- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.441
şok şok şok ben senn oğlunu ilk veya orta okul diye düşünüyordummmmmmmmmmmm kaç yasında evlendin ayşemm senn evlenir evlenmezde cocuk oldu herhaldeoyy çok küçüksün daha bizler hepimiz evliyiz ve çocuk istiyoruzbenim senden büyük oğlum var
HoşgeldiinnTabiki 21 yaşındayım ögrenci ve nişanlıyım:))
Allah mutlu etsin sizdemi çpcuk sahibi olmak istiyorsunuzAllah tamamına edirsin işş.yas 27 , 5 yıl olacak evliym bende
evet Allah nasip ederse şehir olarak nerdesin bn kütahyaAllah mutlu etsin sizdemi çpcuk sahibi olmak istiyorsunuz
Ayyy ne güzel herkez evli allah hepinize hayırlı evlatşar versin inşallahhh: ))HoşgeldiinnMaşallah Ben de 32, evli, bebiş isteyen :)))
Bursadayım:)evet Allah nasip ederse şehir olarak nerdesin bn kütahya
AmiiinnnAyyy ne güzel herkez evli allah hepinize hayırlı evlatşar versin inşallahhh: ))
Benim de ailem Bursa'da. Çok severiiimmmBursadayım:)
Bursanın neresin de:)Benim de ailem Bursa'da. Çok severiiimmmEvlenince İstanbul'a geldim. 4 yıldır burdayım
16 yaşında canım yaaşok şok şok ben senn oğlunu ilk veya orta okul diye düşünüyordummmmmmmmmmmm kaç yasında evlendin ayşemm senn evlenir evlenmezde cocuk oldu herhalde
Merkez, Çekirge. Sen?Bursanın neresin de:)
Hay maşşallaahhh!! :)))16 yaşında canım yaa
amin canım sanada hayırlısıyla nişanlınla evlenmeyi ondan sonrada hayırlı evlatlarAyyy ne güzel herkez evli allah hepinize hayırlı evlatşar versin inşallahhh: ))
bekar kalcam diye korktum herhaldeMerkez, Çekirge. Sen?
Hay maşşallaahhh!! :)))
Hahahahhabekar kalcam diye korktum herhalde
Amin inşallah huzrum olsunda :))) geç evlensemde olur: ))amin canım sanada hayırlısıyla nişanlınla evlenmeyi ondan sonrada hayırlı evlatlar
Ben ilçelerindenim:)))Merkez, Çekirge. Sen?
Hay maşşallaahhh!! :)))
16 yaşında canım yaa
Amin canım.. Allah tamamına erdirsin.. Mutlu olun inşallahAmin inşallah huzrum olsunda :))) geç evlensemde olur: ))
Geçmiş olsun. Demedi o zaman bir şey di mi? Sonuca göre söyler heralde.kızlar doktordan geldim..az önce kan tahlili verdim.
zaten kaçırdı beniHahahahhaHay yaşa :))) Sana kısmet mi yok yahuuu Kocişin kaçırmak istememiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?