- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
- #1.221
kızlar foruma bakıp çıkıyorsunuz nasılsınız iyimisiniz yazan bile yok hayırdır volhat sündüz dely papatyam masculin gözüm üzerinizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yeni foruma baktımda yetiştirebilirmiyim onu düşünyorumkızlar foruma bakıp çıkıyorsunuz nasılsınız iyimisiniz yazan bile yok hayırdır volhat sündüz dely papatyam masculin gözüm üzerinizde
cnm yeni foruma baktımda yetiştirebilirmiyim onu düşünyorum
Canin eger bana diyorsan ben bitane actim dua sayfasi ve onada sen HiÇ katilmadigin icin sildim heralde katilmayacak dedimarkadaşlar yeni dua topiği açıcam lailahe illalah diğer topiklerde okuduk okuduk 2 gün girmedik diye siliyorlar
Canin eger bana diyorsan ben bitane actim dua sayfasi ve onada sen HiÇ katilmadigin icin sildim heralde katilmayacak dedim
canim baska sayfalardandami silindin bilmiyorum bu laf banaysa 2 gun girmedim silindim diye bana dediysen
bende cevap vereyim dedim
Ben günaydın, iyi haftalar demiştim canımkızlar foruma bakıp çıkıyorsunuz nasılsınız iyimisiniz yazan bile yok hayırdır volhat sündüz dely papatyam masculin gözüm üzerinizde
:)))))))Ben günaydın, iyi haftalar demiştim canım
nasılsın cnmm tatil nasıl gecti oğlun nasıl eşinin gözleri nasıl olduburdaki tefriciyelerimizi bitirseydik önce canım ya
arkadaşım bakıp çıkıyoruz iş yoğunlu var bi yandan sıradaki arkadaşa okuyoruz ben bazen tlfdan giriyorumkızlar foruma bakıp çıkıyorsunuz nasılsınız iyimisiniz yazan bile yok hayırdır volhat sündüz dely papatyam masculin gözüm üzerinizde
arkadaşım bakıp çıkıyoruz iş yoğunlu var bi yandan sıradaki arkadaşa okuyoruz ben bazen tlfdan giriyorum
iiyim canım sğl oğlumda iyi olmaya çalışıyo şimdi kızımda evdeye sıkılmıyo fazla eşimde iyileşti sğl sın cnm sen nasılsınnasılsın cnmm tatil nasıl gecti oğlun nasıl eşinin gözleri nasıl oldu
vay vay canım benim sitemmi ediyosun sen bize biz yazmıyosak sen yaz bizi utandırkızlar foruma bakıp çıkıyorsunuz nasılsınız iyimisiniz yazan bile yok hayırdır volhat sündüz dely papatyam masculin gözüm üzerinizde
şimdi olduğu gibi sanırımvay vay canım benim sitemmi ediyosun sen bize biz yazmıyosak sen yaz bizi utandır
bende iyim cnm cok şükür,hafta sonuda felaket lodos vardı evde gecirdik şimdide dışarda cok güzel yağmur yağıyor.Sevindim yaa oğlun adına bnm kardeşimde biz evlenince cok yanlızlamıstı da şimdi alıştıiiyim canım sğl oğlumda iyi olmaya çalışıyo şimdi kızımda evdeye sıkılmıyo fazla eşimde iyileşti sğl sın cnm sen nasılsın
70 okurm bnm sen yerine 100 de sen oku cnmBANA OKUNDU YAZIN KIZLAR 200 OKUDUM BITIRIYORUM COK YOGUNUM KUSURA BAKMAYIN
cnm bir listede okudun demi birinde okudu görünüyor sonraki listede okumadışimdi olduğu gibi sanırım
yok kız ne kızcam:)tmm kızmana gerek yok