- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.401
günaydın cnm bnmgünaydın güzel hatunlar nasılsınız bakalım
canım ben dün ayşe için 135 tane vermiştim onu napçaz kendimemi sayayım[/QUOTE]else03 cnm masculin okumayacakmıs benm yerime alın dedi seni ekledim cnm 370 okuyacaksın okudum dersim okudu die yazarım
günaydın güzel hatunlar nasılsınız bakalım
olur buluşalım bana uyargüze l hatunlar deyince sizleri görmek isterdim ya :))) papatyam buluşalım senle bi gün
olur buluşalım bana uyar
bende bilmiyorum ki cnm arkadas ne kadar okudu bugün girerse sorarız bitirmemişse ekleriz üstüne yarın yeni kişiye baslarız sende ona göre bakarsın duruma[/QUOTE]canım ben dün ayşe için 135 tane vermiştim onu napçaz kendimemi sayayım
bende bilmiyorum ki cnm arkadas ne kadar okudu bugün girerse sorarız bitirmemişse ekleriz üstüne yarın yeni kişiye baslarız sende ona göre bakarsın duruma
Günaydın canım..günaydın güzel hatunlar nasılsınız bakalım
günaydın hoşgeldin cnmGünaydın canım..
Herkese günaydıınnn
Yeni arkadaşa yarın mı geçeceğizhiye Ben bugün bitiririm öyleyse. Bugün geçeceksek eksik kalacaktı da.
Hoşbuldum canım, saoollgünaydın hoşgeldin cnm
[/QUOTE]SALATI TEFRİCİYE (LİSTE BİTENE KADAR KİMSEYİ DAHİL EDEMİYORUZ)
Kızlar 4444 Salat-ı Tefriciye okuyoruz
GULAY arkadaşımız için okuyoruz
1. Volhat(hatice)...... .............. 374OKUDU
2.Sndz (sündüz) .......... ......... .370OKUDU
3.İstanbulunsultani(zeynep)... 370OKUDU
4. papatyam(ayşe) ....... ......... 370OKUDU
5.dely .......................... ........... 370 OKUDU
6.elseo3......................... .......... 370
7.Yasemin5846 ............ ......... 370 OKUDU
8.Ecem8736 ........... ...... . ……. 370OKUDU
9.GULAY3535...... ........ . ........ 370OKUDU
10.debusi ................ .............. 370 OKUDU
11.Gulucuks ................ .. ...... 370 OKUDU
12.meral00................ ... ...... 370OKUdu
gülay arkadasımızın niyeti
tek bir evladım var Allahtan onun sağlıklı başarılı imanlı büyüyüp iyibir yere gelmesi bize va vatanımıza hayırlı evlat olması için dua ederseniz
Suan başladım saymadım az önce tesbihle okuyorum bitirince yazarm 370 taneyi gülay arkadaşımız için okuyoruz degilmiTamam ben kendimede başladım bugün kaç tane okıyıcam ben şimdi arkadaş için 370 tanemi yoksa okuyabildigim kadarmı?
370 okucan cnm ne kadar okudun sen su anda
evet cnm Allah kabul etsin tamm senide okudu diye yazıyorum bugün bitirirsin inş biz yeni arkadasa okumaya baslayalım sende bitirince yeni arkadastan devam edersin olurmuSuan başladım saymadım az önce tesbihle okuyorum bitirince yazarm 370 taneyi gülay arkadaşımız için okuyoruz degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?