- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
- Konu Sahibi nalanvenalan
-
Kııız eleştırdıgın annecıgının izinden gıdıyo sun amamerhabalar herkese.
Ben 28 yaşında 3 çoçuk annesiyim.Benim annemde 45 yaşında son 3 yıldır sürekli hemile kalıp doğum yapıyor.son çocuğunu 7 ay önce dogum yaptı.bende 3.çocugumu 3 ay once dogum yaptim ve bu durum beni o kadar çok rahatsız ediyorki anlatamam.Anneme çok sinirleniyorum.Aklım almıyor dısardan baska biri baksa kızını kıskanıyor kızıyla yarısıyor der.Annem hamile kaldıgı donemde ve dogum yaptigi donemde benim hic haberim yoktu beni dogum yaptigi zaman 1 ay geciyor beni ariyor ve 1 kardesin oldu diyor.Ben her seferinde yapma artık diyorum bizidemi düşünmüyorsun dedigim zaman Allah verdi dogurmayip aldırayımmı diyor.Bir bebegin oluşabilecegi durumdan bir haber degil kendisi gayette iyi biliyor.Babam onu sürekli aldatan biri oda cocuk dogurursam bana baglanir dusuncesiyle yapiyor bunu biliyorum.Ancak bu durum beni kendilerinden sogutuyor.Alay konusu oluyorum.Birde benim icin durumu dahada zorlastirip yeni dogan cocuguna benim kızımin adını koydu.Simdi bunu yapan anneye ne denir.Ben artık nasıl davaranacagimi bilemiyorum.ona neden aynı ismi koydun diyorum e iste o isim olan cocuklar cok akılli oluyor diyor ondan koydum bi sendemi var o isim diyor.ben neyapacagimi şaşırdım .siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.Nasıl bir tutum sergilerdiniz annenize karşı?
Sonra kısıtlama yiyorsun aman diyimİnsan bazen "oha awk" demek istiyor tabi.
Annesi 16da konu sahibine hamileymiş.Yalnız 28 e kadar 3 cocukla siz bu yarışı önde götürürsünüz gibi geldi bana.
Senin de annenden geri kalır tarafin yok ki , 28 yaşında 3 çocuk yapmışsın, 45 e kadar sen onu 10 a tamamlarsın gibi, bu arada annenle iletişimi kes bence ...merhabalar herkese.
Ben 28 yaşında 3 çoçuk annesiyim.Benim annemde 45 yaşında son 3 yıldır sürekli hemile kalıp doğum yapıyor.son çocuğunu 7 ay önce dogum yaptı.bende 3.çocugumu 3 ay once dogum yaptim ve bu durum beni o kadar çok rahatsız ediyorki anlatamam.Anneme çok sinirleniyorum.Aklım almıyor dısardan baska biri baksa kızını kıskanıyor kızıyla yarısıyor der.Annem hamile kaldıgı donemde ve dogum yaptigi donemde benim hic haberim yoktu beni dogum yaptigi zaman 1 ay geciyor beni ariyor ve 1 kardesin oldu diyor.Ben her seferinde yapma artık diyorum bizidemi düşünmüyorsun dedigim zaman Allah verdi dogurmayip aldırayımmı diyor.Bir bebegin oluşabilecegi durumdan bir haber degil kendisi gayette iyi biliyor.Babam onu sürekli aldatan biri oda cocuk dogurursam bana baglanir dusuncesiyle yapiyor bunu biliyorum.Ancak bu durum beni kendilerinden sogutuyor.Alay konusu oluyorum.Birde benim icin durumu dahada zorlastirip yeni dogan cocuguna benim kızımin adını koydu.Simdi bunu yapan anneye ne denir.Ben artık nasıl davaranacagimi bilemiyorum.ona neden aynı ismi koydun diyorum e iste o isim olan cocuklar cok akılli oluyor diyor ondan koydum bi sendemi var o isim diyor.ben neyapacagimi şaşırdım .siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.Nasıl bir tutum sergilerdiniz annenize karşı?
Üreme konusunda ihtisas yapmışAnnesi 16da konu sahibine hamileymiş.
İnsanların doğurduğu çocuk sayısı yüzünden bu şekilde muamele görmesini sevmiyorum...maddi manevi bakabilecek olan fazla fazla çocuk yapabilir, bakamayip yapıyorsa sıkıntı. Diğer türlü kime ne ya, sanki ekmeğini suyunu biz veriyoruz?
Göçmenim ben, bizde çocuk sayısı az; 9 çocuk nasıl olur kafamda canlandiramadim.Turkiyede maddi manevi bakabilecek olanin "nasilsa bakabiliyorum" diyip 9 cocuk yaptigini hiç görmedim kendi cevremde.
Maddi durumu oldukca üst seviyede ailelerde bile en fazla 2-3 cocuk görüyorum.
Genelde cocuk sayisi ne kadar fazlaysa egitim ve maddiyat daha az oluyor. Insanlar boyle dusunmesi normal
Gerçek mimerhabalar herkese.
Bakmıyordur ki bu profilin bakmadığını çocuğ köşeye attığını düşünüyorum konu gerçek iseO değil de 45 yaşında kafasi nasıl kaldırıyor bebek aglamasini, sorumluluğunuyani hem de 9 çocuk... ikinci çocugu 45te doğuran bile benim icin bordo bereli iken annenize sadece hayret ediyorum
nesi normal ben de doğuluyum 33 yaş zorla 1 çocuk olduDoğuluysanız 45 yaşında 9 çocuk da 28 yaşında 3 çocuk da normal
Göçmenim ben, bizde çocuk sayısı az; 9 çocuk nasıl olur kafamda canlandiramadim.Ayrica benim bakmaktan kastım gözü ile bakmak değil zaten, en temel ihtiyaclarini fazla fazla karşılayabilmek.
Konu sahibine söylenen tavşan gibi ürüyorsun, armut dibine düşer vb söylemleri de çok çirkin buldum. Bu şekilde konuşanların çoğununda anne babası en az 4-5 kardeştir diye düşünüyorum.
Benzeri başka bir konuda 3. Çocuğuna hamile bir kadına yapıldı. Her 3. Çocuğu yapan dilenmeye göndermiyor, sefil etmiyor. Bizim standartlarimiza uymaması insanlarla dalga geçme ya da onları rencide etme hakki mi veriyor bize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?