- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.421
Olur canım k.bakma bugün gördüm gruba katıldıgımı yoksa dün akşamdan başlardım ben okurum bugünevet cnm Allah kabul etsin tamm senide okudu diye yazıyorum bugün bitirirsin inş biz yeni arkadasa okumaya baslayalım sende bitirince yeni arkadastan devam edersin olurmu
herkes 370 okuyo canım[/QUOTE]Tamam ben kendimede başladım bugün kaç tane okıyıcam ben şimdi arkadaş için 370 tanemi yoksa okuyabildigim kadarmı?
Olur canım k.bakma bugün gördüm gruba katıldıgımı yoksa dün akşamdan başlardım ben okurum bugün
amin canım helal olsunSlm arkadaşlar Ağızlarınıza sağlık Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin.Allahım burda olan olmayan sana el açan herkesin dualarını kabul etsin içinde bizim gurupta olan arkadaşlarımızında
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnSlm arkadaşlar Ağızlarınıza sağlık Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin.Allahım burda olan olmayan sana el açan herkesin dualarını kabul etsin içinde bizim gurupta olan arkadaşlarımızında
canım o zaman ben dünkü 135 okumuştumya onu kendime alıyorum üstünü tamamlarım debusı içinestafirullah cnm ne kusuru olur mu Allah kabul etsin hoşgeldin aramıza
tmm cnm sende bugün bitirirsin nasılsa okudu yazdmcanım o zaman ben dünkü 135 okumuştumya onu kendime alıyorum üstünü tamamlarım debusı için
HOşbuldum canım:)estafirullah cnm ne kusuru olur mu Allah kabul etsin hoşgeldin aramıza
evet bitiririm cnm az kaldı zatentmm cnm sende bugün bitirirsin nasılsa okudu yazdm
biliyorum cnm az cok tanıdımm seniiiiievet bitiririm cnm az kaldı zaten
Tabiki 21 yaşındayım ögrenci ve nişanlıyım:))hoşgeldin senide tanıyalım biraz arkadaşım
Allah tamamına edirsin işş.yas 27 , 5 yıl olacak evliym bendeTabiki 21 yaşındayım ögrenci ve nişanlıyım:))
oyy çok küçüksün daha bizler hepimiz evliyiz ve çocuk istiyoruzTabiki 21 yaşındayım ögrenci ve nişanlıyım:))
AyYyy maşallah allah bagışlasın inşallah aşlah hepinize hayırlı evlatlar veriroyy çok küçüksün daha bizler hepimiz evliyiz ve çocuk istiyoruzbenim senden büyük oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?