- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
Genelde beslenme veriliyor tüm sınıfa gün gün neler getirileceği. Herkes aynı şeyi getiriyor ki kimsenin yemeğinden kimsenin canı çekmesin diye.herkes tuhaf karşılamışta okulda yemekhane var mı?
yoksa öğle yemeğini veli götürecek tabi.
niye tuhaf geldi bu durum anlamadım.
birde yemekhane olsa bile herkes yazdıramıyor. aç mı duracak çocuk.
E beslenme var. Sabah kahvaltısını yaptırıp yanına da sandviç tarzı bir şey koyunca sorun çözülüyor. Evde olan ve evi yakın olan götürür de diğerleri ne olacak noop :)herkes tuhaf karşılamışta okulda yemekhane var mı?
Ben yanina beslenme koyuyorumGidilmesi yanlış bence ancak giden anneler varsa alışma sürecinde sizde gorunmelisiniz.
Dışarıdan yiyecek getirilmesi çok yanlış, diğer küçük öğrencilerin canı çekebilir.
Beslenme listeleri yok mu, kantin mi devrede ?
Dileyen beslenme koyuyor çocuğunun yanina, isteyen de kantinden anlaşmalı sinıfa servis edilen sulu yemek vs.tercihen.herkes tuhaf karşılamışta okulda yemekhane var mı?
Genelde beslenme veriliyor tüm sınıfa gün gün neler getirileceği. Herkes aynı şeyi getiriyor ki kimsenin yemeğinden kimsenin canı çekmesin diye.
Kaç örnek var bildiğim.
9 da girip 12 de öğle arasına giriyorlar.beslenme saati için evet ama öğle yemeği bu.
E beslenme var. Sabah kahvaltısını yaptırıp yanına da sandviç tarzı bir şey koyunca sorun çözülüyor. Evde olan ve evi yakın olan götürür de diğerleri ne olacak noop :)
9 da girip 12 de öğle arasına giriyorlar.
Kahvaltı yapan çocuk 3 saatte koca beslenmeyi yiyecek kadar acıkmaz.
Acıksa dahi listede kek varsa ekstra 2 dilim fazladan kek koyar.
Bana çok saçma geldi durum.
Ha veli alır çocuğunu evinde yedirir ona bir şey diyemem ama sırf yemek yedirmek için okula gelinmesi çok saçma. Dediğim gibi hem çocukların güvenliği hem de anneden ayrı birer birey olabilmeleri için annelerin okuldan uzaklaşması gerekiyor.yemekhaneye vericek yada yoksa kantinle anlaşılıyor.
çalışan için zaten bu sorun olmuyor.
ev yakınsa öğle vakti çıkış kartı veriliyor ama 1. sınıf çocuğu için uygun olmaz bu.
Ha veli alır çocuğunu evinde yedirir ona bir şey diyemem ama sırf yemek yedirmek için okula gelinmesi çok saçma. Dediğim gibi hem çocukların güvenliği hem de anneden ayrı birer birey olabilmeleri için annelerin okuldan uzaklaşması gerekiyor.
İlkokul çocuğu kahvaltısını düzgün yaptıysa zaten 2 3 saat arayla tam öğün yiyemez. Eve gidene kadar sandviç, kek, poğaça gibi şeylerle idare edebilir.
Bence o sizi görmek istiyorsa gidin ve görünün. Küçükken herkesin annesi çocuğunu okula götürürdü ben hep kendim giderdim ve bu içimde ukde olarak kaldı o da küçüklüğünü hatırlayacak yaşta ben istiyordum sen gelmiyordun demesin büyüdüğündeMerhabalar çocuğum ilkokula yeni basladi. Saat 11 gibi 45 dakikalik bir teneffüsleri var. Aklım hep onda kaliyor.Anne özlüyorum teneffuste gel demeye basladi.Ben ona caktirmadan bir köşede izliyorum.Haberi yok tabi :) Kimi veli cocugunun eline hamburger tutusturup all çocugum yee diyor.Ben saklanirken diğer velilerden kimisi cocuguyla muhabbet halinde .Yerlere yatma kalkk bak ustün kirlendi diye demir parmakliklardan bagirmaya devam ediyor. Kimisi boynuna giriş karti takmis içerde çocuguyla birlikte okulun bahçesini turluyor.Okula uyumu cok iyi bu arada...
Sizce bu teneffüse alismali mi yoksa arada gidip görünmeli miyim...
Ben en doğru olani yapmak istiyorum...
Bu konuda görüşlerinizi merak ettim?
..