- 18 Ekim 2022
- 1.110
- 606
- 53
- Konu Sahibi agresifpollyanna
Ya bazı insanların kafasına oturttuğu kulaktan duyma laflar var ya da kendinde tecrübe edip de bilimsel açıklamasını hiç öğrenmeden kendince yorum getiren. Doğrusunu söylüyorsun ama asla kabul etmiyorlar. Algılar tamamen kapalı zihnini sana kapatmış ne dersen de kesinlikle seni duymuyor ve kavga ediyor. Ya hepimizin bilmediği şeyler vardır yemin ederim yeni bir şey öğrendiğimde doğruluğunu teyit edip karşı tarafa minnet duyuyorum bana yeni bir şey öğrettiği için. Ama bana hiç öyle insanlar denk gelmiyor burda bile kadına diyorum ki hamileyken adet olamazsın, farklı sebeplerden kanaman olabilir ama yaşadığın şey adet değil diyorum. Hala benle iddialaşıyor hayır benden iyi mi bileceksin her ay düzenli oluyorum ben diye. Yav zaten hamilesin niye adet olasın yumurtan döllenmişse diyorum. Hala yumurtladığını iddia ediyor, çok değişik. Testi silik pozitif görüp adet olduğunu söylüyor test bozuk diyor. Kimyasal gebelik yaşamışsındır değerin düşmüştür diyorum. Hala bana diyor ki hayır test bozuktu bir günde iki günde adet mi olunur diyor. Yav bacım iki saatte bile değer düşüyor benim iki saat içinde değerim düştü diyorum. Hala diyor ki hayır test bozuk değer o kadar kısa sürede düşmez sen insanları yanlış yönlendiriyorsun diyor. Ya gerçekten çıldırmamak elde değil. İnsanlar neden yeni bir bilgiye kendini bu kadar kapamış. Size de karşı taraftan böyle sinir bozucu ısrarlar oluyor mu? Kendime kızıyorum sonra neden laf anlatmaya çalışıyorsun ki diye..