ne ara başladınız?

Bebeğim 5 ay 3 günlük geceleri saat başı uyanıyor 9 9.30 gibi uyutuyorm yarim saate agliyor ama emmek icin degl tekrar pispislamam icin bende tekrar. Uyutuyorum sonra özelikle gece 12 den sonra saat başı kalkiyor emmek istiyor sürekli en fazla 10 dk emdikten sonra geri yatıyor sabah 8.30 9 a kadar uyuyor ama saat basi emme alışkanlık yaptı sanırım nasil duzeltebilirim bu uyku araliklarini aç midir ondan mi kalkıyor sizce
Cok fazla uyuyor yedi de kalkması lazım

5 aylık bebekte hangi ara tadım sürecini tamamladıniz 3 gün kuralıyla?
3 gün patates
3 gün havuç
3 gün kabak
3 gün yoğurt
3 gün de yumurta denediniz diyelim. 15 gün oldu. Ne ara başladınız?
Suana kadr verdigm ürünleri denedm diyelim hepsini vermeye baslamadim zaten

X