- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
Sanırım öğlen arası bu dediğiniz 45 dk.Merhabalar çocuğum ilkokula yeni basladi. Saat 11 gibi 45 dakikalik bir teneffüsleri var. Aklım hep onda kaliyor.Anne özlüyorum teneffuste gel demeye basladi.Ben ona caktirmadan bir köşede izliyorum.Haberi yok tabi :) Kimi veli cocugunun eline hamburger tutusturup all çocugum yee diyor.Ben saklanirken diğer velilerden kimisi cocuguyla muhabbet halinde .Yerlere yatma kalkk bak ustün kirlendi diye demir parmakliklardan bagirmaya devam ediyor. Kimisi boynuna giriş karti takmis içerde çocuguyla birlikte okulun bahçesini turluyor.Okula uyumu cok iyi bu arada...
Sizce bu teneffüse alismali mi yoksa arada gidip görünmeli miyim...
Ben en doğru olani yapmak istiyorum...
Bu konuda görüşlerinizi merak ettim?
..
çok haklısınız hocam.öğretmen kızı ve eski bir öğretmenlik yapmış bır kadın olarak katılıyorum size.Ama okula en çok gelen gözlemlerime göre işi gücü olmayan az eğitimli az vasıflı veliler daha çok.Çocuk bahane gezme şahane diyorum.Çocuğun eğitimine önem verseler keşke okula durmadan gelmek yerineOf bizim okulda da 40 dklik ogle arasi var.veliler okula kosuyor.yemek getirecekseniz verin donun cocuk yesin.ki benim cocugum da bu okulda.ben okul icinde olmama ragmen gormuyorum bile cocugumu sabahtan yanina yemegini koyuyorum o ogle arasi cikarip yiyor.niye gidip goreyim ki o da bana hic demiyor anne sen de gel diye.idare ogretmenler surekli uyariyor.velilere soz geciremedi kimse.gelip resmen cocuklariyla birlikte onlar da yiyor piknik yapiyorlar.bence gitmeyin.bana cok gereksiz geliyor.hatta uzaktan izlemek de gereksiz bana gore.
Aynen .orda resmen diger velilerle bulusmaya geliyorlar.en komigi de ogle arasinda tabi okuldalar.haliyle 40 dk.coxuklara tahammul edemiyorlar.bir de sinirlenip vuruyorlarmis cocuklara.gecen mudur konusma yapiyor sayin veliler baskalarinin cocuklarini dovmeyelim diyeçok haklısınız hocam.öğretmen kızı ve eski bir öğretmenlik yapmış bır kadın olarak katılıyorum size.Ama okula en çok gelen gözlemlerime göre işi gücü olmayan az eğitimli az vasıflı veliler daha çok.Çocuk bahane gezme şahane diyorum.Çocuğun eğitimine önem verseler keşke okula durmadan gelmek yerine
velilerin çoğu yüz bulsa tüm gün okulda zaman gecırecekler devlet okullarında.Kantin de öğrencıden fazla veli vardı geçen yıl çay kahve muhabbet oturuyorlardı tüm gün.bu yıl yasaklandı da kurtuldu çocuklar .Kalite düşüyor bağımlılık artıyor tam saçmalık .7 yaşındaki çocuk okulda tek başına kalabilmeli ılk haftadan sonra.zaten guvenlık var okulda nöbetçi öğretmenler var ne olabılır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?