- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
- #1.201
kalan arkadaşlar okuya bildi mi ??????????????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım.. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı bir evlat..Kızlar ben adet oldum Yine bebek yok ya
Vardır bunda da bir hayır
hiye da yardım etti saolsun, bitti benim de.kalan arkadaşlar okuya bildi mi ??????????????????
günaydın canım ben aldığım 30.cuzu okudumgecmeyiz cnm p.tesi kdr okumayan epey kişi vr p.tesi yeni kişiye geceriz
yeni kişi alıyomusunuz arkadaşlar
bu liste bitena kadar kimseyi almayacağız demiştik canımkatılabilirsin cnm
katılabilirsin cnm
bu liste bitena kadar kimseyi almayacağız demiştik canım
çok tesekkür ederim cnm Allah razı olsun Ayşemmmmmgünaydın canım ben aldığım 30.cuzu okudum
yeni topik açmayın ...öbür topiğe gelin ordaki arkadaşlar kabul ediyorlar.....birlikte okuruz ne güzel olur...bende dün katıldım...arkadaşlar yeni dua topiği açıcam lailahe illalah diğer topiklerde okuduk okuduk 2 gün girmedik diye siliyorlar
yeni topik açmayın ...öbür topiğe gelin ordaki arkadaşlar kabul ediyorlar.....birlikte okuruz ne güzel olur...bende dün katıldım...
burdaki tefriciyelerimizi bitirseydik önce canım yaaçtım bile tatlım
buraya devam edeceğiz ....ben başka topiklerdede dua okuyorum....liste bitmeden bırakmayız...herhalde...burdaki tefriciyelerimizi bitirseydik önce canım ya
buraya devam edeceğiz ....ben başka topiklerdede dua okuyorum....liste bitmeden bırakmayız...herhalde...