- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.481
kız seni belki çok genç görmüştür bekar sanmıştır
bilemedim cnm bnm hiç öyle olmadıhyr canım yumurtaları ölçüyo çıktı veriyo
Erken bana görede yaş olarak ama şöyle düşündügüm için artık erken gelmiyo liseden beri beraberiz üniversite son senem bu yılda işimde bazır allah nasip ederse önümdede bi engel yok o yüzden yoksa tabi erken ama evi çekip çevirmekte tabiki güvenmiyorum kendime ama kaynanamla anlaştım yanii k.bakmasın kimse hahah:)))))))))Hahha :)) Demek seni elinden kaçırmamak için, kaçırmış :)))
Ne biliyim. Ben kıyamıyorum küçüklere :)) Bu yaşta ev çekip çevir zor işler.. 28'de evlendim, çok memnunum :))
Allah herkesin gönlüne göre versin canım.. Allah bir an önce kavuştursun sizi
Canım normalde de adetin 15 günde 1 mi oluyor yani senin..? Her zaman mı böyle?
Benim bildiğim de karından bakmazdı zaten ama keşke izin verseydin. Önemli şeyler bunlar. Tabi sen bilirsin. Bir sorun çıkmaz inşallah canım.
ne biliyim anlamadım
aynen öyledir canımtmm ben şimdi şifreleri çözdüm
seninkisi alttan bakacaktı onun için daha önce ilşki yasayıp yasamadıgını sordu çünkü bekarlara alttan bakmıyorlar (bekaret için)anlamısındır
ama steril zaten ucuna prezarvatif gibi bişe geçiriyo karından tam olarak ölçebiliyomu sıkışıkmı gidiyon tuvaletineama bnm hiç öyle olmadı adet bitimnde çağırıp alttan baktılar yumurtaları ölçtüler hep iyide enfeksiyon riski daha fazla degilmi yaaa
canım ben debusı arkadaşım için 370 bittiama bnm hiç öyle olmadı adet bitimnde çağırıp alttan baktılar yumurtaları ölçtüler hep iyide enfeksiyon riski daha fazla degilmi yaaa
tmm ben şimdi şifreleri çözdüm
seninkisi alttan bakacaktı onun için daha önce ilşki yasayıp yasamadıgını sordu çünkü bekarlara alttan bakmıyorlar (bekaret için)anlamısındır
evet cnmama steril zaten ucuna prezarvatif gibi bişe geçiriyo karından tam olarak ölçebiliyomu sıkışıkmı gidiyon tuvaletine
alışır alışır eşim balkona cıkarmazdı cnmanladım canım.. eşimde gelecekti benle de Allahtan uyunamadı erkek olduğunu duysa kapıdan sokmaz:)
abdestsiz okuyabilirsin cnm salavat oldugu için hastaykende okunurcahiligime verin ama bişey soruvam bu duayı okuduhumuz her zaman abdrstli olmak şartmı abdestsiz okuyamazmıyız?
Canım sen bana karından bakıyorlar demiştin sanki demin. Bana da hiç karından bakmadılar.ama bnm hiç öyle olmadı adet bitimnde çağırıp alttan baktılar yumurtaları ölçtüler hep iyide enfeksiyon riski daha fazla degilmi yaaa
alışır alışır eşim balkona cıkarmazdı cnm
AAA Çok teşekür ederim canım ögrendigim iyi oldu bende durmadan abdest alup duryodum:)abdestsiz okuyabilirsin cnm salavat oldugu için hastaykende okunur
Canım sen bana karından bakıyorlar demiştin sanki demin. Bana da hiç karından bakmadılar.
Adet zamanı gidicem bu sefer. Kendi doktorum olmadığı için, o da bakmak ister. Adetliyken de biraz tuhaf ama.. Hiç adetli baktırmadım. Farketmiyor di mi @papatyamm_3474 ?
hayır canım zaten 3 .gümü öyle şakır şakır olmuyoki ben çok baktırdımCanım sen bana karından bakıyorlar demiştin sanki demin. Bana da hiç karından bakmadılar.
Adet zamanı gidicem bu sefer. Kendi doktorum olmadığı için, o da bakmak ister. Adetliyken de biraz tuhaf ama.. Hiç adetli baktırmadım. Farketmiyor di mi @papatyamm_3474 ?
hayır canım zaten 3 .gümü öyle şakır şakır olmuyoki ben çok baktırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?