- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 35
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Burası konu açmak için old nu dusunmustum .. bilgisi olan arkadaş cewap yazSin diye .. çok düşünme sen daha önce de yanlışlıkla başka kategori.secmistim.dogru başlığa taşındı öyle bir duurm.olmadi yani sen rahat olAyrıca konuyu yanlış yere açmışsınız banlanicaksiniz boşu boşuna
Sayenizde panik atak geciricez burada bir sürü konu açıldı zaten gerek varmıydı yani bide üste çıkıyorsunuzBurası konu açmak için old nu dusunmustum .. bilgisi olan arkadaş cewap yazSin diye .. çok düşünme sen daha önce de yanlışlıkla başka kategori.secmistim.dogru başlığa taşındı öyle bir duurm.olmadi yani sen rahat ol
Bilgi verdiğinz için teşekkür.. nette skntı var herhalde bazı net sitelerim acilmiyor şuan tweet da kullanmadığım için sormak istedim
O zaman haberleri hiic takip etmeyecekiniz.. panik atak bende de varSayenizde panik atak geciricez burada bir sürü konu açıldı zaten gerek varmıydı yani bide üste çıkıyorsunuz
O zaman haberleri hiic takip etmeyecekiniz.. panik atak bende de varmerak etme
Konu açmış olmak için konu açıyorlar artıkYetti artık cidden konu açıp durmayin sosyal medyanız yoksa googledan twitr a bakabilirsiniz.Burasi haber sitesi mi kaç tane konu açıldı baydınız.
Ne konuşalım mesela.. kocam gece uyanıyor ne cewap vereyim? Hemcinsimden hoşlanıyorum kocam da kabul ederse böyle takılalım mi? Ewli iş arkadaşım mesaj atıyor sürekli ne düşünüyor acaba yardım eder misiniz?? Bu konuyu mu .. daha daha daha... Bir dünya şey okudum bunlara yorum yap o zaman benim açtığım.konuyuu gereksiz buluyorsan neden muhalefet olursun insan!Yetti artık cidden konu açıp durmayin sosyal medyanız yoksa googledan twitr a bakabilirsiniz.Burasi haber sitesi mi kaç tane konu açıldı baydınız.
Yorum yapma arkadaşım ... O zaman...neden bu kadar muhalefet oldun anlamadım kiKonu açmış olmak için konu açıyorlar artık
Sürekli karşıma çıkıyor rahatsız oluyorum ayrıca bu sizin 2. Corona konunuz farkındamısınızYorum yapma arkadaşım ... O zaman...neden bu kadar muhalefet oldun anlamadım ki
Hadi engelledim bySürekli karşıma çıkıyor rahatsız oluyorum ayrıca bu sizin 2. Corona konunuz farkındamısınız
Hadi engelledim by
Bu mesajınızı unutmayın. Banlanınca aklınıza gelsin gülümseyinBurası konu açmak için old nu dusunmustum .. bilgisi olan arkadaş cewap yazSin diye .. çok düşünme sen daha önce de yanlışlıkla başka kategori.secmistim.dogru başlığa taşındı öyle bir duurm.olmadi yani sen rahat ol
Ben de yeni konu açmak istemiyorum ama ben de çok dert ediyorum. Bu konuyu düne kadar bu kadar ciddiye almıyordum. Dün sabahtan beri kafayı yemiş gibiyim. Eşimin akciğerleri rahatsız, yakalanırsa kurtulamaz. Düne kadar (dün dahil) sürekli sokaktaydı, sanayiye falan gitti, bir çok insanla temas etti. Benim annem, babam, akrabam yok, yalnız bir insanım, bir tek eşim var. Ona bir şey olursa diye korkar haldeyim. Virüse yakalanırsa büyük ihtimalle ben de yakalanırım zaten ama ya ben kurtulursam nasıl intihar ederim? diye düşünmeye başladım. Günah demeyin. Günah olduğunu biliyorum ama düşüncesi aklımı meşgul ediyor. Dün marketten aldığım salatalığı kolonya ile sildim sonra yıkadım soydum. Çok titiz bir insan değilim ve olmamaya çalıştım çünkü o zaman obsesif kompulsif hastalar gibi oluyorum sürekli gözüme bir şeyler batıyor. Dün eşim sokağa çıkma yasağı gelir diye gitti bir sürü erzak aldı. sonra marketten aldığı peyniri ambalajı ile buzdolabına koydu. Ellerini yıkattım. Sonra gitti buzdolabından bir şeyler yedi. Şimdi ben obsessif kompulsif gibi davransam şu buna değdi, bu da şuna değdi... falan sonu yok. Üç gün önce burada yaşlı bir çift var onlar çağırdı yanlarına gittim, tokalaşmıyorlar ama geçen hafta kadının tansiyonu çıktı 19 oldu diye acile gitmişler, bunu bilmiyordum (gittikleri hastanede resmi olmayan bir hasta varmış; başka kaynaktan duydum) . Dikkat ettim adam dışarıdan geldi sadece bir kere ellerini yıkadı. kolonya sürmedi gözünü ovuşturuyor sonra her yere dokunuyor, mutlaka ben de dokunduğu bir şeylere dokundum. Eve girdiğinde elini yıkamak için açtığı banyo kapısının tokmağına dokundu, ona ben de dokundum. Düşün düşün nereye kadar? Ellerimizi yıkıyoruz; kolonya kullanıyoruz. Mümkün olduğunca az insanla temas ediyoruz. Zaten bugün kedilerimizi de yanımıza alıp yazlığa gideceğiz. Orası daha güvenli ama kafayı yedim ben artık, sürekli eşimin nefesini dinliyorum. Ya birilerinden kaptım da eşime bulaştırır mıyım diyorum.Hanımlar sakin olun lütfen.
Konu açma kısıtlaması yok ama lütfen konuları doğru bölümlere açalım, hem de salgın nedeniyle panik yapanları düşünerek paylaşımlarda bulunalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?