Annem artık 45 yaşında .normalde 6 kardesiz.en buyukleri benim bende 28 yaşındayım.oburleride 26,24,21,18 ve 15 ti.bunu uzerinede annem son 3 yıldir ard arda tekrar dogum yapti .bebeklerden biri kuvezdeyken biride anne karninda vefat etti.bu son olan yasidi.Annem maalesef bu durumu normal goruyor bizim israrlarimiza ragmen korunmuyor bir destekte kabul etmiyor.bu durum beni rahatsiz ettigi icin buraya kanu actim.Annem torun torba sahibi artik torun sevmesi keyfine bakmasi gereken yaşta.bu konuda ne yapabilirim nasil bir yol izlemeliyim bilemedim.bu arada 9 tane cocugu yok suanda.toplam 7 kardesiz yani.1 i haric hepsi buyuk kimisi liseye kimisi üniversitesiye gidiyor 1 ben evliyim iclerinde.ben ve esimde ziraat mühendisiyiz.Halim vaktim yerinde cirkin yakistirmalar yapip durmayin.Benim 3 tane çocugum var kimene benim cocugumdan .sizmi bakiyorsunuz.Benim cok şükür ekonomik durumum ortalamanın üzerinde.degil 3 , 20 tanesine yine yeter.Ama benim kafamin ,bedenimin psikolojimin yetebilecegi cocuk sayisi 3 .Ayrica bu durumun doguyla batiyla alakasi yok.kendimiz izmirliyiz manavgatta yasiyorum ben bagimiz bahcemiz var ekip biciyoruz.Lutfen insanlari elestirirken biraz düsünun...