45 yaşında 9.çocugunu doğuran anneme tepkiliyim.

Bu ne böyle doğurganlık,45 yaşında bir kadın hemde hiç mi geleceği düşünmeden bu kadar çocuk.
Şu an evde 15 yaşında olan ve bebeği varmış diğerleri büyümüş kendi hayatlarını kurmuş ve iki tanesi de ölmüş çocuklarından babayı eve bağlamak için doğum yaptığını değilde kayıpları yüzünden psikolojisi bozulmuş olabilir aslında destek olunup tüp bağlatma konusunda ikna edilmeliydi çevresinde ki kişiler de bu durumun normal olduğunu söylüyormuş konu sahibi öyle yazmıştı

Var öyle eşini eve bağlamak adına çocuk doğuran kadınlarda,istediği kadar psikoljisi bozuk olsun hem kendine hem dünyaya gelen çocuğa ne verilebilir ki bu şartlarda.Canına yazık kadınında yarış haline gelmiş bence.

Bizim de bir komşu vardı sanırım 6 doğum sonrasında çevre baskısı yüzünden kordonlarinı bağlattığını söylemiş sonra hamile kalınca benim kavusum olmuştu hamile kalınma ihtimali 100 de sıfır denilmişti tüp ligasyonu sonrası hatta tekrar dr gittim imkansız dedi gülmüştü bana da bakıp
neyse ki kadın itiraf etti sonra aslında hiç bir işlem yaptırmamış da rahatladım

Son düzenleme:
Kadın resmen etrafını kandırmış tüpleri bağlattım diye,bu neyin aklı böyle yani.

28 yaşında 3 çocuk 45 yaşında 9 çocuk vay be
Armut dibine düşer demişler… ben 29 yaşında evlendim. İkinci ve son çocuğumu 35 yaşında doğurdum. Annem erken evlenmiş olsa bile o da 35 yaşında ikinci ve son çocuğunu doğurdu. İnsan farkında olarak veya olmayarak ne gördüyse onu uyguluyor

Kadın resmen etrafını kandırmış tüpleri bağlattım diye,bu neyin aklı böyle yani.
İşte insanlar eleştirmesin mantığı bu arada gerçekten çocukların durumu kötüydü arada iki üç yaş vardı devlet destek ödemesi yapıyordu yardımlar geliyordu çevresinde de çok çocuklu kimse yoktu bir ara eltim beni kıskanıyor diyordu

İstediği kadar destek versin,ilerde o çocukların ne garantisi olabilir ki.

Bence sen babana rica et vasektomi ameliyatı yaptırsın ne de olsa annen doğum kontrol hapı kullanmaya niyeti yok yakında futbol takımı kurmak üzere az kaldı valla annenin psikolojisi iyi degil gibi ama ben cocuklara üzüldüm

Annemlerin eski bir komşusu da vardı o da böyleydi ama onlar korunmanın günah olduğuna inandıkları için sürekli üretim halindeydi

Yalnız 28 e kadar 3 cocukla siz bu yarışı önde götürürsünüz gibi geldi bana.
ekonamik durumunuz varsa sizde yapın. Benim ekonomik durumum var .Aile planlaması yaptik esimle ve bu sekilde oldu.Uslubunuz hic hos degil.bunu derken kimbilir sizde neler varda burda millete yukeselip duruyorsunuz.

45 yaşında bir kadın bu kadar kolay şekilde hamile kalabiliyor mu? Hamile kalma olasılığı düşük bir ihtimal değil mi? Ya da tüp bebekle mi yapılıyor bu yaşlarda? Bilmediğimden soruyorum
İşte habire doğurmaktan dolayı yumurtalıklar idmanli spermi havada kapıyor

Normal normal anlatırken kime bu siddet bu celal ablacım

Annemlerin eski bir komşusu da vardı o da böyleydi ama onlar korunmanın günah olduğuna inandıkları için sürekli üretim halindeydi
bende üretim fabrikası açmadım.3 tane çocugum var .ekonomik durumum var ruh sağlığımda yerinde.esimin ailesi kalabalık kaldiki onlarada baktirmiyoruz kendi bakicimiz var ara ara yardim aliyorum.bu milleti 3.cocuga öcü gozuyle bakmasi nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…