- 25 Ekim 2013
- 8.472
- 21.839
- 598
- 50
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.501
sende 4 . günü git cnm bişe değişmezki tahlilleri vermişsin zaten onlar i.in 3 .günü istiyolarvalla benim geliyor şakır şukur geçen ay ama hiç gelmedi doğru düzgün soğan küründen mütevellit
Canım ben hiç adetliyken gitmedim de, o zamanlarda nasıl bakıyorlar bilmiyorum. Saol.cnm bnm gittigim doktorlar adetim 3. günü istediler hormon tahlili ve ultrasanona tuttular.adetin 12.13. günü yumurtlama günlerimde alttan bakıp yumurtanın catlayıp catlamdıgı rahim duvarı kalınmı incemi öyle oldu ama doktordan doktora degişiyor galiba ben 4 doktor gezdim hiç adetimde alttan bakılmadı
Saol canım. Evet. Benim de öyle çok olmuyor 3. gün, ama benim randevum pazartesi. Yarın adet olursam 3. gün olacak ama 1-2 gün gecikebilir. Gecikirse ilk güne ya da 2. güne denk gelebilir. Neyse.. Ona göre karar verir artık.hayır canım zaten 3 .gümü öyle şakır şakır olmuyoki ben çok baktırdım
sende 4 . günü git cnm bişe değişmezki tahlilleri vermişsin zaten onlar i.in 3 .günü istiyolar
o zaman sıkışık git canım yoksa göremezben alttan değil de karından baktırayım yarın bari..pazarlık edeyim doktorla.
tmm cnm Allah kabul etsin diğer arkadasa baslarsınBiraz geç oldu ama gulay arkadaşımız için 370 tane okudum allah evladını imanlı vatana millete hayırlı bi evlat nasip etsin güzel yerlere gelsin inşallah
Başladım canım diger arkadaşa kardeşimle beraber başladık onuda bitiririm allah herkezin gönlünden geçen duayı kabul etsin ki bir müslümanın başka bir müsalümana dua etmesi kadar güzel bişey yok allah hepimizden razı olsuntmm cnm Allah kabul etsin diğer arkadasa baslarsın
sendende razı olsun cnm evet okudukça dilinde sürekli Allah kelamı daha mutlu oluyorsun Rabbim sennde gönlünden geceni hakkında hayırlı eylesin inşBaşladım canım diger arkadaşa kardeşimle beraber başladık onuda bitiririm allah herkezin gönlünden geçen duayı kabul etsin ki bir müslümanın başka bir müsalümana dua etmesi kadar güzel bişey yok allah hepimizden razı olsun
Amiiinn..!!! Allah kabul etsin duanı, dualarımızıArkadaşlar,benim dileğim maddi sıkıntılarımızın bitmesi,hayırlısıyla ev sahibi olmaktır.Rabbim sizinde dileklerinizi kabul etsin.Amin...
günaydın canım kist alttan muayene ile anlaşılırgünaydın kızlar,
kanda kist olup olmadığı çıkmaz dimine cahilim ya illa filim mi çektirmem lazım offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?