- 25 Ekim 2013
- 8.472
- 21.838
- 598
- 50
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.521
günaydın canım kist alttan muayene ile anlaşılır
bendede geçen sene kist olmuştu muayene ile anlaşıldıya ama ben baktım şimdi hormon değerleri yüksek vs çıkar sa olabilme ihtimali varmış .. illa muayene yani pöffffffffff
bendede geçen sene kist olmuştu muayene ile anlaşıldı
Hormon değerleri olması gerekenden farklı çıkarsa kist olma ihtimali var diye düşünülebilir ama kesin tanı için muayene lazım.ya ama ben baktım şimdi hormon değerleri yüksek vs çıkar sa olabilme ihtimali varmış .. illa muayene yani pöffffffffff
Niye öyle dedin ki?zorla kendimi kistli yapıcam zaten. diyorum ki 3 aydır 15 gün arayla adet oluyorum halbu ki 1 kere oldum..adam da telaş yaptı.
Hayırlı cumalar canıımmhayırlı cumalar kızlar
hoşgeldin cnm teşekkürlerHayırlı cumalar canıımm
Hayırlı cumalar herkese
İyi günler ve mutlu haftasonları şimdideen
Hormon değerleri olması gerekenden farklı çıkarsa kist olma ihtimali var diye düşünülebilir ama kesin tanı için muayene lazım.
Niye öyle dedin ki?
hayırlı cumalar hoşgeldin cnmhayırlı cumalar kızlar
Canım ben de pek bilmem.. duymuştum ama.. Kılalım Allah'ın izniyle.. Bir de hacet namazı var onu kılmıştım.Bişey daha ögrendim bayanlar ben tabi biliyosunuz cogunuzda ben yeni yeni ögreniyorum bazı şeyleri:) tesbih namazı var bu dünya için allahtan 3 dilek diliyoruz yani dua ediyoruz ve allahın izniyle kabul oluyormuş
Ne güzel dualar canıımmmAllah'ın selamı rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun hanımlar.Rabbim evlerimizi cennetten bir bahçe eylesin.bu mübarek saatin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul buyursun inş isteyen herkese ikiz ikiz evlat versin inş Zeynep ve Ayşe dahilll....
Cuma bugün allah izin verirse kılmayı düşünüyorum mübarek günde içimdeki sıkıntılar geçsin başka bişey istemiyorum :)Canım ben de pek bilmem.. duymuştum ama.. Kılalım Allah'ın izniyle.. Bir de hacet namazı var onu kılmıştım.
Ne güzel dualar canıımmmAmin amiinnn...
Amin canım amiiinnn inşallah..Cuma bugün allah izin verirse kılmayı düşünüyorum mübarek günde içimdeki sıkıntılar geçsin başka bişey istemiyorum :)
Bugün başka bi arkadaşa okuyıcaz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?