- 21 Eylül 2020
- 612
- 269
-
- Konu Sahibi mucize0707
Lale hanım iki saatte bir beslenme olmuyor inanın. Diyelim akşam 22.00 de yedi , gazını çıkar vs uyutuncaya kadar bir saat geçiyor , bi saat iki saat sonra uyandırınca da uykusuzluktan yine dalmakta zorlanıyor.Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütün inşallah.
Bebeğiniz çok küçük sürekli beslenmeye ve uykuya ihtiyacı vardır. Acıktıkça ağlaması ve uyanması normal değil mi?
2 saatte bir besleyip gazını çıkarırsanız rahat uyur inşallah.
Doğrudur.Lale hanım iki saatte bir beslenme olmuyor inanın. Diyelim akşam 22.00 de yedi , gazını çıkar vs uyutuncaya kadar bir saat geçiyor , bi saat iki saat sonra uyandırınca da uykusuzluktan yine dalmakta zorlanıyor.
Ben de tecrübeli değilim de o kadar küçük bebeğin uzun saatler uyuması normal mi?Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için bunların hepsini uyguluyorum ama nafile
Zamana bırakayım artık .gece 5 uyudu tam dalarak saat 15:20 uyandı
Uyurken besliyor musunuz?Arkadaşlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için bunların hepsini uyguluyorum ama nafile
Zamana bırakayım artık .gece 5 uyudu tam dalarak saat 15:20 uyandı
Evet besliyorum .2 saatte bir uyanıyor mama içerek uyuyorUyurken besliyor musunuz?
2 saate bir uyanıyor mama uyuyarak içiyorBen de tecrübeli değilim de o kadar küçük bebeğin uzun saatler uyuması normal mi?
Bana doktorlar “uyuyorsa da uyandır,besle” demişlerdi…
Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Kolay gelsin arkadaşım.2 saate bir uyanıyor mama uyuyarak içiyor
Sabaha karşı 04:30 gibi tamamen uykuya dalıyor 2 saate bir uyanıyor mama veriyorum 15.00 kadar uyuyor.sonra uyanıp yarım saat sonra huysuzlanmaya başlıyor tekrar uyutuyorum 2-3 saat uyuyorGündüz en uzun uykusu kaç saat tek seferde?
Teşekkür ederim cevaplarınız için uyandırdım buğün çok uzun uyumasın gece uyusun diye bakalım bu gece napacağızUyanıklık süresi ayına göre kaç saat olmalı ona bi bakın. Tek seferde 1 uykusu 2saati geçmesin geçerse uyandırın. Sizin kısır döngüye girmiş gece- gündüz karışmış. Sabah en geç 08:00de uyanıp akşamda 20:00de yatmalı. Gündüz daha aydınlıkta uyutmaya çalışın gece olunca odasına götürün…
Biraz sabır az daha büyüyüp etrafının farkına vardığında gece gündüz ayrımı için uğraşırsınızArkadaşlar 48 günlük bebeğim var (.Doğdugunda 15 gün gece gündüz uyuyordu )geceleri uyutuyorum. yatağına koyuyorum 3 dakika sonra tekrar uyanıyor.uykuya dalamıyor .sürekli kucağımda yürüyerek vakit geçiyoruz.yatakta kalmıyor ağlıyor .gece saat 5 kadar aynı sorunla başbaşa kalıyorum. 5 ten sonra tamamen derin bir şekilde uykuya dalıyor.açıktıkca uyanıyor .gündüzleri ise akşama kadar neredeyse uyuyor 2 saat toplam uyanık kalıyor bu uyku düzenini nasıl alıştırabilirm ne yapabilirim bana yardımcı olabilecek var mı gece uykusuzluk beni mahvediyor .
Bu aylarda göğsünde uyutabilirsin senin kokun ve sıcaklığınla daha uzun uyur gazını da güzel çıkarır. Sen iki yastıkla uzan bebisinide dik pozisyonda göğsüne al biraz sırtını sivazla kalp atışınla uyur kuzucuk hâlâ senin karnında olduğunu düşünüyor çünkü şuan2 saate bir uyanıyor mama uyuyarak içiyor