- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi hedef 2016
- #1.181
Hayırlı cumalar kızlar Ecem için 370 okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmeyiz cnm p.tesi kdr okumayan epey kişi vr p.tesi yeni kişiye gecerizBunu ne zamana kadar bitireceğiz. Ben en erken yarın akşam bitirebilirim. Sorun olmaz di mi? Hemen geçicez mi bugün diğer arkadaşa?
Tamam canım. O zamana bitiririm hayırlısıyla..gecmeyiz cnm p.tesi kdr okumayan epey kişi vr p.tesi yeni kişiye geceriz
tmm cnm Allah kabul etsin bu okuduklarımızın mükafatını alırız inş.gerci Rabbimin verdiklerinin yanında bu okuduklarımız ne kiTamam canım. O zamana bitiririm hayırlısıyla..
estafirullah cnm Allah şifa versin p.tesi geceriz okumayan kişi cok p.tesiye kadar herkes bitirmiş olur öyle gecerizKizlar hepinizden Özür diliyorum. Kaç gündür hastayım doktora git gel yoruldum hakkınızı helal edin bakalim bugün okuyabilirsem yazacağım.opuyorum hepinizi Allaha emanet olun.
Teşekkür ederim canimAllah razi olsun.Pazartesi bende başlarım Allahin izniyle inşallahestafirullah cnm Allah şifa versin p.tesi geceriz okumayan kişi cok p.tesiye kadar herkes bitirmiş olur öyle geceriz
Cok sagol cnm benimgözünaydın canım
YOK CNM BEN HALA SANA OKUYORUM. SANIRIM YRN YENI KISIYE GECILIRKizlar benden sonra kimseye baslanmadi demi kacirmadim ben arada
günaydın cnmgünaydın canlar
Rabbim inş. bu ay nasip eder cnmKızlar ben adet oldum Yine bebek yok ya
Vardır bunda da bir hayır